Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #300 Dátum: 07 okt 13, 22:10:05 » |
|
Sasori nyerne a vashomok technikával, meg a 100 db bábbal. Nem hiszem hogy Orochimaru ki tudná védeni. Csata: előző hszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #301 Dátum: 07 okt 13, 23:35:15 » |
|
Naruto vs Ebisu: Ez a rang dolog, amit Takemitsu említett egy kicsit megtévesztő lehet, főleg Naruto esetében. Azért egy Szél elem - Rasen Shuriken összehozása (még ha Kakashi segített is neki), nem Genin szintű feladat, klónok száma ide vagy oda. Én azt mondanám, hogy ha Naruto csak egy kicsit is megfontolt lenne, akkor lenne esélye Ebisu ellen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 07 okt 14, 11:17:32 » |
|
nemírtatok csatát. akkor majd én hmmm ??? chiyo vs oro nem tom volt-e már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #303 Dátum: 07 okt 14, 14:18:03 » |
|
Orochimaru vs Chijo-baa-sama: Oro győzne, nyelvhosszal Fiatalabb(? ), erősebb, strapabíróbb. Habár a nagyi ismeri a sannin-okat (pl. Tsunade), így Orochi képességeiről is lehet némi fogalma... De akkor is a kígyó győzne.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 07 okt 14, 15:23:54 » |
|
hát igen, sztem is ööö... asuma vs jiroubou? na erre mit írtok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #305 Dátum: 07 okt 14, 15:29:26 » |
|
Naruto vs Ebisu szerintem simán Naruto nyerne, nagyon sok új technikát tanult a küldetéseken és minden egyes harccal csak tovább fejlődik. Ebisu viszont leragadt konohamaru-ék edzésénél így nem hinném, hogy formában van. Orochimaru vs Chijo-baa-sama: Én is Oro-ra fogadnék Chakra által leírtakat tudnám én is csak felhozni + ugyebár akígyók megidézései Orochimaru vs Kabuto? (tekintsünk el a főnök-beosztott viszonytól )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #306 Dátum: 07 okt 14, 15:39:43 » |
|
köszönöm h írtál az enyémre is lehet h láthatatlan volt? ??? sztem oro nyerne 3 hajóhosszal. na akkor még1* asuma vs jiroubou?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #307 Dátum: 07 okt 14, 16:49:17 » |
|
Jirobou szerintem le tudná győzni Asumát, mert hát van az átokpecsét, ami erősebbé teszi. De Asuma a 3 legerősebb jounin között van Konohában, és mivel hajrá Konoha, ezért neki ítélem a győzelmet. (a legláthatatlanabb, harmadszorra is)
Naruto-Shizune?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #308 Dátum: 07 okt 14, 17:03:13 » |
|
sztem naruto. igaz, shizune fel tudná magát gyógyítgatni. de akkor is.
tsunade vs. kimimaro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #309 Dátum: 07 okt 14, 17:10:23 » |
|
bocsi csak épp akkor keltem és álmosan nehéz olvasni de most pótolom. Én Asumára fogadok a boxerkések miatt Naruto vs Shizune: Naruto-nak adnám a győzelmet a kitartása, a Rasengan, a Kage Bunshin no Jutsu és persze a Kyuubi miatt Tsunade nyerne, öngyőgyítás és persze ő az egyik legendás Sannin. Jiraiya vs Gaara.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #310 Dátum: 07 okt 14, 17:13:53 » |
|
na, ez egy érdekes párosítás, és nem túl egyszerű.... sztem gaara xD (bocsi, ero-sennin) mert ott van neki az a jó kis páncél. bár nem tom, jiraiya mennyire gyors, leleményes, meg miegyéb. most h belegondolok, jiraiya is nyerhetne xD szal nemtom :-X
shikamaru vs. shizune?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #311 Dátum: 07 okt 14, 17:16:48 » |
|
Shikamaru nyerne, mert jó stratéka és általában mindenhol van sok árnyék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #312 Dátum: 07 okt 14, 17:18:11 » |
|
ez is egy érdekes párosítás én Shikamarunak adnám a győzelmet, szerintem ki tudna találni valami jó kis cselt. Kakashi vs Kabuto? egyszer már majdnem összejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #313 Dátum: 07 okt 14, 17:22:16 » |
|
jaja sztem kakashi. kabuto se rossz, de kakashi gyorsabb, több technikát tud, tapasztaltabb, stb. gai vs. tayuya?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #314 Dátum: 07 okt 14, 17:22:29 » |
|
Igaz az animeben azt mondják hogy olyan erős mint Kakashi de szerintem közel sem.A sharingan továbbra is elég nagy előny, bár Kabuto tech-je sem rossz.Mindenesetre én azt mondom Kakashi.
Sakura vs TenTen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|