Chakra
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 nov 15, 23:54:45 » |
|
Köszi a fordítást! :faintos: Akkor tényleg úgy néz ki, hogy ő Sojobo. Vagy csak annyira dilis, hogy annak képzeli magát... (mennyire árthat meg az emberi agynak ha rászakad pár tonna szikla...?) ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 nov 16, 16:30:16 » |
|
Am. ha azt a fordítást nézed h "Én, Uchiha Madara ereje" akkor én inkább úgy értelmezem h ő nem Uchiha Madara, hanem csak valamiféle kapcsolatban áll vele, valami megbízott félesége xD(nem találtam jobb szót)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 nov 16, 19:10:50 » |
|
Köszöntem szépen a fordítást Arvael-chan . Akkor magyarán ő a Madárka, ha csak nem hazudozott Peinéknek... De viszont a dizájnja az meg hasonlít az agyrázkodásos barátunkra, szal ez akkor a 4. teoriát vetíti előre. Bár ahogy Kishimoto bácsit ismerem, megint vlmi váratlan fordulattal fog meglepni minket .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 nov 17, 10:33:40 » |
|
JAJA lehet hogy Tobi az Sasuke, de csak álmában mert alvajáró mármint alvatobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 nov 17, 11:49:21 » |
|
Szerintetek kb mikorra fogjuk megtudni, hogy ki is lehet Tobi-kun? ??? Mert én szívem szerint már szeretném tudni, nem pedig csak tippelgetni (persze a sok másik szál mellett, ami még elvarratlanul lóg a Naruto sorozatban )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 nov 17, 19:42:45 » |
|
Na akkor mégis csak Tobi Madara! Heh! Megnéztem volna, hogy annó is ilyen volt-e. Azért kíváncsi lennék, hogy futott össze Peinékkel. Ha tényleg ő Madara, márpedig mostmár úgy tűnik (Kösz Arvael a fordítás!), akkor tuti, hogy direkt ment a Rin'negan után, valami célja biztos volt, szerintem százas, hogy nem véletlen az egész! De az akkor is rejtély, hogy a maszkján miért egy lyuk van. ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 19:44:39 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 nov 17, 19:54:57 » |
|
Viszont ahhoz,hogy a Byakugan is náluk legyen Hanabit kell magukhoz édesgetniük mivel a többi Hyuuga nem menne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 nov 17, 19:55:52 » |
|
Az hogy a maszkján csak 1 lyuk van és az pont jobb oldalon lehet egyszerű véletlen is, vagy szándékos félrevezetés hogy nagyobbat szóljon a végén a dolog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 nov 17, 22:27:39 » |
|
Ááá, én már megtanultam, hogy animében/mangában nincsenek véletlenek és Kishi-mestetr eddigi teljesítményét tekintve kétlem, hogy ez pont az lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valaki
Vendég
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 nov 17, 23:55:53 » |
|
Szerintem Tobi=Obito Azért mert azt olvastam hogy Zetsu támasztotta fel és kitörölte az emlékezetét.És azért van Tobinak a jobb szeménél egy lyuk mert a bal szemét kakashinak adta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 nov 18, 00:03:59 » |
|
Miku-chan: ki tudja, lehet h Kishimoto-sensei azt gondolja, h a fanok ezt gondolják, és csakazért is véletlennek fogja beállítani valaki: az tényleg igaz, h Obito a szemét odaadta Kakashinak, de a Zetsu feltámasztotta dolog nincs benne a mangában, tehát nem biztos, egyszerű találgatás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|