24 nov 16, 11:31:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227009 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6645 Dátum: 12 máj 05, 11:19:22 »

CsukiIce, miért gondolod, hogy te nem írsz hülyeségeket? Te is csak a véleményedet fogalmazod meg, ahogy bárki más. Ezért nem kellene lenézned senkit. Illetve nem is lenézed, hanem magadat állítod be úgy, mintha csak neked lenne igazad.
Te nem láttad, hogy Tsuande szétrúgta Madara csontos Susanooját? Akkor nézd meg ismét, vagy olvasd el mit ír a Naruto wiki. Persze te okosabb vagy annál, úgyhogy  mind1 is.   "and destroy Madara Uchiha's Susanoo and its sword with relative ease" (a hangsúly az utolsó három szón van)

laci1005: Már megint azzal jössz, hogy Tsu a kedvenc karakterem, mióta ki lett jelentve, hogy erősebb, mint A.  (AZ ÜTŐERŐRE GONDOLTAM, kérlek fogd fel).  smirksweat Eleinte vicces volt, de most már bosszantó.  Már meg is bántam, hogy Tsunade szó benne van a felhasználó nevemben. Akkor legalább nem írhatnál ilyen marhaságokat.  Ha valaki Kakashit ( vagy bármely más erős karaktert) nézne le, azt is ugyanúgy megvédeném. Ebben a topicban nem az számít, hogy kinek ki a kedvence...
Renden, rosszul fogalmaztam. Nem ütést akartam írni, hanem azt, hogy megsemmisítette a Susanoot.

Ismét csak a Databook-ot tudom felhozni ilyen esetekben: Tsunade azon kevesek egyike, aki megkapták a 35 (!) pontot Kishi jóvoltából. Miért nem adott kevesebbet neki? Mert úgy látta, hogy erős.

Bocs ha 1-2 helyen keményen fogalmaztam, de már kezdtem megunni. Megkérek mindenkit, hogy ezentúl kerüljék a Tsunade vs Akárki harcokat.  Nem akarok vitázni senkivel.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 11:58:42 írta TsunadeHime » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6646 Dátum: 12 máj 05, 11:29:40 »

Természetesen én is a véleményemet írom le és SENKIT SEM NÉZEK LE! Mikor előjön egy csata mindenki fejében van róla egy kép. Ha leírom az én verziómat és valaki rávilágít a megfelelő indoklással vagy példával, esetleg még oldalszámot is kapok, hogy butaságot írtam, akkor elnézést kérek és módosítom a verziómat.
Engem nem érdekel a Naruto wiki, sem a databook. Eddig igyekeztem a manga alapján elképzelni a harcokat és ezentúl is így fogok tenni. Ha onnan linkelsz oldalt, akkor visszavonok mindent és behódolok neked Nevet  Lepiál.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 11:30:34 írta CsukiIce » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6647 Dátum: 12 máj 05, 11:39:14 »

A databook-ot is Kishi írja  Nevet Tehát nyugodtan hagyatkozhatsz arra is. Hogy linkeljek is: Itt szedte ki magából a kardot és törte ketté http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/578/7. Amúgy a Naruto-wikián is azt írja, hogy egyetlen ütéssel repesztette szét az egész Susanoot.  Nyelvesít Tehát megint nem én írtam hülyeséget.  A seb, amit a kard okozott pedig néhány másodperc alatt begyógyult, ami egy harc során nem akármi. Közelébe sincs a nagyapjának, de azért a Kage rangot megérdemli. Nehogy már egy jounin-nal ne bánjon el.

még egy idézet:

"Despite their diverse appearances, each sword is extremely effective, due in part to the considerable strength of the Susanoo that wield them.  Madara's could break through the combined defence of Gaara's Shield of Sand and Ōnoki's Rock Golem, which together were capable of resisting even his Yasaka Magatama attack."

