kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 nov 20, 17:25:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 nov 20, 18:41:25 » |
|
Ne hidd, de akkor miért mondta magáról a mangában Tobi, hogy ő Uchiha Madara? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 nov 20, 19:35:51 » |
|
Bocs ha rosszul emlékszem,de ő azt mondta,hogy enyém Uchiha Madara ereje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 20, 19:37:31 » |
|
Olvass vissza egy kicsit itt a topicban és akkor rájössz miről beszélünk. konkrétan 2 oldallal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 20, 19:38:19 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 nov 20, 19:47:42 » |
|
Igen; ott bővebben kifejtegettem magam és a fordítást :-X Lényeg, hogy azt mondja japánról magyarra fordítva, hogy:
"Eme Uchiha Madara ereje" >> E/1-ben beszél japánban, de jobban nem tudom visszaadni magyarban, mert kissé idétlen technikát használ erre^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 nov 20, 20:21:54 » |
|
Gomen,a japán fordításba nem szólok bele*elsüllyed szégyenében*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 nov 20, 21:02:44 » |
|
hmm most hogy így elolvastam ezeket a kommenteket. lehet hogy ő obito, de ucsiha madárka van a testében, és edo-val élesztették fel. és kapott egy olyan pecsétet,mint a homokosoknak volt, hogy elzárja az emlékeiket, de amikor látta deidarát meghalni megetört a pecsét xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 nov 20, 21:19:32 » |
|
Nálam (ismétlem nálam!!!) a Tobi=Obito elmélet értelmet nyert. Ez azt jelenti ez már Nekem Nem Teória! Tény! (Ismétlem Nekem ) Azért hord maszkot mert szétnyomódott a feje ahogy Kasztor barátunk is mondta. Azt sem mondom hogy nem zakkant meg. Lehet hogy most azt képzeli, hogy Ő Uchiha Madara reinkarnációja. De emlékezés kiesés szerintem nem volt. Megzakkant, de emlékezett. "Tobi mozgatja a szálakat az Akatsukiban!" valószínüleg elejétől kezdve. És az sem elképzelhetetlen, hogy Kakashit okolja azért ami vele történt, vissza akarja venni a Sharinganját és bosszút akar állni a Jouninon. (Ez azért leheséges, mert így Kishomoto Narutot is belekeverné a Tobi ügybe, de ez is csak teória.)
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 nov 20, 21:28:33 » |
|
Egyetértek, szerintem is az Obito elmélet a valószinűbb (igen a fordítás ellenére, bár igaz, hogy ebbe azért belekavar, de én most megmakacsolom magam ). Természetesen benne van a pakliban, hogy Obito megőrült, ahogy az is, hogy hatalmasat tévedek. Ebben az utóbbi esetben mentségemre felhoznám jelmondatom (lásd a kép alatt).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 nov 23, 21:58:57 » |
|
Egyetértek MINDENT VAGY SEMMIT én az Obito elméletre teszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 nov 29, 13:15:08 » |
|
Én nem értek egyet.Szerintem is Madara Tobi végülis Obitot össze nyomta egy szikla :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 nov 29, 15:41:36 » |
|
Jó, tegyük fel hogy tényleg Madara Tobi. Miért hasonlít ennyire a neve Kakashi csapattársáéhoz?! A gazdatest jogvédte a nevét, vagy a fantázia fogyott el?
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 nov 29, 18:55:42 » |
|
Csatlakozom a Tobi=Obito elvhez:) Ez a megzakkanós elmélet nem is rossz, és ha jól tudom Tobi csak a jobb szemét használja. ÉN gondolom azért mert a bal Kakashinál van. Ez is egy érv...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 nov 29, 19:13:18 » |
|
Nefeledjük azt a lehetőséget, hogy tévedünk és Obito tényleg, végérvényesen és visszavonhatatlanul meghalt, így nem is lehet Tobi. Tehát marad a Madara és a valaki más elmélet. Természetesen én még mindíg "Tobito" párti vagyok, de belátom, hogy vannak ellentmondások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|