A jelenlegi infók szerint én is azt mondom h Tobi nem Madara. De én azt sem hiszem h Tobi=Obito.
Ezt honnan veszem?
1. Mikor Tobi Konannel harcolt láthattuk,h 2 sharinganja van.
2. Itachi ismerte ezt a Tobit, és vele együtt mészárólta le az Uchiha klánt/ Tobi uszitótta a falura a Kyuubit ezekközül egyik sem igazán passzonna a Tobi=Obito elmélethez több okból, de ezek már ki lettek tárgyalva.
3.Na az ugrott be h mikor Pein megtámadta Konohát és Kakashi meghalt akkor megjelenik Minato,Rin és Obito, utána meg eltünnek és Kakashi ott marad a sötéttben ahol elbeszélget az apjával. Ez eddig mind szép és jó, de az ugrott be h Tobi nem lehet Obito mivel láttuk h Obito lelke ugye a túlvilágon van, és amennyit tudunk az Edo Tensei-ről akik ott vannak azokat már nem lehet az Edoval se feltámasztani.
A Madara elméletek meg ott buknak, h Zetsu Tobinak hívja és h Kabucsimaru a frászt hozta rá azzal az idézéssel akinek az alanyáról még semmit sem tudunk.
Már több elmélett is elöjött h akkor ki is lehet Tobi. Én 2 elméletett tartok valószínűnek:
1. Tobi valójában Rikoduo sennin egyik fia(most már fáradt vok úgy h nem tom az idősebb vagy a fiatalabb).
2. Valaki egészen más személy akit még nem ismerünk.
+1. Lehet h Tobi valójában... egyszerüen csak TOBI!
Ezen kusza feltevések kavaroktak a fejemben
Ui.: Remélem nemsokára kiderül ki is Tobi. Kiváncsi vok melyik feltevés lesz igaz.