24 nov 15, 23:20:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226353 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #6525 Dátum: 12 ápr 25, 18:23:40 »

http://www.mangareader.net/93-169-13/naruto/chapter-164.html
Olvass több mangát és nézz kevesebb animét.

Az elefánt nem lenne probléma, pár robbanást beszív és vége, Danzo kezdetleges mokutonja pedig bőven nem elég a robbanások kivédéséhez, viszont az Izanagi és szél jutsuk veszélyesek lehetnek, ha Deidara nem figyel, akkor megszívhatja. 10x szétrobbantani menne neki, viszont azt még elcseszheti, hogy miután kisebb robbanással nem öli meg, elővesz valami nagyobb technikát, amire sok chakrát pazarol.
Nem tudom eldönteni.
Naplózva
trafo90
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6526 Dátum: 12 ápr 25, 19:50:08 »

Gai vs Itachi
Gai fan vagyok, azonban itt semmi esélyt nem látok Gainak Szomorú Csak egy megjegyzés: Hirotura szerintem jóval pusztítóbb, mint a kirin + lassúnak sem mondanám, mert elméletileg " a leggyorsabb ütés" következménye Mosolyog
Itachi meg nem csak az ereje, hanem az intelligenciája miatt is a legnagyobbak közt van.

Megfordult bennem egy új harc, remélem nem fogtok lehurrogni, hogy nem fair valakit edo-s zombiként szerepeltetni:
 Gai sensei edo zombiként vs 3 Shannin.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6527 Dátum: 12 ápr 25, 20:10:26 »

Edo Gai ellen elég Orochimaru is. Mivel a technika és a pecsétek mestere, biztosan el tudná zárni, Gai ütései pedig nem ártanának neki (Hirutora sem, az Kisame félholtra verésére volt elég). Ő viszont genjutsuba ejtheti (egyrészt nem számít rá Gai, hogy használ, másrészt a vérével is elkaphatja, nem csak szemkontaktussal), akkor pedig már Kusanagival feldarabolhatja, lepecsételheti, azt csinál vele, amit akar. És akkor még nem is vettem bele az idézett kígyókat, edo zombikat, föld és szél technikákat.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6528 Dátum: 12 ápr 26, 12:38:31 »

Ja elég lenne orochimaru, de szerintem odaverné a 3 sannint, megis mondom miért. Megnyitja a 8kaput, és mivel halhatatlan össze vissza szivatná őket. Totál 0 az esélyük igy szerintem. mindig megnyitná ha lejár. Valljuk be, egyik sem tudná követni, és mindet 1 ütéssel altatná elfelé. Nem fogadok el semmilyen érvet, hogy tsunade bekapja z ütést majd virgonckodik. vagy orochimarut nem lehet megölni. 8kapus gai áttörné az összes védelmüket, yata tükrét is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6529 Dátum: 12 ápr 26, 15:01:40 »

Ha gait edo-zombiként vesszük, akkor a 3 sanninból 2-t tudna megölni, sőt, talán mind a hármat is. Mivel edo-zombi szinte korlátlan mennyiségben használhatja a kapukat, mivel ugye az elszakadt izmok regenerálódnak. És ha gai átmey a 8. kapuba, akkor  szétszedné a sanninokat(legalábbis jirayát is tsunadét). Orochimaru kérdéses, őt a taijutsuval majdhogynem képtelenség elpusztítani, hacsak gainak van olyan egetrengető technikája amivel atomjaira szedi.
Akárhogyis annak az esélye hogy gai a 3 sanninból 1-2-t megöl 100%, orochimaru meg kérdéses.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 26, 15:02:23 írta IndianA » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6530 Dátum: 12 ápr 28, 09:07:23 »

Nagyon megötled ezzel ezt a topicot, gait lehet senki nem verné el így. Talán totsuka kardal itachi, de az sem biztos.

