Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5040 Dátum: 11 szep 03, 21:54:48 » |
|
Ehez még csak aynit fűznék hozzá, hogy Hinata támadása a Trigrams 84 palms egyáltalán nem ikatja ki a chakrát szóval ha Choji abba bele is menne óriás módban nem hiszem, hogy sérülne de ha még is nem zárná el a chakra pontjai a Yuuken az az amikor újjaiban chakra pengét csinál és elvágja a chakra pontokat ütésekkel nos ha Choji neki Meg óriás Nikudan Sensha-val szerintem ***** nem bírja elzárni a chakráját abba a forgó támadó állapotban enyit Hinataról. Shikamaru-ról igazam volt nagyon de nagyon lenézitek el se hiszem ***** ő az egyik legerősebb a startégiája miatt szinte nincs olyan akit ne tudna elkapni akár Choji és Ino segítsége nélkül is még, hogy hamar kifárad? ne nevetess nézd meg újra a Tauya-s harcot oké, hogy végül Temari győzte le Tayuya-t de ha Shikamaru nem használta ott sok ideig az árnyék támadást akkor nem tudom mi számít soknak és még valami az régen volt én a Shippudenben még egyszer nem láttam elfáradni árnyék báb közben... És amit még mondtam árnyékos helyen be dob egy fény bombát és elkap mindenkit és meg is folytja őket enyi én többet nem ismétlem el ha ténylég mindenki azt mondja Shikamaru semmit nem ér meg Ino-se amikor nem csak az elmecserélő jutsuval bír harcolni (lásd a háborúban is jól nyomatta) akkor itt nincs miről beszélnem mert felesleges... Szerintem küldjétek Shino-t Sasuke ellen elvégre egy sereg bogarat rá tudd zúditani talán még el is szívnák a Susano-t ha már Choji Baika no Jutsuját is elbírnák szívni szerintetek....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 03, 21:57:15 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5041 Dátum: 11 szep 03, 22:32:15 » |
|
Ne sértődjél meg! Nincs rá okod. Attól, hogy mások nem úgy gondolják ahogy te nem kell megsértődni. Elmondtad a véleményedet, mások felsoroltak egy csomó másik fajta véleményt és nem neked adtak igazat. Ezért nem kell megsértődni még ha többször is leírod ugyanazt. Fogad el, hogy ők, köztük én is másképp látjuk.
Egy másik csata. Kabuto és Kisame ellen Itachi és Orochimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5042 Dátum: 11 szep 03, 23:07:15 » |
|
Erről beszéltem. Tök ideg vagy és marhára megsértődtél. A többiek is megfelelő érveket hoztak fel Shino mellett csak nem figyeltél rájuk. Ők Shinot erősebbnek tartják mint Shikamarut. Te meg azt állítod, hogy Shikamaru az erősebb. Shinonál is megvoltak az érvek meg Shikamarunál is. Én azt gondolom, hogy Shino erősebb de Shikamaru az okosabb. Nem beszélve arról, hogy Shinot baromi régen láttuk harcolni.
Moderátor, Chakra: Nem dupla hozzászólás, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 06, 02:45:10 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5043 Dátum: 11 szep 03, 23:34:30 » |
|
Nem akarok már kevés sort írni mert úgy is törli de csak ennyit a megsértődés és az idegesség ég és föld én nem sértődtem meg de idegesít igen, hogy Shino-t tartja mindenki legerősebbnek mint mondtam akkor veressétek el vere Sasuke Susano-jat ha azt hiszitek el intézi Chojit Shikamaru meg elfogja és megfojtja és akkor a bogarak már hiába támadnak én nem vagyok megsértődve de legalább be simerhetné valaki, hogy Shino nem olyan **** erős mint azt ti itt állítjátok egyáltalán nem olyan erős, hogy elverné egy maga az egész Ino-Shika-Cho-t de ha már itt tartunk és szerintetek hiába kapja el Shikamaru Shinot akkor mi lenne ha még is csak elkapja az árnyékkal aztán meg Ino elmeirányítás alá vonja? Akkor azért már nem hiszem, hogy a bogarai támadnának azok azért Shino parancsaira támadnak maguktól nem... szóval nem kéne annyira ajnározni azért mert napszemüvegben jár este is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5044 Dátum: 11 szep 04, 06:19:08 » |
