Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 okt 05, 20:05:35 » |
|
nah hát úgy gondoltam h ennek is lehetne nyitni egy témát. Szavazást nem csinálok, mert rengeteg anime szereplő van. Nekem a listám:
Akiket szeretek: Romeo X Juliet: Romeo, Tybalt Megaman: Megaman, Elecman Pita-Ten: az a gyerek, akihez leszállt az angyal, hirtelen nem tudom a nevét Naruto: comment a Naruto szavazásoknál Yu-gi-oh: Yami Yugi, Pegasus Beyblade: Kai, Max anyja, Ray, Tyson Ben 10 manga version: Ben, Kevin Power Puff Girls Z: Buttercup
Akiket nem szeretek:
Romeo X Juliet: Mercutio Megaman: Dex Naruto: comment a Naruto szavazásoknál Yu-gi-oh: Yami Bakura Beyblade:Kenny/Szaki Ben 10 manga version: Gwen Power Puff Girls Z: Professzor fia, Bogármester
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 05, 20:07:03 írta Ben Tennyson »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 okt 12, 20:15:51 » |
|
nekem nincs kifejezett kedvencem... :-X de viszont Sakurat kikellene írtani a Naruto-ból a fanficemben ezt meg is teszem nagy előszeretettel > >
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 okt 13, 16:21:14 » |
|
Hát akkor akiket bírok : FMA- Ed,Roy,Hughes,Armstrong Naruto-(asszem eddig nem említettem hogy konkrétan bírok e valakit vagy sem szóval: )- Naruto,Sakura(part 1 végétől),Neji,TenTen,Kakashi Hellsing: Alucard,Alexander,Walter Trigun: Vash,Legato,Knives Azumanga Daioh: a főszereplő 6os lánycsoport, Yukari Tales of Phantasia: Klarth Hack Sign: Bear,Mimiru,Sora Akiket nem bírok elviselni: Naruto-Sasuke( ), Tenjou Tenge: A palin kívül akinek általában Maya ül a vállán senkit nem csípek Hack Sign: Tsukasa Nah így hirtelen ennyi jutott az eszembe^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 okt 15, 21:30:27 » |
|
Sasuke egy depis állta az tény és való de elviselhető.A shinpuudentben tök jól nézki, öccsém micsoda teste van már ott Naruto meg csak az elején egy nyafogó gép akkor én is kihajítottam volna az ablakon
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Rikka
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 okt 16, 03:02:51 » |
|
Szeretem: Ichigo, Orihime, Rukia, Urahara, Yoruichi, Renji, Matsumoto, Shiro-chan / Bleach Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Tsunade, Yiraija, Neji, Lee, Shikamaru, Temari, Gaara / vajon melyik? Ceres, Shuro, Chidori, Tooya, Yuuhi / Ayashi no Ceres Kurogane, Fai, Yuuko, Sakura, Shaoran / Tubasa Reservoir Chronicle - xxxHolic és még sorolhatnám
Utálom (de nagyon): Aizen, Tousen / Bleach És most hirtelen más nem is jut eszembe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 nov 08, 17:32:31 » |
|
nekem nincs kifejezett kedvencem... :-X de viszont Sakurat kikellene írtani a Naruto-ból a fanficemben ezt meg is teszem nagy előszeretettel > > hát 1etértek! mért is? mert Sakura-t sose bírtam sea manga-ban se az anime-be egyébként akiket birok: Naruto, Souske Sagara, Sasuke, Gara , Gai, Zaku , Kakashi és végül akit a legjobban birok az Orochimaru > akiket nem: Sakura, Tousen, Dex és Rock Lee... ezek jutnak eszembe perpill
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 nov 08, 18:22:28 » |
|
Oro jó feeej és Ita is > nekem naru csak később akkor :-[Shikamaru sasu nekem nem komál nagyon depis de a yaoi-t azt birom főleg SasuNaru Kakashi Iruka KakashiSasu..ömm NaruKakashi...vagy NaruIru ..na mindeyg ez nem is ide tartozik az a lényeg hogy birom a sensei-eket kivéve Gai az kibírhatatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 nov 09, 16:22:22 » |
|
Úgy néz ki bővült a lista^^ Claymore- Theresa,Miria Genshiken- Kohsaka,Madarame Black Lagoon- Dutch, Levy(vagy Revy ezzel nem vagyok tisztában ) Devil May Cry- Lady,Dante Viszont a "nem kedveltek" listájára is került karakter^^ Claymore- Raki Fate Stay Night- Shirou (Tulajdonképpen utolsó postom óta csak a Claymore-t néztem meg de mivel az akkori lista eléggé "tökéletlen" volt így most kipótoltam^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 nov 09, 20:31:00 » |