Felvetnék pár új harcot: az akatsuki párok egymás ellen egy kieséses versenyen (de teljes erejükkel, pl tobi nem csak egy csicska, hanem erős mint minato ellen pl)
Tehát :
Sasori Deidara - Itachi Kisame
Deidara Tobi - Hidan Kakuzu
Deidara Tobi - Peinek Konan
Itachi Kisame - Peinek Konan  Ez lehetne a legjobb harc
Kakuzu Hidan - Deidara Sasori
Hidan Kakuzu - Itachi Kisame
Itachi Kisame - Deidara Tobi    Ez meg a másik
Naplózva

A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6531 Dátum: 12 ápr 28, 11:21:45 »

Nem öltem meg ezzal a topicot, csak a tényeket mondom és kész... Ha belegondolunk nem láttunk olyan szereplőt aki az ütésével tüzet hoz létre, vagy olyan taijutsut érhet el, amivel olyan erőre tesz szert ami megszégyeníti a kagékat, nem erőseb lessz, hanem megszégyeníti, van egy kis különbség. Gai a 8. kaput 5 bijuu ellen akarta kinyitni, szerintem ebből simán lejön az hogy majdhogynem verhetetlen lessz egy kis időre.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6532 Dátum: 12 ápr 28, 11:32:46 »

Edo Gai vs Sannin

Először egy kérdés. Honnan jött az az állítás, hogy az Edo-s shinobik végtelen chakrával rendelkeznek? Én nem emlékszem ilyenre és hülyeségnek is tartom. Például ott van a kettévált Muu. Végtelen fele is végtelen, por elemet mégsem tud használni, sőt már nem is nagyon harcol, mégsem "termelődik vissza" a chakrája. Ez alapján Gai esélytelen a Sannin ellen: 100 - 0 a Sanninnak.
De ha mégsincs igazam a véges Edo chakrával, akkor is sima Sannin win, főleg ha csapatként harcolnak. Oro és Tsunade nehezen ölhetők meg, azaz időhúzásra nagyon jók. Oro mérgei is elég hatásosak, ha jól emlékszem van olyan amelyik bénít. A lényeg az időhúzás, mert Jiraya hang alapú genjutsuja ellen nem tud Gai védekezni. Oro és Jiraya is jó pecsételők, emiatt ha a 3-ból vmelyik egy kicsit feltartaná Gai-t már vége is a harcnak. Ez a 2 Sannin már hozná a harcot, Tsunadéval kiegészülve pedig garantált a győzelem.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6533 Dátum: 12 ápr 28, 12:39:03 »

Nem rád gondoltam ahnem trafo-ra Nevet. És Hiába nem végtelen a  chakrája, kapuk megnyitásához mégis mióta kell chakra?
Szerintem megtudná nyitni ahányszor akarja. Egyetlen hátránya a 8kapunak hogy belehalsz, ami semmit nem ér akkor ha halhatatlan vagy...Nem igazán értem hogy bírsz feltartani egy olyan embert, aki csak százszor gyorsabb és erősebb mint te magad. Azzal hogy megpróbálod lefogni, semmit sem érsz el, egy mozdulattal letépné mindhárom karját szerintem. Ami nem sokat ér tsunade meg oro, ellen, de tsunadét kettétörheti vagy lerúghatja a fejét. Ezzel szerintem 2 sannint ki-xelne 5mp alatt. orochimarut lehet nembírná megölni csak taijutsuval; de nem tudjuk meddig bír regenerálódni...Lehet megteszi ötször, tízszer... aztán meghal xD
Naplózva

A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6534 Dátum: 12 ápr 28, 15:14:24 »

Óh bocsi Yamael Nevet Nevet Amúgy teljesen egyetértek veled. Azt aláírom hogy a taijutsuhoz is kell chakra, természetes, de nem sok. A kapuk megnyitása gainak annyi problémát okoz, hogy szétszakadnak az izmai, a 8. kapunál meg bele is hal. De mivel gai edo-tenseijes ezért nincs ilyen probléma, hiszen az izmai ha elszakadnak újra összefornak, és a jounin harcolhat tovább.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6535 Dátum: 12 ápr 28, 15:21:18 »

Mindenképp a Sannin nyerne. Oké, Gai erős a kapuk miatt, edos zombiként meg pláne, de ha szétszakadnak az izmai vagy bármije a 8. kapu miatt az egy remek lehetőség, hogy lepecsételhessék. Persze ahhoz túl kell éljék a támadást. Orochimarunak ez nem jelenthet gondot, talán Tsunadénak sem, ha nem vágja le a fejét a támadás. Jiraiya is szívós, valamit kitalál. pl. elrejtőzik az egyik békájában.