|
Ha Ino bebújna Shino testébe akkor elkapná a rémület és egyből visszatérne, utána pedig el kezdené magát tapogatni, hogy nincsennek-e bogarak a testében Shino Shikáéknak nagyon rossz ellenfél, mert nincs semmi olyan elemi, nagy kiterjedésű jutsu, amivel a bogarakat könnyedén ki tudnák iktatni (pl Asuma tüze). Csak Choji-n múlik minden. + fénybombával mit ér? Vakít 1-2 mp-ig és kész. Elterelésnek jó, de ez idő alatt nem fogja leszedni a többieket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5045 Dátum: 11 szep 04, 06:43:14 » |
|
Önmagában Shino a legerősebb a felsoroltak között, ez tény, DE... Legújabb formájában Chojinak egy ellenfél egy ütés, tehát elég egy óvatlan pillanat és Shinoék emberhátrányba kerülnek. Márpedig Ino és Shikamaru tesznek róla, hogy legyen pár óvatlan pillanat. Szerintem úgy nézne ki a harc, hogy Hinata, Kiba és Akamaru közelharcba kezdenek Chojival, de hamar az óvatlan pillanatok áldozataivá válnak. Persze, ezzel szinte egy időben Choji is kiesik az elszenvedett sérülések és a bogarak miatt. Onnantól pedig jönne az 1v2 és a taktikázás, ahol Shikáék előbb, vagy utóbb felülkerekednek. Bár ez is terepfüggő. Ami biztos, hogy szívesen megmézném ezt a harcot. 55% az InoShikaCho formációnak. És egy kis kritika. veressétek el vere Sasuke Susano-jat
Hát a Susanoo csakából van, a bogarak meg azt eszik... + fénybombával mit ér? Vakít 1-2 mp-ig és kész. Elterelésnek jó, de ez idő alatt nem fogja leszedni a többieket.
Ember, ezek ninják, 1 mp kihagyás az életükbe kerülhet...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 06:55:56 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5046 Dátum: 11 szep 04, 09:28:55 » |
|
Gman hello örülök, hogy végre valaki nem nézi le Shikamarut és az Ino-t de ezek szerint te is komolyan gondolod, hogy Shino bogarai legyőznék a Susano-t ???
Trafo90 Az egy dolog, hogy megvakít de b**** nem ismered Shikamaru technikáit ? Minél nagyobb az árnyék annál nagyobb Shikamaru területe, sebessége, ereje tegyük fel pont ahogy mondtad fény bomba megvakítja a Kurenai Team-t addig nem tudnak semmit csinálni viszont Shikamaru ez idő alatt a megnőtt árnyékokkal úgy elkapja őket, hogy öröm lenne nézni és akkor már sok ott a lehetőség megfojthatja őket árnyékokkal, vagy Ino és Choji ki üti őket addig vagy valami én attól vagyok ki akadva, hogy itt majd nem mindenki lenézi Shikamarut pedig ő egy maga is képes helyt állni mint Tayuya vagy Hidan ellen tette, 200% IQ-ja van a srácnak ne hogy már ne bírna min 5 féle stratégiát kidolgozni amivel nyerhetnek....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 09:37:54 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5047 Dátum: 11 szep 04, 10:41:56 » |
|
Egy fénybomba édeskeveset ér. Ugyan úgy elvakítja őket is mint a másik csapatot. Ráadásul Shikamarut még az is befolyásolja, hogy van e árnyék avagy nincs. Például egy mező közepén Shikamaru majdnem egy elveszett lélekhez hasonlít míg egy erdőben jóval hatékonyabban harcolhat. Másrészt felvetetted a fénybomba teóriát de nem gondolsz arra, hogy a fénybomba teremt fényt és ezzel létrehoz árnyákot de egyben meg is szüntet más árnyékot. Ilyen szempontból az ellenfél meg használhat füstbombát ahol is Shikamaruék semmit nem látnak, de mind Hinata mind Akamaruék simán levadászhatják őket. Másrészt azt sem veszed figyelembe, hogy Shino minden távolságból veszedelmes. Nincs megkötve számára, hogy mennyire legyen közel a harcban. Akár látótávolságból is támadhat. Emlékezz mit mondott Kakashi Narutonak a távolsági jutsu használókról. Röviden annyit, hogy esélye sincs a győzelemre annak aki nem tud távolsági jutsut használni. Shikamaru viszont nem távolsági jutsu használó. Megfoghatja Hinatát és Akamaruékat de nem éri el Shinot. Röviden Shikamaru árnyéka nem