A lényege: A Susanoo kardja hatalmas pusztító erővel bír, hiszen képes volt áttörni Gaara és Onoki védelmén is. Na, Tsunade ezt a kardot törte el. És nem is esett nehezére.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 11:48:47 írta TsunadeHime » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6648 Dátum: 12 máj 05, 12:01:21 »

Tudom hogy ő írja, de voltak már belőle gondok mert valaki arra hivatkozott, hogy Oro is 5 pontot kapott genjutsura és Itachi is (lehet tévedek mert nem olvastam). A manga alapján ez nagyon nem így jött le.
A kard kettétörése vagy elvágása nem a Susanoo áttörése és mint írtam, légyszíves a mangából linkelj oldalt, ahol "egyetlen ütéssel repesztette szét az egész Susanoot". Egyébként még mindig a legalapabb, csontváz Susanoo-ról beszélgetünk és ezt fontos lenne azért kiemelni, mert te is csak annyit írsz, hogy Susanoo. A meteort idéző vagy amelyikkel a magatamás jutsut csinálta jóval komolyabb és azt a büdös életben nem fogja Tsunade átütni.
A gyógyulás is hatásos, de azzal sem öltek még meg senkit, azt pedig nem vitattam hogy megérdemli-e a Kage rankot.

Ácsi! Nem a kard törte át a védelmet, de nagyon nem (egyébként semmi sem törte át Gaara és Oonoki védelmét, de mindegy)! Na emiatt maradjunk inkább a mangánál: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/563/11 és http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/563/12
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 12:07:11 írta CsukiIce » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6649 Dátum: 12 máj 05, 12:05:42 »

Igen, igazad van, hogy néhány helyen fura a pontozás. Ha Orochimaru 5 pontot kapott genjutsura, Itachi minimum kétszer annyit érdemelne. De ez az öt pont szerintem azért van, mert képes használni olyan genjutsukat, ami egy átlagos, vagy átlag fölötti ellenfelet is képes becsapni. Az, hogy Itachi ellen mit sem ér, csak azért van, mert neki van Sharinganja.

Az előbb (és általában máskor is) úgy fogalmaztam, hogy 'csontos Susanoo' csak most kifelejtettem.
A gyógyítással valóban nem lehet megölni senkit, de azzal, hogy szinte elpusztíthatatlanná válik megvan az az előnye, hogy az ellenfele hamarabb kifárad. Akkor pedig elég egyetlen rossz mozdulat is, hogy Tsunade bevigyen egy halálos csapást.

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 12:07:25 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6650 Dátum: 12 máj 05, 12:13:33 »

Idézetet írta:
Két megjegyzésem lenne. Ha lehet vele vágni, megérinteni embereket, akkor hat rá a Shinra Tensei is. A másik pedig, ha Itachi a karddal mégis megvágná Madara Susanoo-ját vagy a 4-ből vmelyik kezével megfogja a Totsukát, akkor mi történik? Lepecsételi a Susanoo-t? Madarához el is kellene jutni.
'Spirituális kard, fizikai forma nélkül' Ez szerintem elég egyértelmű. Aminek nincs fizikai alakja, azt nem lehet megfogni, remélem te is belátod ezt. Ha Tsunde ütése is 'átvitte', egy osztályokkal magasabb technika is át fogja, főleg ha olyan amilyen.

Idézetet írta:
A pollen mióta áll chakrából? Azt sem Nagato, sem Itachi nem látja, azaz nincs mit elszívni. Elégetni? A tűzjutsuk mindig nagy levegővétellel kezdődnek. Pont azt nem szabad ebben a helyzetben.
Azóta, mióta a mokuton is abból áll, és azt már régebben megbeszéltük, hogy azt el lehet szívni. Elégetni meg akár Nagato is el tudhatja valami mechanikus lángszóróval, ha rakétákkal nyomja, tuti van neki az is.

Idézetet írta:
Itachit a Susanoo használatára kényszeríti, amit ő az aránylag kevés chakrája miatt nehezen tud fenntartani
Erre csak idézni tudok:
Idézetet írta:
..Itachi félholt teljesítménye alapján bőven volt azért chakrája...
STM nyerte ezt a kört.

Idézetet írta:
Te érted, hogy miket írsz? Mert ezen én nem nevetek, hanem szörnyűlködöm. X meg y.
Meguntam leírni Itachi meg Nagato nevét, ennyi az egész. Ha nagyon akarod, szerintem te is megértetted volna  kacsint Ha nem, akkor meg.. hát... én nem akarok szándékosan bunkó lenni. Apropó, nyugodtan oltogathatsz, ha arra érzel késztetést, de utána ne tégy úgy, mintha véletlen lenne, csak mert hülyét csinálsz magadból xD

De ha tényleg ennyire nem lehet érteni a mokutonos mondandómat, akkor most leírom érhetőbben az egészet, a többit akkor ne vegyétek figyelembe, rendben?