Más harcok:

MS Sasuke vs Kisame
Sage Naruto vs Deidara
Sakura vs Hidan
Yamato vs Kabuto ( még a part1es)
Chio nagyi vs Tsunade, avagy a banyák harca  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 15:42:52 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6536 Dátum: 12 ápr 28, 15:56:43 »

MS Sasuke vs. Kisame:

Mint sok harcnál, attól függ hogy harcolnak. Ha sasuke azonnal beveti z amaterasut akkor nyer, hiszen kisame nem tud mit kezdeni vele. Persze modhatjuk azt hogy kinek milyen a harci taktikája, de nem tudjuk hogy az általunk kitalált harcokban hogy viselkednének egymással a karakterek. Pl: ha kisame egyből bevetné a vízburkot, akkor nyer, mert ott a vízben van olyan gyors hogy kikerülje amaterasut. Persze hozzá kell tenni sasuke villám elemű tehát kisame bajba lenne. Sussanot nem hiszem hogy elszívná, hiszen az nem chakra hanem egy esszencia.
Közelharc terén kisame a nyerő, hiszen kirabival is felvette a harcot.
Attól függ az egész hogy kisame a harc elején beveti-e a vízburkot, ha nem, akkor sasuke nyer az amaterasu miatt.
Sage narutó vs. Deidara:

Ha deidara nem c4-el kezd akkor veszít. Narutó idézett békái hihetetlen magasságba tudnak felugorni, plusz narutó frs-e ha eltalálja deidarát akkor vége a meccsnek. A c4 ellen narutó amúgy nem kizárt hogy tudna védekezni. Ugye érzékeli a chakrát, ami azt jelenti hogy észreveheti hogy mini-bombák vannak körülötte. Kérdés mit tesz ellene. Talán ezt is kivédhetni azzal hogy a békákkal megközelíti deidarát és egy távolsági jutsuval legyőzi.
C2-t is kivédheti a chakra érzékelése miatt. Persze békákat ekkor nem idézhet meg hiszen akkor felrobbanak.
A mini-bombákat sima üggyel kikerülné. C3 ellen viszont nem tudom mit tudna tenni, és ugyen ez a helyzet az öngyilkos támadással is.
Itt is attól függ a harc, hogy melyiküknek jobb a taktikája.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6537 Dátum: 12 ápr 28, 16:23:39 »

Sasori-Deidara vs. Itachi

Kisame-t kivettem, mert még így is behúzza Itachi. Mint láttuk a genjutsu klónjait előszeretettel használja, így Sasori méregtűi nem hinném hogy eltalálnák az Uchiha-t. Utána meg egy Amaterasu-val/a pecsételő karddal (nem ugrik be a neve, keresgetni meg lusta vagyok) simán elzárja. Deidara-nak pedig kiböki a szemét, még Sharingan se hiszem hogy kéne ellene.

A Tobi-s harcokat nem értem minek dobtad be, a jelenlegi erőviszonyokat nézve kvázi legyőzhetetlen.

Itachi-Kisame vs. Pein-Konan

Nem lesz ez se annyira érdekes, méghozzá inkább Kisame miatt. A víztámadásai miatt Konan-t pillanatok alatt kivonja a játékból, így meg már Pein-nek nem lehet esélye. Nagato érdekesebb lenne, de Kisame amint hozzáér 1-1 testhez a Samehada-val, rögtön harcképtelenné válik az adott hulla. A Shinra Tensei ellen klónokkal is tud védekezni akár, plusz ha Itachi lepecsételi/szénné égeti a ninjutsu elnyelős testet a tavat is létrehozhatja. A Chibaku Tensei mondjuk kérdéses, de azt Pein akkor használja ha nincs más lehetősége, addig meg akár el is intézhetik Yahiko-t. Ha meg még is bevetné, nem tudom mit kezdenének vele, szerintem kilapulnának. Ha Nagato-t raktad volna ide, nem Pein-t máshogy alakulna a dolog. Szerintem akkor is Itachi-ék nyernének, de legfeljebb ilyen 55-45-re.

Kisame vs. Sasuke

Nagyjából egyetértek InianA-val, de Sasuke akár víz alatt is okozhat meglepetéseket a cápának. Teszem azt Sharingan-nal észreveszi, hogy úszik felé a hal, ha elég jó időzítéssel körbevonná magát az Enton-nal... Aznap cápasültet vacsorázhatna. Nevet

Viszont eredetileg a Sannin vs. Gai miatt kezdtem el írni a posztot, esélye sincs a jounin-nak, bár már leírták ezt előttem. Még annyit megemlítenék, hogy Jiraiya-nak megvan az a képessége, hogy kimásszon az ellenfél árnyékából. Mivel az árnyék akkor is Gai-al együtt halad, ha a tulajdonosa fénysebességgel rohangál (legalábbis ilyesmi jön le az előző posztok egy részéből), akkor is ki tud mászni a háta mögött, hogy egy rasengan-nal beleépítse a földbe, a többiek meg lepecsételjék.

