Kakashi jobban használja a ninjutsut. Azaz üti Jiraiya-t. Nézzük csak: föld elem ellen tökéletes a villám elem, de még a saját földjével is szabadon küzdhet ellene. A tűz ellen pedig ott a víz, így azt is ki tudná oltani. A haja pedig nem tudom mennyit érne egy Asa Kujaku vagy egy Hirutora ellen..
CsukiIce: béka mit? Ha arra gondolsz, amit Naruto használt Pein ellen, akkor van egy rossz hírem
gman: Attól, hogy régen írt valamit nem biztos, hogy most nem lehet megcáfolni. Ha nem gond, akkor be is idézem az adott részeket
ebből a hozzászólásból és úgy próbálok érvelni ellene. Aztán ha Zer0 betér, majd válaszol rá.. vagy nem.
Látja a senbonokat > ezzel nem sokra megy mert gondolom nem úgy indul pl 1000 senbon ellen, hogy mindet ki kell védeni, hanem a lehető legtöbbet ki kell védeni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy legalább 1 db ne találná el.
Nem muszáj kitérnie. Láttunk tőle nagyon szép Doryuuheki-t is, amit se perc alatt felhúz maga elé, vagy akár a saját testét is a föld alá küldheti, majd Hiruko alól a szokásos módon feltör egy Raikirivel a kezén. Vagy akár egy felderítő klónt is felküldhet, aki megkeresi helyette Sasorit, majd kinyíratja magát, így a pontos hely meglesz Kakashi fejében.
Látja a chakrakeringést. Ezzel valszeg rájönne hogy Sasori nem élő ember, de mivel még a szemei is mozognak a bábtestnek, gondolom az egész testet csakrafonal hálózat építi fel. Max annyit látna, hogy a mellkasán több a csakra, csak ettől nem különbözik más embertől.
Azért ezt így nem jelenteném ki. Biztos van különbség a műanyag testben lévő chakra és a forrás között. Ezt pedig a Sharingan tökéletesen megmutatná.
2. Raikiri
...
Azért nem zabál ez olyan sokat, hogy Kakashi ne bírna 5-6-ot csinálni belőle. Viszont az az 5-6 eléggé nagy támadóerőt képvisel. Valamint ott a villámkutya, amivel a távolból is tud támadni.
3. Kamui
...
Nem fogja ész nélkül használni. Védekezni meg bármi ellen lehet, ez ellen is, viszont a találati ráta még mindig 80%-os (értsd: 5 lövésből 4 pontos célt ért.) Szerintem ezzel is kilőhetné Sasorit, ha nagyon akarná, sőt, az egész testét elküldhetné a másik dimenzióba (lásd: a Deidara klón és a robbanás esete a Shippuuden elején.)
Lehet hogy látja, mit csinálnak, de az hogy 100 báb elől meglógjon 1 karcolás nélkül, elég valószínűtlen.
Még mindig ott a föld elem, amivel lemehet a felszín alá, onnan pedig jól taktikázva Sasori közelébe jut. Hitetlenkedők nézzék újra a Kakashi csapat vs ál-Itachi harcot.
Az egy másik dolog, hogy attól hogy valamit porrá tör a Tsunade féle ütés, nem biztos, hogy Kakashi is eltöri.
Azért ha az Asura Peint mozgásképtelenné tette a Raikiri, akkor egy bábnak is illik kettétörni tőle.
Egy konohai ninja nem tudom hogy mennyit érthet a bábozásból, de egy ilyen bábmester ellen esélye sincs.
Ez viszont fordítva is igaz. Egy Sunagakure-ból származó ninja nem sokat ért a Sharinganhoz. Mivel nem lett megemlítve (és valószínűleg nem is lesz), így hagyatkozzunk arra, amit a manga mondott/nem mondott és vegyük úgy, hogy Sasori kihagyta az életéből az Uchihák elleni harcokat.
A vashomokos részt nem igen tudom értelmezni. Na mindegy, megpróbálok magamtól érvelni a jutsu ellen: összegyűjti Sasori a környéken lévő vasat a mágneses erővel, majd Kakashira zúdítja. Kakashi pedig megvárja ezt, leül, beszélget egy kicsit, megeteti a ninja kutyákat, majd meghal? Ugyan már... nem akarom ismételgetni magamat, de a föld alá még mindig le tud menekülni, valamint a vashomok használata közben nem mutat nagy védelmet Sasori, így akár a Kamuit is használhatja hőn szeretett jouninunk.
6. Ninken > Haszna csak Sasori számára lenne, mert
Sasorinak nem fáj a harapás
Akár fonalakkal kakashi ellen tudja őket fordítani, vagy legalább akadályként használni őket (kutyát gondolom könyebb irányítani egy embernél, de mint láttuk sasorinak az is könnyen megy)
Fájni nem fáj, de a mozdulatlanság annál kellemetlenebb számára.
Nem hiszem, hogy a földből hirtelen előugró nagy buldogot Sasori elkapja és elindítja Kakashi felé.. viszont a kutyus elkaphatja a nyakát és akár le is zárhatja Sasori mozgássorozatát ennyivel.
Ééééééés most jön a kedvenc részem
Sasori mozgásképtelen lesz. Mit csinál? Testet vált. Viszont a Sharingan észleli, hogy a test chakrája elhagyta a testet és elrepült valamerre. Ezzel pedig Kakashi meg is oldaná a Sasori-s rejtélyt, tudná mit kell támadni.
7. Lángszóró és vízipisztoly
...
Maradjunk inkább abban, hogy a filler elemeket nem nézzük. Így csak lángszóró, ami ellen Kakashi képes suitont használni.
Irkált még kisebb hozzászólásokat Zer0, de szerintem azokra is reagáltam ebben. Ha mégsem, akkor legyetek szívesek most szólni. Köszöntem.
Ui.: lefárasztott kicsit ez a nap és ez a hozzászólás, nincs erőm lektorálni, ha hülyén fogalmaztam volna, kérlek titeket nézzétek el. Köszönöm.