ér el Shinoig. Továbbá Shino bogarai akkor is harcképesek maradnak amikor Shinot megfogják. Ehhez nem kell mozognia Shinonak. További probléma a mozgási sebesség közöttük. Mind Hinata és Akamaruék mozgási sebessége jóval nagyobb mint a Shikamaru csapat bármelyik tagjának sebességénél. Láttuk Chouji pillangó formáját amely nagy erőt sejtet de láttuk Akamaruék kétfejű kutyáját is amely majdnem átszakított egy démonkaput. Nem vitatom, hogy Choji legyőzné őket de mi lenne az ára? Ino nem mérkőzhet Hinatával. Legalábbis amíg nem látjuk Ino tanulásának eredményeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5048 Dátum: 11 szep 04, 13:51:22 » |
|
Olvasd el az előző hozzá szólásaimat mert még egyszer nem írom arra is írtam példát Ino-Shika-Cho, hogy bírná kiütni a füst bombát és még valami Füst bombát Shikamaru is tudd az nem egy ilyen hú de nagy ritkaság egy Shinobi világban még Naruto-nak is szokot lenni a tatyójában... A másik Kibát és Hinatát elkaphatná de Shino-hoz nem érne el? Te most komolyan, hogy képzeled el ezt a csatát Hinata és Kiba ott vannak Shikamaruék elött Shino meg jó pár 10-20 km-ről figyeli a csatát? Shino ennyire nem távolsági komolyan olvasd el a leírásaim mert jó párszor le írtam, hogy lehetne legyőzni és abból is elegem van, hogy mindig azt írjátok, Shikamaru hiába fogja el Shinot mert a bogarai attól még támadnak, én meg mindig leírom, hogy Shikamaru 200%-as IQ-ju startéga szóval ő is tudja, hogy hiába kapná el Shinot így nyilván nem őt akarja majd elkapni hanem mondjuk túsznak az egyik csapat társát "DE" ha még is elkapná árnyékkal akkor meg Ino elmeirányítóval elkpahatná és onnatól kezdve Shino kiütve.... szóval olvasd el az előző hozzászólásokat mielőtt leírod, huszadjára ugyan azt amit a többiek....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 14:01:04 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5049 Dátum: 11 szep 04, 15:16:00 » |
|
Balegh: ezzel sem megy semmire se ino mivel shino-t megfoghatja de a bogarai-t nem és ismerik shino csakráját és ha nem azt ennék akkor támadnának szerintem de ha nem akkor is ino csakráját eszik és ha kimerül shino visszatér és ő parancsol a bogarainak és adhatnak neki vissza csakrát tehát shino győzelem ez ino ellen de támadhatnák a többi csapattagot. shikamaru-nál azért más mert nem szedik el a csakráját de viszont le támadják mert shino parancsolhat nekik akár mozog akár nem. shino győzelem ez is. chouji ellen lehet nem nyerne de erre ott van hinata és kiba hinata bevetheti a hyuuga jutsukat persze kiba meg csak a garouga-t láttuk tőle ami a 2 farkas fejjel történt de van a 3 farkas fejes gatenga ami pusztitóbb és végez 1 démon kapuval vagy 2-ővel de ha 2-ővel nem azt meg keményen berepeszti. én azért maradnék shino csapatának a győzelmében 60-40 arányban. OFF: egy kérdés amúgy: minek csapnának a jó barátok össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5050 Dátum: 11 szep 04, 18:14:35 » |
|
Hamisjoue tette fel ezt a csatát olvasd vissza a másik Szintén írtam visszáb de most leírom újra azt nekem ***** ne merészeljétek mondani, hogy Shino irányítva van elmeirányítóval és a bogarai továbbra is támadnának azok csak állatok nem olyanok akiket megidéznek azok egyszerű álatok akik csak Shino parancsaira reagálnak szóval ha nem kapna tőle parancsot maradnak a testében és zabálnak tovább és Ino chakráját nem bírják enni az elmeirányítón keresztül. Kenton már rajtad is meglepődök komolyan szerintem írjatok Kishimoto-nak, hogy Shino harcoljon Sasuke-vel mert szerintetek ez napszemüveges ***** Legyőzhetettlen azok szerint amit mondtok Shinot ki is nyírhatnák enyi erővel a bogarai továbbra is támadnának, azt én is aláírtam, hogy ha árnyékkal elkapják a bogarai továbbra is támadnak mert akkor még öntudatánál van és parancsot adhat a bogaraknak de ha már egyszer elmeirányítóval kivan ütve, hogy a francba támadnának a bogarak ha nem kapnak tőle parancsot? Egyszerűen nem értem akkor ezek szerint Konoha legnagyobb klánja nem az Uchiha nem is a Hyuuga hanem az Aburame új cím a Sorozatnak "Shino".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5051 Dátum: 11 szep 04, 19:13:41 » |
