barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1290 Dátum: 08 jan 22, 19:02:54 » |
|
Heh sztem ha Sasuke CS2-vel nyomna egy tűzgolyót, vagy ha csak simán áramot vezetne a jégbe, Haku beszívná Vagy megidézné a nagy lila kígyót, ami szétbombázná a tükröket! (mégha csak a hulláját idézi meg, az is jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 19:04:40 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1291 Dátum: 08 jan 22, 20:20:50 » |
|
sztm is Sasuke egyértelműen háát a döglött kígyó meg elterelésnek jó lenne. A képességei sztm lényeges változásokon mentek át amiket meg is mutatott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1292 Dátum: 08 jan 23, 17:01:07 » |
|
Látom senki sem ír egy harcot sem...akkor majd én Pein vs Gaara?
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1293 Dátum: 08 jan 23, 17:03:48 » |
|
pein nek még nem tudunk 1 "nagyon erős " támadást se ezér erre nem lehet nagyon válaszolni de szerintem ... pein ... de viszont az biztos, hogy gaaranak szurkolnák new:Shippudenes kakashi vs Kimimaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1294 Dátum: 08 jan 23, 19:09:45 » |
|
Szerintem Kakashi egy pár távtámadással lenyomná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1295 Dátum: 08 jan 23, 19:24:00 » |
|
1.Pein vs. Madara 2.Saske vs. Itachi ( tudom hogy most megy de akkor is ) 3.Konohamaru vs. Zetsu (Zetsu bekapná Konohamarut vagy Kono ki uti 1 harem no jutsuval )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 19:25:14 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1296 Dátum: 08 jan 23, 19:34:40 » |
|
.. hmm tuti Madara.. ... merthát pein igen csak magának valoo.. istennek hiszi magát sötöbö...... de Madara ezekszerint még az isteneknél is hatalmasabb ha Pein engedelmeskedik neki ..... .. Itachi odaverné Sasut.. lásd.. mostis gyakorlatilag jáccadozik vele míg Sasuke komolybool nyomja.. de más nem azért m vert Itachi-san-nak ot az emes........ ha Itachi veszít is most az azért lenne mert Kishi megbundázta a márkőzést..xD.. ..hmm Zetsu nyerne.. merthát szerintem előbb behoodolna egy gyönyörű vörösrószának mint a harem jutsunak xD.. ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1298 Dátum: 08 jan 23, 20:23:03 » |
|
hmm Pein-Madara valóban Pein nem mutatta meg minden tudását de ez elmondható Madararol akiről még annyit se láttunk mint Peintől és hát még is egyik alapító vagy mi gondolom rengeteg Jutsuval és kyuubiból is háziállatkát csinált Itachi-Sasuke a történettől függetlenűl xD én szerény véleményem szerint Itachi akkor is meg most is mert Itachi az akkor is szerintem az egyik legerősebb szereplő bármi lészen is Konohamaru-Zetsu hát szegény Konohamarunak nem sok hozzá szolni valója lenne az egész dologhoz hirtelen meg lenne emésztve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #1299 Dátum: 08 jan 23, 22:20:11 » |
|
Én egy Kakashi -Jyraja harcra lennék kíváncsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1300 Dátum: 08 jan 23, 22:26:55 » |
|
Szerintem Jiraiya, mivel azért mégis csak egy sannin meg időt sem hagyna Kakashinak, hogy használja az MS-t. + a remete formája ellen végkép nemlenne esélye
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 22:28:51 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
|
|
|
Susan
Vendég
|
|
« Válasz #1301 Dátum: 08 jan 23, 22:54:06 » |
|
hmm..hát igen... de azért ki tudna hozni a dologból vmi jó Kakashi.. hiszen azért van már MS-ja . Jó kis fight lenne az biztos.. én megnézném (mondjuk nem hiszem h lenne olyan amit ne néznék + :-X).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1302 Dátum: 08 jan 23, 22:59:53 » |
|
(Tanitvány vs Mestere)...Jiraiya vs 3.Hokage?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1303 Dátum: 08 jan 24, 00:45:35 » |
|
.. szerintem Jirayia udazúzná az öreget.... amit a 3 és oro közt láttunk az semmi volt Pein és Jirayia harcához képest..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1304 Dátum: 08 jan 24, 01:21:39 » |
|
Orochimaru maga mondta, hogy Itachi erősebb nála Kisame+Itachi nem merték betámadni ero-sennint, mikor narutora vigyázott, azt mondták vagy veszítenének, vagy mind meghalnának. Pein lenyomta Jirayát. Pein engedelmeskedik Madarának szó nélkül.
Orochimaru < Itachi
Itachi + Kisame < vagy = Jiraya < Pein < Madara
Szóval értitek. Kicsit lehet, hogy egyensúlyhiányos a felállás, mert Oro eleve hihetetlenül erős volt, még a part 1-ben mondta a sandaime, hogy egy konohai sem tudna vele egyenlően harcolni. Jirayát és Itachit is szerintem vehetjük ebbe a kategóriába, senkinek nem lenne esélye velük szemben.
Szóval szerintem Peint, Madarát, Itachit (most, hogy Jiraya nincs többé) egyedül SENKI SEM győzheti le. Dehát ettől szép a sztori, aminek a tanulsága szerint az igaz barátság mindent legyőz. Persze érdekes a helyzet, ha ez a barátság eléggé egyoldalú...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 01:23:23 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|