A fa elemet most a Madara/Yamato által használt szinten veszem a továbbiakban, nem a Hashirama hírneve alapján, mert abból konkrétan semmit nem láttunk. A Hashirama (azaz mokuton) vs. Madara meg Kyuubi csatáról meg csak annyit, hogy azért Hashirama sem volt egyedül: ott volt Mito is a különleges gyógyító képességével, és végül Kuramát is ő tette takarékra egy pecsét no jutsuval.

A mokuton biztosan nagyon hatásos az átlagos ellenfelekkel szemben, akik inkább többen vannak, mint erősek. Az olyan szintű terminátorok ellen, mint Itachi meg Nagato viszont nem működnének, egyszerűen ők túl kemények, pár gaz nem intézné el őket. A pollenes részt meg már korábban kifejtettem. Yo!

ui: hoppá, 4en beírtatok elém..
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6651 Dátum: 12 máj 05, 12:20:52 »

Óvatosan a naruto wikiával... az alapján Madara és Sasuke is Tsukuyomizik... Mosolyog Ami azt jelenti, hogy már mind az 5 kage aszott hulla lenne, ha Madara akarná, és még csak a kisujját sem kellene mozdítania érte. Mind az 5 kage annyira dilettáns, hogy a szemeit nézi néha az Uchihának... Nevet
És igen, Tsunade szétrepesztette Susanoo-t, nem áttörte, enyhe különbség... Susanoo ugyanúgy aktív volt, amikor a pancser hadosztály, pardon... a másik 3 kage hátba támadta Madarát, ezután jött Tsunade 2. támadása, ami után Madara a fába csapódott itt volt az a pont, ahol már nem volt rajta a védelem. Felállt és elkezdett Szentbeszédet tartani. Ezután kapta be Tsunade "végső ütését", meg sem próbálva hárítani azt, ami azt jelenti, hogy úgy kaphatta volna el Tsunadét, ahogy nem szégyelli...
Hogy mangapéldával is szolgáljak: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/7 Az ütés, ami elrepítette és megrepesztette a Susanoot, nyomtalanul eltűnt, látszik a rúgásnál, hogy teljesen épek a bordák...
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/8 Itt törik ki a rúgás következtében pár darab belőle, és szünteti meg a technikát Madara, vélhetően miután bezúgott a fák közé.
Amúgy ha jól látom nem 1. szintű Susanoo lett repesztve, hanem a bordapajzs.

Madara vs Itachi és Nagato: Csuki jól látja a problémát, a pollen ha tényleg nincs eltöltve chakrával, akkor kifekteti a párost, tetszik vagy sem. ST megoldhatja a problémát, ez vitathatatlan tényező, de, és itt a DE... ha nem érzékelnek valamit, akkor hogy is készülnek ellene/hárítják azt?
Sabaku: Tsunade ütése nem vitte át Susanoot, jó lenne felfogni végre... Susanoo és Totsuka kard pedig kb ugyan azon az elven működik.. megvághatja a Susanooját Madarának, nem ér vele semmit.. Mi? Lepecsételi a Susanoot?  ikszdé
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6652 Dátum: 12 máj 05, 12:41:37 »

Nem törte át? Nézd meg jobban! Tsunade lábánál az a kis fehérség a repedés helyét mutatja, azt, amikor belerúgott. A következő oldalon pedig az is látható, hogy a teljes Susanoo megsemmisült! Tehát ne mondd az, hogy nem ő törte át. Madara nem hiszem, hogy csak úgy megszüntette volna... Aztán jött az ütés, amellyel levitte a fél oldalát: Ez ellen miért nem tért ki? Azért, mert megsejtette, hogy vigyáznia kell a kagékkal, így inkább bevetett egy klónt, hogy csapdába csalja Tsunadét, ami ugye nem jött össze. (azért pont Tsunadét, hogy ne tudja gyógyítani a többieket).

