yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 okt 18, 08:32:05 » |
|
nem hiszem hogy pont a neve a lényeges, de a szeme annál inkább főleg, hogy 1 van neki... a 2 lenne akkor két luk lenne azon a nyomi maszkon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 okt 18, 12:29:21 » |
|
azért ez sem teljesen igaz, mert kakashi-nak is 2 szeme van hála Obito-nak, mégis csak az egyiken sasol ki kéne már valami bizonyíték, hogy ki is ő valójában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsure-kun
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 okt 18, 18:05:11 » |
|
Sztem Tobi = Obito Miért? egyszerű Ha Tobi betűi közűl elveszük a t-t akkor aszt kapjuk hogy obi.Ha az elvett t-t a végére teszük akkor agyi lesz h obit. A tobi ban a t után lévő betü az o. obit hoz hozzá teszük azt az egy o-t akko megkapjuk az eredményt =Obito de ez is csak egy feltevés. Vagy mondjuk az is lehet egy indok hogy Kakashi Sharingajában 3 pont van obitonak sztem meg csak kető volt mikor oda adta Kakashinak.Az is lehet hogy sokat fejlődott Obito és + pont lett benne. vagy nem tom ez csak egy ötlet!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 okt 18, 18:17:15 » |
|
azért ez sem teljesen igaz, mert kakashi-nak is 2 szeme van hála Obito-nak, mégis csak az egyiken sasol ki kéne már valami bizonyíték, hogy ki is ő valójában De Kakashi asszem nem tudja változtatni hogy saringan vagy sima.Ha Tobinak is ugy lett "ajándékkozva" akkor ő se tudná változtani de mivel egy lyukon néz igen kifárasztaná ha álandóan saringánozna szóval szerintem is Tobi=Obito + még a név amit Matsure-kun írt.De lehet hogy tiszta hülyeséget irtam. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsure-kun
Vendég
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 okt 19, 19:45:08 » |
|
Mondjuk sok feltevés van de vannak amik ellent mondanak neki sztem amit én mondtam nyelvtani megoldás is csak egy elmélet.de hogy ki Tobi azt mék nem sok magyar tudhatja!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 okt 22, 16:49:33 » |
|
Hát én inkább nem is tippelek semmit.Előbb utobb úgy is kiderül minden(remélem) :-X
|
|
|
Naplózva
|
D and C rank: 10/10 B rank: 11/11 A rank: 12/12 S rank: 1/7 Shippu: 2/17 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 okt 22, 17:28:29 » |
|
... de hogy ki Tobi azt mék nem sok magyar tudhatja!!
A külföldiek is kb. ugyanannyira tudják ki Tobi mint mi... :
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 okt 22, 20:51:53 » |
|
Ki ez a Tobitake Tonbo? Olyan ismerős a neve...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 okt 22, 20:57:16 » |
|
Asszem lemaradtam... ^^" Miről van szó? Tobitake Tonbo? Hol?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 okt 22, 23:20:29 » |
|
Néztem egy szülinap listát, és ott volt a neve. Nem tudom ki ő, de elképzelhető hogy ő testesíti meg Tobit? Téves riasztás. Tobitake Tonbo egy fickó a chuunin vizsgáról... http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/my1stop2shop_1968_940591586Röstellem hogy kezdek kitérni a hitemből (még mindig a Tobito teóriának szurkolok), de így is felvetődik néhány kérdés Tonbo-val kapcsolatban... Miért van befáslizva a feje és miért takarta le kétszeresen a szemét? Azon kívül hogy nyilvánvalóan ez a legújabb ninnyadivat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 23, 10:49:24 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 okt 23, 13:15:13 » |
|
Én már nem is tudok mást elképzelni Tobinak mint Obitót de az is lehet, hogy Tobi nem másmint Tobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foobie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 okt 23, 18:56:57 » |
|
ez érdekes felvetés 8) tobi maga tobi > hát ha maradunk a tobito elméletnél akk a maszkja a kakashi elven mükszik meghát a lyuk középen van amin ha elvileg megvan mind 2 kukkantója akk kilát mind 2-ővel de ez már nem tobito elmélet hmm... hát ez elég bonyolult de a legvalószínübb h TOBI JÓ FIÚ xDXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 okt 24, 14:27:54 » |
|
Foggalmam sincs h ki lehet Tobi de szerintem nem Obito.... az 1000%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi2673
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 okt 25, 19:59:15 » |
|
Na figyi....
1. Aki olvasta a Kakashi Gaident az láthatta hogy Obitonak a szembőlnézeti bal képét zúszta össze a kő, és Tobinak az a szeme megva...
2. A haja is fekete de lehet hogy befestette...
3.Mért állt volna át a gonoszokhoz hisz végül is kibékült Kakashival meg ő jóóóóóóó...
4.És ha Zetsu mentette volna meg mit keresett ott Zetsu..???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 okt 27, 12:26:37 » |
|
Zetsu titokzatos asszem a Naruto Vs. Sasuke harcnál is ott volt a végzet völgyében nem?A haj szín változhat,lehet hogy kakashinak nincs köze ahoz hogy Tobi beáll az Aktsukiba HA TOBI=OBITO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|