|
én nekem meg ujj szereplők jutottak eszembe : Death Note: Raito /Light L Neal Riuku És jó hogy említetted a Black Lagoon-t imádom benne Levi-t és Rock-ot is meg Balalajka Duch és Benny-t :-X >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 nov 13, 17:12:28 » |
|
hát bővült a listám: akiket birok még: Neal, Chidori, Arc, Lee, Chouji, Shikamaru, Kabuto, Temari és Kankuro akiket nem birok az a lista nem bővült szerencsére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 13, 17:21:26 írta kakashi_sensei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 nov 13, 19:39:18 » |
|
Akiket biroK Bleach Kempachi, Rukia, Kon, Hitsugaya, Ichigo, Renji, Nell, Grimmjow, Nanao, Shunsui, Soi Fong, Yoruichi, Urahara, Isshin, Yachiru, Ikkaku, Matsumoto, Byakuya, Mayuri, Tessai, Hollow Ichigo Naruto: Kakashi, Naruto, Jiraiya, Tsunade, Hinata, Gaara, Orochimaru, Shino, Shikamaru, Tobi, Sasori, Gai, Lee, Temari, Gamabunta, Gatatatsu, Gamakichi, Pakkun Hagane no Rankinjutsushi: Ed, Roy, Hughes, Armstrong, Xar, Glutony Blood+: Kai, Saya, Lewis Fate/Stay Night Archer, Rider, Berserker, Saber, Emiya, Rin, Illyasviel Shingetsutan Tsukihime Arcueid, Ciel Shakugan no Shana: Shana, Maregery Dow, Wilhelmina. Alastor, Shiro Kuro no Keiyakusha: Yin, Hiei, Misaki, November 11 Kuro Neko: Eve, Train, Sven Trinity Blood: Abel, Tress Last Exile: Claus, Lavie, Alex Row Chrno Crusade: Chrono, Asmaria, Rosette Chobits Chii, Hdeki Aszem tul sok a jóbol, kell néhány rossz arcu is Bleach: Aizen, Ichimaru Fate/Stay Night: Assassin, Caster Last Exile Dolphine Blood+ Carl Fei-Ong Többet nem írok, mert kifogy a tinta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 nov 15, 15:11:19 » |
|
hát jah látom nem spóroltál a betűkkel én a magam részéről a Bleach-ből Ikkaku-t nemnaon komálom ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 nov 15, 16:03:00 » |
|
Az én kedvenceim,és akiket nem szeretek: Naruto: Naruto,Kakashi,Iruka,Minato,Shikamaru,Tsunade,Sakura,Sasuke,Temari,Kiba,Chouji,Neji,Hinata,Shino,Lee,Gai,Ino,Gaara,Chio-nagyi,Itachi,Asuma(innen nem is tudok mindani olyat akit kimondottan nem szeretnék) Black Lagoon: Revy,Rock,Benny,Duch akit innen nem szeretek: Miss Balalaika Black Cat: Train Heartnet,Sven Vollfied,Eve,Saya,Rinslet akiket nem szeretek:Cronos vezetősége,Creed Diskenth (ez igazán lehetett volna hosszabb is!!!!!) Bleach: Hitsugaya,Yoruichi,Ichigo,Karin,Urahara,Zangetsu,Orihime,Rukia Akit innen nem szeretek:Kenpachi Wolf's Rain: Blue,Kiba,Tsume,Hige,Toboe,Cheza,Cher és a pasija Akit innen nem szeretek: Lord Darcia,Lady Jaguara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 nov 15, 18:40:13 » |
|
Kiket utalok: SASUKE > , mostmar Rukia ( bleach ) meg stb... van 1 csomo de igy most nem ugrik be majd beirogatom... kezdem megutalni: Hitsugaya ( Bleach ), imádom, legkiralyabbak: MUGEN ( samurai champloo ) , Kenpachi, Grimmjow, Stark, meg még sok a bleachböl, Juugo, Shikamaru, Kakashi, Naruto ( part1 ), Suiggetsu, ( NARUTO ); Bob ( Tenjou ); Haji ( Blood+ ); D ( Vampire Hunter ); Kyuzo; Gorobe ( Samurai7 ); Alucard, Tisztkisasszony, Amber és segédei ( Hellsing ova n manga ); és még sokan masok...... lehetetlen minden kedvencemet leirni tul sok van . DE a legek: Mugen, Grimmjow, Kenpachi, Juugo, Bob
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 nov 16, 08:12:22 » |
|
De a legek: Mugen, Grimmjow, Kenpachi, Juugo, Bob
Kenpachi nekem is az egyik kedvencem unokatesóm a WoW-ban az 1ik karijának a Kenpachi nevet adta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|