dris
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5595 Dátum: 12 jan 04, 00:17:20 » |
|
sasori-deidara
én el tudom képzelni, hogy dei bevetné a C0-t ellene, azzal pont igazolná azt amit mindig is hangoztatott, hogy az igazi művészet csak egy pillanatnyi dolog mint a robbanás, szemben sasori örök életre szóló bábjaival, pont kielégíteni, hogy így győzi le. mondjuk más esélyt én se nagyon látnék hogy legyőzze..
2. mizukage- mei terumi
előbbitől feltételezhetően már mindent láttunk, mei-től meg kb. két jutsu-t, ki tudja még mikre képes, ráadásul ez a két technikna azért elég kemény. az a savas köd még a susanoo-t is megolvasztotta, ha ebből nagy mennyiséget elő tud állítani akkor az egész csatateret belepheti vele és akkor a másodiknak annyi, hiába a kagyló. az eddig látottakból nem kéne mei-t így alulértékelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5596 Dátum: 12 jan 04, 04:45:44 » |
|
fefe,most viccelsz? nagato és itachi már odavágná madarát, a 3.raikagénak a sebezhetőségére hamar rájönnének,mivel sasori,itachi,és kakuzu nagyon nagy stratégák,okosok és jó helyzetfelismerők.ott van kisame is,és elszívná a támadásait,a pajzsát a 3.raikagénak.ha sasori nem tud áthatolni azzal a hosszú kötelével a raikage testén,hogy megmérgezze(amit kétlek),akkor még mindig ott van a füst.azzal a vízsugárral meg tuti áthatolna a testén,hisz felhőket,meg hatalmas dombokat képes átvágni vele(a pajzsát elszívja kisame).a tűz is elég intenzív,ahogy chijo megjegyezte.hidan meg előre menne,hogy üssön belé egyet ,ezzel elvonná a figyelmét,addig kisame elszívja a csakráját,ha a közelébe nem jut,akkor is odaküldi azt a cápát,ami szívja cs.-rát,hidan megsebezi,azontúl nyekk neki. emellett itachi tuti lepecsételné a susanooval. 85-15 az akatsukinak.valljuk be,az akatsukiban nagyon erős tagok vannak,ott van a csapatmunka,sokféleképp képesek lennének legyőzniőket.sasori vs konan harcban egyértelműen sasori. sasori vs dei ,egyértelmű sasori.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5597 Dátum: 12 jan 04, 07:44:07 » |
|
All akatsuki vs 3. & Madara igen erős felállás..
Madara és a 3. is eléggé unbalanced karakter számomra, az egyik nagy arccal állítja, hogy az 5kage végre kihívás, a másik 3nap és éjjel tartja fel a sereget, hogy mentse a társait... Na már most ha csak egyenként lebontom az Aka tagokra ezt a 3nap-éjjeles bulit egyik se bírná. Szerintem felesleges lenne arra kitérnem, hogy Hidan meddig bírná egy sereg ellen... De ha Madara fénykoráról beszélünk itt amit mangába láttunk azért nem vágná oda Itachi és Nagato olyan könnyen, ez is ilyen lehetetlen harc ( Madara még nem csillogtatta meg önbizalma csillagát előttünk ) Ha már csak azt nézem, hogy 2 olyan kavicsot ledobna az Akatsukis tagokra akkor bajba lenne a fél brigád, a másik fele kitalálna valami turpisságot, hisz nem lehetetlen egy ninja világban..
Ha már Madara megelégszik 5 kagéval, a 3. meg önmagába tudna kárt tenni akkor eléggé kis esélyt látnék az Aka tagoknak.. Az meg, hogy Naruto tudott beszélni a 8farkúval, hogy mi történt azon a bizonyos randin hát ez édes kevés az Aka tagokra nézve, hiába van ott Itachi ő nem fog pm-t írni a 8farkúnak, hogy meséljen milyen módon lett molesztálva a 3. által. De mivel Itachi okos rájönne, hogy a saját kezével kell agyonverni a Raikaget de ennyi elég? Mire rájön Itachi addigra végig szalad a tagokon a 3. és ha azt nézem, hogy egy újjal mikre képes akkor ott fejek hullanának és bábok törnének darabokra... Elég azt nézni, hogy a rasenshuriken hatástalan volt akkor Hidan kaszája vagy Konan papírja fogja meghatni?
Van bőr a képemen ide venni Kakuzut mert nem mutatott olyan romboló erejű jutsut ami erősebb lenne mint a rasenshuriken, ha van is nem láthattuk szóval ennél a verziónál maradnék tisztelettel.
Felesleges többet írnom ez 3. & Madara meccs, ezt a 2 állatot felesleges kézen fogva össze rakni mert nincs az az isten aki felvenné velük a versenyt ha megindulnak ( létező személyek a mangában )
( a fent írt sorokat a manga alapján írtam ha valamit elnéztem volna akkor szóljatok )
Ui : még mielőtt valaki habzó szájjal nekem esne felejtsük el a Konan tűzijátékát mert arra rákészült ( kitudja meddig, nem voltunk ott, hogy éppen miként csinálta )
bb
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5598 Dátum: 12 jan 04, 10:49:47 » |
|
Na csak annyit, a 3. bekap egy amaterasut, és vége, porig ég. Itachi le is tudja pecsételni. Nagato elszívja a chakrájár, bezárja egy edo tenseibe. Amíg Nagató van korlátlanul éleszthet (szinte). Madara most 5 kage ellen harcol. Kakuzu harcolt az elsővel, ergó kage szint közeli. Kisame egy biju erejével bír, ergo kage szintű. Deidara és Sasori talán kitesznek egyet. Zetsutól még semmi konkrétet nem láttunk, lehet hogy ő is kage szintű, és ha tényleg állta a sarat a Mizukage ellen, akkor az is. Ha belevesszük azt is, hogy elvileg teljes aka kell hogy legyen, akkor vagy tobit, vagy oro-t kell bevenni a buliba. Valószínűleg mind a kettő kage szintű ( +oro edoshat orrba szájba). Tehát az aka körülbelől egy szinten van a két megemlített személlyel. Persze a győzelem csak akkor biztos, ha Nagato és Ita gyorsan leverik a 3.-at. Ha ez nem menne, valószínűleg Madaráéké a győzelem. Még annyit, hogy Itánál van a tükör, nagy valószínűséggel visszaveri a 3. támadását, és ha mákosak saját magát szúrja át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5599 Dátum: 12 jan 04, 11:01:32 » |
|
Az egész Akatsuki túl nagy erőt képvisel, ha összefognak, lényegében mindegy, hogy ki jön ellenük. Itachi és Nagato, ha nem is győzik le, de legalább feltartóztatják Madarát, amíg a többiek leverik Harmikat. Ez pedig nem tartana túl sokáig, mert Kisamehada leszedi a bácsiról a villámpáncélt, a többi meg kivédhetetlen zárótüzet nyit. Ezután sorban belerúgnak a póruljárt Raikage holttestébe és eilndulnak összeverni Madárkát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5600 Dátum: 12 jan 04, 11:51:07 » |
|
Csak hiszed, hogy ez ilyen egyszerű lenne. Kezdve azzal, hogy a 3. raikake is iszonyúan gyors, ráadásul a "páncélja" jóval meghaladja a 4. raikage villámpajzsát. Másrészt mint a mangában is volt, rendelkezik még olyan szélelemű támadással amivel akár meg is fektethetné az egész társaságot egyszerre. Emellett brutális erejű villámtámadásokat is használ amelyet a sebességével kombinálva nagyon erős. Az is bebizonyosodott, hogy Samehada nem bírja az elemi ninjutsukat. Amikor kettévágott egy tűzlabdát egyből jajgatni kezdett. Akkor mi lenne egy elemi erejű villámpajzs esetében. A hatalmas zárótűz ennek következtében leporladna arról a pajzsról és bőrfelületről ha a közvetlen Rasen Shuriken nem hatott rá. Szerintem csak a genjutsu és a mérgek lennének hatással rá. Természetesen nem gondolom, hogy előbb vagy utóbb nem fognák meg ennyien hiszen van közöttük méreghasználó, de hogy ez nem lenne egyszerű az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5601 Dátum: 12 jan 04, 15:43:52 » |
|
Csak hiszed, hogy ez ilyen egyszerű lenne.
Aranyos vagy, de ne a mangára hagyatkozz kérlek, mivel láttad, olvashattad ha bekapja az amaterasut akkor vége porig ég vége a világnak [ no comment ~ ] Vicces amúgy, hogy mindenki conan tűzijátékával jön amikor Jiraiya ellen semmit nem mutatott, ami akár fél kage szintre emelné :\ De akkor mi a nagy helyzet van, ha Kisame bekap egy ultimate minden emléket törlő genjutsut Madarától? sry ez nem így működik :[
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #5602 Dátum: 12 jan 04, 17:37:04 » |
|
Sasori vs. Deidara:
Igencsak sasori a nyerő. A c4 kilőve(egy báb nem lélegzik) a mérgek meg nagyon veszélyesek, elég egy vágás és deinek vége. Ráadásul nagyon jó távolsági harcos, a bábok is repülnek, és a 3. kazekage is nagyon erős. 65-35 sasorinak nálam. 2. mizukage vs. konan:
Esélye sincs konannak. Ugyanis: láthattuk a jiraya elleni harcánál hogy az olaj hatástalanítja konant, a mizukage meg oljaból van. 100-0 2. mizukage javára. Terumi Mei vs. 2. mizukage:
Ez már érdekesebb. Terumi nem nagyon rudna rájönni hol van a mizukage, de a sav elem meg a forrás elem elég durva. Nálam 55-45 a 2. mizukage javára. Madara-3. raikage vs. akatsuki:
Nem egyértelmű a harc. Kezdjük ott hogy a raikagét nem a villámpajzsa védi teljesen, hanem maga a bőre kemény mint az acél, aki a rasenshurikent egy karcolás nélkül túléli, és 3 nap 3 éjjelen keresztül harcol az akármelyik akatsuki tagot darabokra szedi(itachi esélyes egyedül). Amaterasuról annyit, hogy a 3.raikage vagy kikerüli, vagy madara lefújja róla a shinra tenseijjel, és mivel a raikage bőre nagyon kemény, éghet 7 napig mire meghal... Ezenkívül a 3.raikage egyujjas pokolhozó keze itachit és nagatót kivéve bármelyik akatsukis tagot pillanatok alatt szétszedné. Deidara lenne talán egy kicsit problémás mivel repülni tud, de madara lerendezné egy jobb távolsági támadással. Madarát nem kéne lebecsülni, mert mivel örök mankegyou sharingannal rendelkezik, így nem rintja a szemét az ms használata, így egész jó a védelme. És mivel rin'negannal is rendelkezik, így shinra tenseiket is ,,szórhat" az akatsukis tagokra, vagy akár elemi támadásokat, mivel a rin'negan használója rendelkezik mind az 5 elemmel. Persze az egész akatsuki ellen kiállni nagyon necces dolog, de két olyan emberről beszélünk, akik jóval a shinobi fogalom felett állnak. Én úgy a végén olyan 50-50-re mondom a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5603 Dátum: 12 jan 04, 17:37:18 » |
|
Nem értelek. Akkor mire hagyatkozzak ha nem a mangára vagy animére esetleg a databookra? Azt is láttam, hogy Sasuke lazán lehagyta az Amaterasut. Hozzá képest pedig még a 3. raikage is villámként mozog. Nem beszélve arról, hogy az Amaterasu nem öl azonnal. Látható a 4. Raikage esetében. Még pont kárt is tenne vele a többieknek mert akit megérint az ugyan úgy lángolni kezd. A másik probléma az, hogy "HA" eltalálja. És itt akkor azt is meg kell említeni, hogy mi van "HA" nem találja el? Ne gondold, hogy az egyik 100%-os találati valószínűséggel cselekszik míg a másik soha nem talál. Az Amaterasu használata a 3. Raikage ellen a legrosszabb lépés lenne amit elkövethet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5604 Dátum: 12 jan 04, 18:16:21 » |
|
Madara & 3. Raikage vs. Deidara, Sasori, Zetsu, Tobi, Kisame, ITACHI, NAGATO, Konan, Hidan, Kakuzu? Hát... ti nagyon-nagyon túlbecsülitek Maradát, meg a 3.at. Egyik sem egy isten. A másik oldalon egy rinnegan, egy sharingan, egy f*sza közelharcos, aki halhatatlan, egy szupre távolharcos, aki sharingan-immunis, egy 5életű 5-elem használó, egy chakraelszívó farkatlan bijuu, egy spórával szapaorodó petrezselyem, és egy sharingan 2.0, akit nem lehet megütni. És ugye Madarát Hashirama egyedül legyőzte, igaz, azóta táposodott. De ő nem Rikudou-sennin, le lehet győzni! Ha Naruto rájött a Raikage gyengepontjára, akkor Itachinak negyedannyi idő sem lesz. A Madara-szintet szerintem már a szörny-duó (Itachi,Nagato) is megüti, és a plusz 7-8 ember nem dísznek van ott. Tobi, Kisame, Kakuzu, Deidara, Hidan Sasori... ők mind-mind nagyon erősek, elég egyedi harctechnikával, szerintem erősebbek a jelenlegi Kagéknél, akiket Madara izzaszt éppen, ki tudja milyen eredménnyel. Plusz ugye a két terminátor, meg Zetsu, Konan - 10 vs 1 (a raikagét nálam már kilőtték). Lángszóróval hóemberre. Egyértelműen az Akatsuki győzne. Madara nem Kami-sama, mint már említettem.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5605 Dátum: 12 jan 04, 18:50:40 » |
|
Nem Edo-s Madara van, szóval tegyük fel hogy komolyan veszi a harcot. Nem akarom teljesen kielemezni de egy kicsit írnék a 3. Raikagéról és Madaráról:
3. Raikage: - Sabaku, szerinted Hidan kaszája vagy Kakuzu valamelyik támadása erősebb mint Naruto RS-e? Bocsi, nem elég hogy erősebb mert sokkal erősebbnek kell lennie? Egyáltalán hogy érnének hozzá? - a Sharinganos Tobi mit tudna kezdeni a 3. Raikagéval? - Naruto kb úgy győzte le ezt a Kagét, mint anno Peint. Mindent a szájába rágtak és így az lett volna a csoda h ha nem sikerül neki. Biztos, hogy nem jönne rá senki a gyengepontra, sőt azzal a heggel sem foglalkoznának.
Madara: Az Akatsuki felét 1, esetleg 2 meteorral elintézné. Akik szerintem túlélnék: Zetsu, Nagato, Itachi, Deidara, Konan és Tobi. Ezek közül Zetsu, Konan és Tobi nem tud érdemben hozzászólni a harchoz, de Tobi legalább túlélné. Ezután jöhet a Magatamás támadás és a Fa elem. Maradna Nagato és Itachi akik talán tehetnek valamit. (Az más kérdés, hogy szerintem ez a két ember lehet behúzná a komplett harcot.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 04, 18:52:29 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5606 Dátum: 12 jan 04, 19:31:14 » |
|
Én a Raikagére Itachit küldtem, tehát nem értem, hogy jössz Hidanékkal. És igen NARUTÓNAK szájbarágták, de ITACHI mind észben, mint erőben egy 'kicsit'más kaliber És ki mondta, hogy nem edo-Madar úgy tud dobálóni a meteorokkal, mint más a hógolyókkal? Nagaot eltéríti egy Shinar Tenseivel, Itachi megvédi a többieket a Susannooval, Kakuzu bőre kemény,Hidan halhatatlan, Konan sebezhetetlen, Sasorinak ottvannak a kemény bábjai, Tobin át lehet menni, Zetsu eelmegy, Deidara beássa magát/elrepül, stb.(de ez mindegy is, ha Itachi begyűjti őket..) Hiába nézett ki szuperül madara meteorja, senkit nem ölt meg vele. És ők tízen jóva erősebbek, mint az a pár Kage, ha ők kivédték, sztm nekik is menne fog Szerintem nem őlné meg őket a meteor, főleg, mert le sem dobná. Miért? Mert igaz, hogy az edo-tenseit arra találták ki, hogy le lehessen gyalulni a csatatert, de ha madara nem edo, akkor csak nem olyan hülye, hogy megöli magát xD Arra a nagy tűz-jutura meg ott van Kiseme, aki ráhány egy vízesést, és kész. A fa elem meg nem egyenlő az istenkirálysággal. Yamatót is megeték Kabutóék reggelire. A fára tűz, deidara elrepül, tobi eltűnik, etc. És ha mégiscsak a duó maradna, ami kb. lehetetlen, akkor még ők is bőven esélyesek. (Egyébkén olyan szörnyű olvasni, mennyire le van becsülve az Ak. )
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #5607 Dátum: 12 jan 04, 19:47:29 » |
|
Kezdjük ott, hogy a 3. raikage titkára ha rájönne itachi mit csinál? Nincs olyan támadása amivel visszaküldhetné a sandaiméra saját támadását. Az meg hogy a sussano visszalöki elég hülyén nézne ki... hidant a sandaime kb. 2 másodperc alatt darabokra szedné, kakuzut is se perc alatt elintézné, sasorit úgyszintén, deidarát meg a szél támadásával tenné el láb alól. Madara bírná tartani az iramot nagatóval és itachival egy bizonyos ideig, és utána segíthet a raikage. Ezenkívül a sandaime semmit sem fáradna, hiszen 3 nap 3 éjjelen keresztül harcolt. Egy harc a shinobik között kb. 10 percig tart(lásd:danzou vs. ms sasuke), vagyis mondhatni a sandaime fáradhatatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fefe1200
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5608 Dátum: 12 jan 04, 19:54:37 » |
|
Én kérnék szíves elnézést, mert azt írtam, hogy minden eddig megismert akatag, de sasukééket, a taka-t, meg hebi-t ne vegyétek bele, mégegyszer bocsánatot kérnék, én voltam figyelmetlen, de ez azért abszurdum: Az egész Akatsuki túl nagy erőt képvisel, ha összefognak, lényegében mindegy, hogy ki jön ellenük. Itachi és Nagato, ha nem is győzik le, de legalább feltartóztatják Madarát, amíg a többiek leverik Harmikat. Ez pedig nem tartana túl sokáig, mert Kisamehada leszedi a bácsiról a villámpáncélt, a többi meg kivédhetetlen zárótüzet nyit. Ezután sorban belerúgnak a póruljárt Raikage holttestébe és eilndulnak összeverni Madárkát.
nah meg ahogyan azt gmanka el is képzeli am bocsi ne vedd magadra. tehát mégegyszer tobin és sasukééken kívül minden akás!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 04, 19:58:37 írta fefe1200 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5609 Dátum: 12 jan 04, 19:55:29 » |
|
Nem Edo-s Madara van, szóval tegyük fel hogy komolyan veszi a harcot. Nem akarom teljesen kielemezni de egy kicsit írnék a 3. Raikagéról és Madaráról:
3. Raikage: - Sabaku, szerinted Hidan kaszája vagy Kakuzu valamelyik támadása erősebb mint Naruto RS-e? Bocsi, nem elég hogy erősebb mert sokkal erősebbnek kell lennie? Egyáltalán hogy érnének hozzá? - a Sharinganos Tobi mit tudna kezdeni a 3. Raikagéval? - Naruto kb úgy győzte le ezt a Kagét, mint anno Peint. Mindent a szájába rágtak és így az lett volna a csoda h ha nem sikerül neki. Biztos, hogy nem jönne rá senki a gyengepontra, sőt azzal a heggel sem foglalkoznának.
Madara: Az Akatsuki felét 1, esetleg 2 meteorral elintézné. Akik szerintem túlélnék: Zetsu, Nagato, Itachi, Deidara, Konan és Tobi. Ezek közül Zetsu, Konan és Tobi nem tud érdemben hozzászólni a harchoz, de Tobi legalább túlélné. Ezután jöhet a Magatamás támadás és a Fa elem. Maradna Nagato és Itachi akik talán tehetnek valamit. (Az más kérdés, hogy szerintem ez a két ember lehet behúzná a komplett harcot.)
Pár észrevétel: Mit ér Kakuzu és Hiddan: Elég ha csak lefoglalják. Mellesleg nem beszéltél arról, hogy ott van Sasori, Kisame, és Dei, akik le tudják foglalni. Ha Kisame le tudja faragni a chakráját,az is bőven elég Sharinganos Tobi mit kezd vele? Tobi sebessége megközelíti a 3. ét. Mellesleg ha a 9 farkút MEG GENJUTSUSTA akkor ezt a 3. raikagét is lazán megszívatja. Nem azért, de a ninja világban csak ismeri mindenki a 3.-at, és ha a csapatból csak egy ember is tudja, hogy verhetetlen pajzsa, és kivédhetetlen támadása van, akkor valakinek le is eshet. Tobi bevédheti a többieket is a meteor ellen. Mellesleg a meteor az kiütné Madarát is nagy valószínűséggel. Nagato szemmel tarthat bárkit egy két idézett lénnyel. Ha sikerül a raikagét csak egy kicsit lassítani, Tobi már el tudja küldeni nyaralni. Lehet hogy az amaterasu nem a legjobb megoldás, de távol tudja tartani a 3.-at. Susano ide vagy susano oda, chakrábol van. Kisame elszívja. Ha nincs Susano, akkor már van esély. Ita Susanojának tükre minden megállít. Lehet az bármi, ita megállítja. Mit szóltok egy 4 hokage 1. hokage 2 hokage 3 hokage vs oro, madara, 3. raikage és Muu ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|