|
( hagyjuk a ******* ezt ) új harc: MS sasuke vs Raikage: volt már ez a harc de gaara leállíotta és én szerintem a raikage nyert volna mivel sasuke meghalt voln attól a rugástól viszont a raikage a lábát is elveszítette volna de mégis élne tehát én ezt a harcot a raikagénak adnám 51-49 arányban. másik harc: a raikage vs ms sasuke csak most úgy hogy senki se segíti őket semmi gyógyító. döntetlen mivel megin belehalna a sérüléseibe sasuke és a raikage is mivel ha le is vágja az amaterasus lábáb/karját nincs aki meggyógyítsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5052 Dátum: 11 szep 04, 20:13:48 » |
|
Egyetértek Kenton hagyjuk Kérdésell válaszolnék melyik Sasuke a lila Susano-s vagy az amelyiket most láttuk a mangába a Yata tükrös ? Mert ha a lila akkor neked van igazad a Raikage szépen megrepesztette a a Susano-t és még a Raikage mellet szólna az is, hogy sokkal gyorsabb mint a Sasuke szóval Sasuke meg sebírná támadni csak védekezni tuddna az amaterasu pajzsal ahogy tette ha a Raikage nem hiszi, hogy Sasuke megölte Bee-t akkor szerintem ő sem lett volna ilyen hűbeleblacos mindenképpen neki megyek akkor szerintem taktikázott volna. Viszont ha a mostani Yata tükrös Sasuke-vel kéne harcolni akkor szerintem Sasuke mivel azon már nem hiszem hogy átbírna támadni, bár ott is igaz lenne, hogy a Raikage gyorsabb mint Sasuke de hiába gyorsabb ha nem tudja megsebezni de ez csak szeritnem egy vélemény...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 20:16:54 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5053 Dátum: 11 szep 04, 21:06:39 » |
|
hol láttad te yata tükrét a mangában? mert én max egy amaterasu "pajzsot" láttam. raikage simán nyerne, ha lenne türelme. chakrája mint a tenger, elég jó kondiban van szóval szerintem nem fárad el. annyi lenne a dolga hogy vár, amíg sasuke támad meg fenntartja a susanoot. ha kikapcsolja baromi gyorsan be tud vinni egy végzetes ütést, ha meg nem kapcsolja ki, akkor megvárja míg kimerül a chakrája. sasuke eltalálni nem tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5054 Dátum: 11 szep 04, 21:20:19 » |
|
Le írom újra bár tudom ,hogy le leszek **** mert ezt a technikák topicban kéne megvitatni de ok http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/553/17 Látod te is ugye Sasuke új Susano-ját ? Most nézd meg a régit... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/480/2na azért még ide rakom Itachi-ét is : http://lh5.ggpht.com/_q731OhRn_Hg/TCQ-KfVPwmI/AAAAAAAAC5E/VD__zsR1g8g/04-05.jpgMegbírod mondani miben különbözik Sasuke-jé Itachitól ? Én meg a Yata tükör és a Toska no Tsurugi eddig oké? Na az a kulacs szerű kard az a Toska no Tsurugi az nincs meg Sasuke-nek nem is lesz... Yata tükre ezt addig én se tudtam mire vélni amíg nem láttam Sasuke új Susano-ját addi azt hittem a Yata tükör csak egy másik elnevezés a Susano-ra de megláttam Sasuke új Susano-ját és egyből le esett, hogy nem véletlenül nem volt rajta eddig ilyen palást (bár mások azon vitáznak a tükör a pajzs a Susano kezén de ezt most hagyjuk) azért tudja most már használni a Yata tükrét mert beültették neki Itachi szemeit akinek színtén meg volt ez a technika szóval le lehet engem**** szúrni, köpködni, de az a palást akkor is a Yata tükre és sokkal erősebb tőle a Susano védelme.... enyi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 21:21:23 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
|