Még az kell, hogy kitaláljátok, hogy a kardot sem ő törte el, hanem a kard életre kelt,  kihúzta magát Tsunadéból majd fogta magát és kettétört. .  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 12:51:26 írta TsunadeHime » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6653 Dátum: 12 máj 05, 12:59:01 »

Hogy ne érzékelnék? Ha nincs is benne chakra, szeritnem mindketten látnák, a kézpecséteket is, azt is,, hoyg a b@aszott nasgy virágból ömlik. Gondolnéák, hogy nem tesz nekik majd jót. ELszívni szerintem se tudná Nagato, a fent is kifjetett okokból (erről én is vitatkjoztam itt régebben) de msáként tudnák kezelni. Lángszóró, sjhhinra tensei, Susanoo, és satöbbi.
Amúgy szeritnem e a ahrc úgy zajlana, hogy Iatchi és Madárka egymás szemébe néz, Itachi a szemébhez kap és térdre esik, MAdárka önelégülten nevetni kezdene, de Nagato már fogja a fejét mögötte állva, ugyanis az a pillanat csak egy kicsit, d ehosszabb volt, ímg kitört, mint amiylennek érezte (egyx pár másodperxccel, avy sokkal kevesebb is elég) aztán kitéápődik a leklke, avgy ha ellnáll,  aktiválja a Susanoozt, ellöki Nagatot, szemből kap egy Totsukát is (ami simán lepecsételné szeritnem a Susanoot is, de madarát is Susanoostúl. FŐleg, hoyg előszeretettel jhazsnálja a Susanooját alig összetákolva).
Lenne benne anyni, hogy kiálljon Itachival szem a szem ellen, büszkeségből, kevélységből, és a másik szemei tiszteletéből, és ha győzne is, ami nem biztos, de valószínű, ezen bebukná az egész meccset.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 13:00:18 írta STM » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6654 Dátum: 12 máj 05, 13:09:45 »

'Spirituális kard, fizikai forma nélkül' Ez szerintem elég egyértelmű. Aminek nincs fizikai alakja, azt nem lehet megfogni, remélem te is belátod ezt.
Belátom persze, csak az a bibi, hogy aminek nincs fizikai alakja, azzal nem lehet vágni, megsérteni pedig végképp nem. Mikor Itachi Oro-t lepecsételte, akkor ha spirituális a kard, miért vérzik (mint az állat) Orochimaru (középső kép): http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/392/15
Gond nélkül működik a Shinra Tensei ellene.

Idézetet írta:
Azóta, mióta a mokuton is abból áll, és azt már régebben megbeszéltük, hogy azt el lehet szívni. Elégetni meg akár Nagato is el tudhatja valami mechanikus lángszóróval, ha rakétákkal nyomja, tuti van neki az is.
Mokuton az természetes, hogy abból áll, de a pollen miért állna chakrából? Attól hogy látják a pecséteket még nem ismerik fel a jutsut, hacsak nem hallottak róla, amit kétlek mert nem éltek Hashirama idején.

Idézetet írta:
Idézetet írta:
Itachit a Susanoo használatára kényszeríti, amit ő az aránylag kevés chakrája miatt nehezen tud fenntartani
Erre csak idézni tudok:
Idézetet írta:
..Itachi félholt teljesítménye alapján bőven volt azért chakrája...
STM nyerte ezt a kört.
Miért nyerte? Itachi félholt teljesítménye: 1 Tsukuyomi, 2 Amaterasu és a teljes Susanoo pár másodpercig. Sokkal többre egyébként sem lenne képes mert az MS nem örök és chakra is kellene. Ehhez jön a szórakozó, játékos kedvű Madara: mióta megjelent folyamatos Susanoo, 3x fa elem használata, 25 fa klón, 2 meteor idézése, 2 olyan tűzjutsu, melyről Itachi csak álmodhat, Rinnegan használata és még ugyanúgy áll ott mint a csata elején, azaz meg sem érezte ezeket.

Idézetet írta:
Meguntam leírni Itachi meg Nagato nevét, ennyi az egész. Ha nagyon akarod, szerintem te is megértetted volna  kacsint Ha nem, akkor meg.. hát... én nem akarok szándékosan bunkó lenni. Apropó, nyugodtan oltogathatsz, ha arra érzel késztetést, de utána ne tégy úgy, mintha véletlen lenne, csak mert hülyét csinálsz magadból xD
Bocsánat és köszi hogy szóltál. Már majdnem hülyét csináltam magamból. 10 karakter leütése és nincs semmi félreértés. Megjegyzem korábban sem voltam egyedül ezzel.