Yamato vs. Kabuto

Az a gond, hogy Yamato konkrétan semmit nem csinált a fa elemmel, amit támadásnak lehetne nevezni. Abba nem fog belehalni egy orvosi ninja, hogy fejbevágják egy raklap deszkával, illetve a chakra szikével kivághatná magát ha "lekötözi" őt az ANBU.

Kakuzu-Hidan vs. Deidara-Sasori

A művészek lehozzák szerintem. Hidan a harc kezdete után 2-3 perccel indulhatna a fejnélküli futamon, Kakuzu pedig elnyújtaná ugyan a harcot (Dei-t talán el is intézi), de Sasori ellen nincs esélye.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6538 Dátum: 12 ápr 28, 17:10:10 »

A régi tobit gondoltam ellenfélnek, nem azt akinek 3 út van a birtokában. hanem amelyik csak sharingant használ.
Amúgy mi értelme lenne berakni nagatót mikor egyszer nemláttuk harcolni, azon kivül hogy edo tenseies zombi volt Nevet.
Kisame vs Sasuke: ha vízburok alatt van, az idő sasuke ellen dolgozik, kise tud törni (mert kisame 4x gyorsabb) és ha nemokoz valami jófélét megfullad. Ottvan még az a cápa lövedék amit gai ellen használt, na az szerintem áttörné a susanot, elvileg erősíti minden olyan támadás/védelem ami chakrából áll. Igazából sasukénak kéne nyerni, mert a villám erős a viz ellen, csakhogy ezt nemláttuk még bee vs kisame harcban sem.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6539 Dátum: 12 ápr 28, 18:09:14 »

Nem rád gondoltam ahnem trafo-ra Nevet. És Hiába nem végtelen a  chakrája, kapuk megnyitásához mégis mióta kell chakra?
Szerintem megtudná nyitni ahányszor akarja. Egyetlen hátránya a 8kapunak hogy belehalsz, ami semmit nem ér akkor ha halhatatlan vagy...
Már bocsi, de elég komoly tévedésben vagytok IndianA-val. A 8 kapu technika során a chakra áramlását szabályozó kapukat nyitja ki Gai, emiatt több chakra tud "átfolyni", ami így hamarabb elfogy. Gai Kisame ellen a 7. kapu megnyitásával nem csak fizikailag nullázta le magát, hanem chakra téren is. Taijutsuhoz kevés chakra kell? Szerintetek miért lett sokkal gyorsabb Gai a kapunyitások során? Megnézném, hogy egy normál állapotú ütés mekkora Hirutorát eredményezne, hiszen szerintetek ezekhez a jutsukhoz nem kell chakra. Azt is tudjuk, hogy minél több kaput nyit ki, annál hamarabb fogy el a chakrája. 8. kapu utáni állapotot szerintetek korlátlan ideig fent tudja tartani? A 7. kapu nyitása után elég gyorsan lenullázta magát, ebből következik hogy ugyanazzal a chakramennyiséggel még rövidebb ideig tudna 8. kapus állapotban harcolni. Gyógyulni gyógyulhat, de a chakra Muu alapján nem végtelen.

Kisame vs MS Sasuke
Sasuke win. Ha a láva nem tud befolyni a csontváz Susanoo-n belülre, akkor a víz sem, azaz lehetnek buborékban, Sasukét a Susanoo védi. Az Amaterasu lángjai nem alszanak ki, azaz vízben is használhatja. Genjutsu is használható, hiszen a Samehada csak akkor adott chakrát Kisaménak, ha az megsérült vagy ha a kard támadás vagy védekezés során elszívta és azt továbbította.

Itachi, Kisame vs Pein, Konan
Kisame és Konan elég hamar kihullana. Kisame vízbuborék jutsuját elszívja az egyik test, vagy Yahiko tol egy Shinra Tenseit. A Samehada is csak (kis túlzással) dísznek jó ebben a harcban. A Pein testek halottak, nincs mit elszívni. Ezzel szemben a Chibaku ellen tehetetlenek, idézések ellen elég komolyan megszenvednének, főleg a kutya és a kaméleon okozna meglepetést. Végül kapnánk egy Itachi vs Pein harcot. Ez már volt párszor és itt az a döntő tényező, hogy kinek melyik szereplő a szimpatikusabb.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins