Tényleg nem lehet. Volt már nekem Narutos pc-s játékom. Türhető módban, és mindenkivel végigvertem mindenkit? akkor most ez hogy is van? Csak Kishimoto dönthet. Ki tudja h milyen fegyvere volt még Peinnek vagy Itachinak. Lehet h a betegségüktől nem tudták használni vagy egyéb tényező miatt (megtérés vagy a kisöcsi élete). Ez nagyon érdekes minden téren. Mert a Rinnegan kivédi a ninjutsut, de bekapja a genjutsut, mig a sharingan védi a taijutsut, de bekapja a ninjutsut. Ördögi körforgás
.
A Témát zárjuk le, nem tudjuk rábizonyitani a másikra az igazunkat. patrikkal volt egy kis nézeteltérésünk, szal: Sasuke vs bármelyik a 9 konohai közül: Neji, Lee, Shika, Ino, Kiba, Shino, Choji, Tenten, Hinata. 1v1ben és 1v9ben.
Na kezdjük el:
1) Sasuke vs Choji - Itt igazából nem lenne nagy harc. Egy sima Sharinganos genjutsu, vagy egy zacskó csipsz elég a husi ellen. Ha használná a tablettákat, még akkor se lenne esélye.
2) Sasuke vs Ino - Detto. Ino medic nin. Kárt nem tehetne Sasukéban.
3) Sasuke vs Shikamaru- Hát itt se látok sok esélyt. Taktika ide, taktika oda, csukott szemmel nem sokra megy. Egy genjutsu is elég lenne, de legeslegrosszabb esetben még az Amaterasuval is lehet pörkölni.
4) Kiba - Hát... Érdekes csata lenne. A gatsuga -val nem lenne nagy harc, de a nagy 2fejü Farkas okozhatna némi gondot. Ha szerencséje van, akkor megtudná sebezni, ami több mint az előző versenyzők, de még mindig semmi.
5) Hinata- Sose szerettem a karakterét, és nem is tartom erősnek. Egy gyenge byakugan. Annyi előnye van, h nem hat rá a genjutsu, de van itt még Katon meg Raiton technika dögivel. Szerintem megsebezni se tudná.
6) Shino - A bogaraival nem tudna kárt tenni. Egy Katon technika és oda a tudomány. Shino harci stilusa igazából csak a Bábmesterek ellen hatásos, mert a bogarak rágják a chakra szálakat. De az ő tudománya inkább felderitő szerepü, mintsem támadó.
7) Tenten - Rosszabb mint Ino és Hinata. No comment...
8) Neji- Ő talán már ellenfél lehet. Gyors, ügyes és nem hatnak rá a genjutsuk. De ez ugyanaz mint a Pein vs Ita fightban. Igazából a szemtechnikák egyenlőek egymással. Nem hatnak Nejire a genjutsuk és az erős védelemnek köszönhetően a tai se nagyon, viszont Sasuke is eltudja kerülni a taijutsut, ráadásul Neji csak a nyers Chakrát tudja használni. Nem láttunk tőle még elemi vagy alak manipulációt. Ellenfélnek ellenfél, de még kevés.
9) Lee- Ő lehet a legnagyobb ellenfele Sasukénak. Ha azt vesszük, h a Sharingan látja a mozgást, az előny. De Lee már hangsebességgel mozog, még ha látja is, nem tudja lereagálni. H ha nem üti ki egyből, és hagyja neki a kapus trükköt, akkor még fájhat is a dolog Sasuke-nak.
Másrészról nem kötekedni akarok, de van itt egy ugynevezett 3 soros szabály, jó lenne betartani, és nem csak ennyit irni: No ja, csak ez picit jobban vissza adja mint a mugen. Főleg, ha emberek ellen tolod.
Ha nem érdekel titeket a téma, nem kell olvasni, és hozzászólni.