Idézetet írta:
A fa elemet most a Madara/Yamato által használt szinten veszem a továbbiakban, nem a Hashirama hírneve alapján, mert abból konkrétan semmit nem láttunk.
Erre már tényleg nem tudok mit írni. Eleve nem is tudjuk, hogy Hashirama milyen szinten használta a fa elemet, de ha valaki, akkor egy Uchiha - Sharingan tulaj tudja legjobban lemásolni a jutsukat (lásd Kakashi). Tudom hogy vérvonal képesség, de mivel tudja a fa elemet használni, ezért elég volt a pecséteket másolnia. Már legalább 5x leírtam, hogy a Madara szintű fa elem ellen tehetetlenek a Kagék, a pollen pedig még Itachiékra is hatna, hacsak nem ismerik a jutsut.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #6655 Dátum: 12 máj 05, 13:14:16 »

Totsuka nem pecsétel Susanoo-t ez 100%... Miért? Mert a Yamatano-Orochi technikát sem tudta lepecsételni, csak Orochimaru átdöfése után... Ennyit erről a témakörről.
Pollen: több tucat virágból szálló pollenről beszélünk. Még ha érzékelik is, hogy ebből jó nem sül ki, az összes virágot úgysem fogják időben kiiktatni, kivéve egy hatalmas ST-vel. Susanoo valószínű nem véd ellene, ha a levegő mögé megy, akkor a pollen is.

TsunadeHime akkor így mondom: Tsunade az első szintű susanoo HELYETT a borda-pajzsot zúzta át, ami nem ad annyi védelmet, mint az Susanoo LV1. A rúgása is csak a többi kage közreműködése miatt talált be. Tsunade szép és jó ezzel a pecsétfeloldással, csak kevés. A klónra tényleg szüksége volt Madarának, ellenben valahogy fel is kellett vezetnie azt, hogy az 5 kage híres-neves előnye szertefoszlik 1 másodperc alatt. Erős Tsunade, jó "kondiban van" egész egyszerűen az ellenfele olyan kaliber, akit ha megfeszül se fog leverni, segítséggel sem.

Ellenben innentől CsukiIce-ra bízom a "bizonygatást", rám úgysem hallgat senki, holott nem pocira csapva írom a dolgokat. Mosolyog
A Naruto Wikiát meg hagyjátok ki az egészből, mivel mint említettem: ha azt is nézzük, akkor Madara is Tsukuyomizik (oda van írva a "skill-listához", ezzel pedig egyértelműen a javára billen a mérleg.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 13:19:10 írta Aizen » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6656 Dátum: 12 máj 05, 13:53:57 »

Ha Madara képes használni a Susanoo-t, akkor ebből lehet arra következtetni, hogy képes az Tsukuyomi-ra is. . Az viszont igaz, hogy Madara eddig nem használta, mert játszik a kagékkal. De még sorra kerülhet az is.

Aizen-san- olyant én nem írtam, hogy Tsunadénak lenne esélye Madara ellen... Ha egyedül lenne, akkor már az első oldalon kivégezték volna. De szerencsére van mellette még 4, hasonlóan erős társa.

Legyen inkább néhány új harc:

Jiraiya vs Terumi Mei és Gaara
Jiraiya vs MS Sasuke
Temari, Neji és Kiba vs Sasori
Neji, Kiba, Shikamaru, Hinata és Sakura vs Terumi Mei
Neji vs Shippuu eleji Sasuke
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 14:08:26 írta TsunadeHime » Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6657 Dátum: 12 máj 05, 14:35:35 »

