Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 dec 19, 15:29:44 » |
|
Nem feltétlen, mivel Obito gyerek volt, Tobi pedig felnőtt...
Igen, de hm...mikor is történt az a biizoníyos eset Obitoval? Hát, kb. olyan 15-20 éve a Shippuu előtt. Tehát lehet Tobi Obito.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 dec 19, 17:53:27 » |
|
Hű ez aztán következtetés: Lenne egy kérdésem a Reinkarnációs-elméletesekhez: (Milyen szép szavak is lehetnek a magyar nyelvben) mikor reinkarnálódott belé Madara?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 17:53:58 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 dec 19, 18:17:01 » |
|
Nem feltétlen, mivel Obito gyerek volt, Tobi pedig felnőtt...
Japánban általában ilyen szempontból nem változnak a szinkronok. Hű ez aztán következtetés: Lenne egy kérdésem a Reinkarnációs-elméletesekhez: (Milyen szép szavak is lehetnek a magyar nyelvben) mikor reinkarnálódott belé Madara?
Természetesen születésekor. Ilynekor történik (ha történik) ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 dec 20, 21:26:23 » |
|
..xD.. komolyan mondom ide már csak egy adag nyugtató után merek benézni...xD... olyan storyk vannak már h nemtoom h sírjak vagy nevessek..xD......hmm... (de h mongyak valami értelmeset is : ).. én maradok annál h Tobinak köze sincs Obitóhoz.. ... ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 dec 20, 21:32:11 » |
|
Szerintem meg Madarahoznicns köze. Mert ha már azt mondtátok, hogy Obito nem lehet, mert gyerek, akkor Madara meg nem lehet, mert...hm...100 éves lenen kb. és szerintem nem él addig, meg akkor nem lehetne iylen fiatal(hacsak nem kapott jutsut Orotol)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 dec 20, 22:02:54 » |
|
Szerintem van köze Obitóhoz, mert úgy néz ki (már amit látunk belőle), és úgy viselkedik. Madarához is van köze, mert amikor Madararól van szó újonnan mindig őrá viszi a képet Kishimoto...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 dec 20, 22:10:11 » |
|
... Mert ha már azt mondtátok, hogy Obito nem lehet, mert gyerek, akkor Madara meg nem lehet, mert...hm...100 éves lenen kb. ...
Obito (ha él) annyi idős mint Kakashi +-1 év. Madara pedig egy tengu (egy démon) fia. Miért ne lehetne ez hatással a maximális életkorára is...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 dec 21, 00:31:52 » |
|
logikus.de lehet h Tobi tényleg csak megtévesztés ezzel az Obito külsővel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 dec 21, 15:17:08 » |
|
... Mert ha már azt mondtátok, hogy Obito nem lehet, mert gyerek, akkor Madara meg nem lehet, mert...hm...100 éves lenen kb. ...
Madara pedig egy tengu (egy démon) fia. Miért ne lehetne ez hatással a maximális életkorára is...? Nah gondolkoztam és madara sem lehetett nagyon-nagyon sokkal idősebb Sarunál, mert a falut az első alapította (ja jut eszembe élhettek már ninják a faluban alapítás elött, ha igen akkor a feltevésem helytelen) és ő volt a mester Sarunak, tehát Madara olyna 80 éves lehetne (vagy több ??? ?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 dec 21, 18:23:54 » |
|
Obito (ha él) annyi idős mint Kakashi +-1 év. Madara pedig egy tengu (egy démon) fia. Miért ne lehetne ez hatással a maximális életkorára is...? Madara nem biztos hogy egy tengu fia, az csak egy elmélet, amit én úgy gondolok eléggé belemagyarázás. Nemhiszem, hogy Kishi ien előre eltervezte volna ezt, mert lehet látni hogy most is utólag helyesbít dolgokat. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 dec 21, 18:30:32 » |
|
Ööö ezt én nem állítomottak itt, a tényeket írtam le, hogy hány éves levet Madara (ha ugye Konoha lakosa volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 dec 22, 01:52:51 » |
|
Aki eddig nem hitt Arvael japán nyelvtudásában, az mostmár beláthatja, hogy tévedett!
Mosmár százas, hogy Tobi Madara! :ninjaboldog:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 07 dec 22, 08:25:32 » |
|
Én midnig is hittem Arvael nyelvtudásában, de az a fejleményem, hogy 0 %, hogy Tobi MAdara, továbbra is fenáll. Szerintem Obito Tobi, d emajd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 dec 22, 11:11:16 » |
|
a mostani mangában pein aztmondja: Mardara rra utasitott hogy kapjam el a 9farkút.... ez szabad forditás a szakértök majd lehet szépitik
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 dec 22, 11:21:29 » |
|
Tobi(to) lehet hogy Madara fia Az akatsuki családi vállalkozás!
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|