Jiraiya vs MS sasuke:
Ezt a meccset Jiraiya-nak adom. Miért? Azért mert Ms sasuke tudjuk fájlalja a szemét 1-2 amaterasu után és még a tsuyokomitól is. Jiraiya sennin módba lép a békákkal és genjutsu-t alkalmazhat ellene ha akar. Nem tudom sasukén hogy hat de mivel ms-e van meg jobban kitér a genjutsuk elől mint pein ezért genjutsu kilőve. Taijutsuja jiraiya-nak sennin mód nélkül is erős. Sennin módba meg már brutális amire képes. Susanoo-val védekezhet sasuke ellene ami meg is védheti de nem tudom van e olyan erős a taijutsuja hogy áttörje a susanoo csontot. Ninjutsuja meg perfekt mivel óriás rasengonat vihet be meg ott vannak a békák akik lefoglalhatják sasukét. Jiraiya elég idős ezért tapasztalt is meg persze azért is adom neki ezt a meccset mert oda idézheti az összes békát akik lefoglalják sasukét amíg ő bevisz egy végső találatot ( pl ott van a forró olajos tűz támadás ami felerősitve van széllel meg óriás rasengan is ). A gond az az Amaterasu mert pl sasuke nem fél használni. Jiraiya is gyors sennin módban ezért feltételezzük hogy a kezét elkapja jiraiya-nak de ő megszabadul tőle ha kell ( pl pein csatába se foglalkozott vele ). jiraiya-nak adom ezt a meccset olyan 60-40-re. A 40%-ból 20 ment az amaterasu miatt ami hogy ha szerencsés sasuke eltalálhatja Jiraiya-t és akkor vége de nem sok az esély.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 21:54:12 írta Kentonsama » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6658 Dátum: 12 máj 05, 14:39:36 »

"Emberek, miért ne lenne hatásos!? Pollent nem látják, a fa klón technika azon tulajdonságával, hogy a fából bárhol előjöhet, szintén tudna meglepetést okozni, de a legfontosabb: Itachit a Susanoo használatára kényszeríti, amit ő az aránylag kevés chakrája miatt nehezen tud fentartani, Nagatonak pedig használni kell a Shinra Tensei-t, ami elég nagy érvágás ha még nála is érvényes az 5 másodperces szünet.
"Hashiramának Tsunade szintű ereje volt". Ez honnan jött? Ami lényegesebb, hogy lenne elég ez Madara Susanoo-ja ellen!? Na ne már. "Yamato fa eleme elég a Kyuubi ellen". Már tényleg nem tudom, hogy mit olvasok, de ez az állítás biztos nem igaz. Yamato csak a nyakék miatt tudta kordában tartani a Kyuubit, anélkül csak egy legyintés lenne a Taicho."

A pollent mindketten látják, Itachi betegen elég jól elvan Susano'oval, Nagatónál nincs 5 másodperces szabály.
Madara mondta, hogy a Hashiramának ekkora testi ereje volt.

És ezt írtam: "A Kyuubira pedig elég volt a fa elem, lsd. Yamato." Nem olvastad, hogy Yamato vissza tudta fogni a Kyuubit? Nem azt írtam, hogy Yamato fa eleme elég a Kyuubi ellen, hanem hogy Hashirama fa eleme elég volt a Kyuubi ellen.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6659 Dátum: 12 máj 05, 14:50:25 »

Kenton, közel sem ennyire egyszerű. Jiraiyanak idő kell a sennin módhoz.. a nagy béka pedig röhejesen könnyű célpont, Sasuke azonnal megöli az összeset... Jiraiya béka-gejutsuja valószínű hatástalan... Ha Sasuke pusztán az akaratával és a szemei erejével kitört Orochimaru dimenziójából, akkor ebből is kifog.. de még ha nem is... a béka genjutsunak is idő kell, mint láttuk, addig Sasuke sem a fenekét fogja vakarni...
Jiraiya taijutsuja egyszerűen kevés Susanoo áttörésére, ráadásul Amaterasut is rádobhatja magára, így az öreg hozzá se érhet... Oodama rasengan átvihet a csontpajzsot, mást nem.
Susanoo-genjutsu Sasuke oldalán nagy fegyver... Shii-t is elkapta vele, aki nem nagy eresztés, de szenzor típus, és jounin is, így biztos tudja, hogyan kell feloldani a genjutsut, mégis kidőlt, mint 1 zsák krumpli... Bee-t is elkapta Sasuke pár pillanatra, Jiraiyat is elfogja vele, ami pont elég.
Én épp, hogy Sasukénak adom a harcot 55-45re.

TsunadeHime: azt nem is miattad írtam, csak már elég sok képtelen ötlet merült fel, mint pl Haku már lassan Rikudou mert ugye alig lehet eltalálni meg a "törhetetlen jégtükör", Totsuka Susanoo-t pecsétel használóval együtt, meg ilyesmi... Fárasztó. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 14:51:31 írta Aizen » Naplózva
Oldalak: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins