TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 10 szep 27, 19:05:17 » |
|
Kezdem kapizsgálni, de miért pont Tobi lett a neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 10 szep 27, 20:18:25 » |
|
Kérdezd meg Kishimoto M. senseit. ^^ De ne OFF-oljunk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 10 szep 28, 18:26:25 » |
|
Lényegtelen, miért vette volna fel a maszkot Madara., A kérdés az, ha úton út félen hangoztatja, hogy ő az, miért van még rajta, amennyiben igazat mond?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 10 szep 28, 19:06:25 » |
|
Lényegtelen, miért vette volna fel a maszkot Madara., A kérdés az, ha úton út félen hangoztatja, hogy ő az, miért van még rajta, amennyiben igazat mond?
Én olyat is eltudok képzelni hogy ha leveszi a maszkot,akkor valami hatalmas erő szabadul fel.Lehet hülyeségnek hangzik,de ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 10 szep 29, 14:07:03 » |
|
Ő mert mi van ha van kapcsolat az utak és a maszkok között? Megszerezte a 3. utat =>Új maszk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 10 szep 30, 21:56:07 » |
|
Ő mert mi van ha van kapcsolat az utak és a maszkok között? Megszerezte a 3. utat =>Új maszk...
Jó ötlet,végülis tobinak eddig 3 maszkja volt,és eddig 3 utat szerzett meg,akkor tényleg valószínű amit mondasz tsunade.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 10 okt 01, 10:07:30 » |
|
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Amikor Yondival harcolt Tobi, akkor még az első maszk volt rajta. Pedig akkor már réges-rég lepergett a HasiRAMA elleni bunyó, vagyis az egyik út tuti megvolt. A másik út pedig mint tudjuk az uchiha erő. És tudtommal Madara gyerekkora óta uchiha. A maszkcserére a legegyszerűbb magyarázat az, hogy az előző kb félbetört.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 01, 10:08:13 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
DeiDara95
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 10 okt 01, 15:50:14 » |
|
De vajon miért cserélte ki azt a maszkját amiben a Yondi ellen harcolt, ilyen csavartnarancsos cuccra?
|
|
|
Naplózva
|
A robbantás, MŰVÉSZET:D
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 10 okt 01, 16:08:40 » |
|
Gondolom azért, mert az is széttört valahogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joker007
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 10 okt 03, 12:33:14 » |
|
Hehe... Sztem meg azért van most új maszkja, mert előző összetörött kicsit egyrészt, másrészt meg most végre narutó lett a fő cél, és erre ki kell öltözni! De sztem már be lehetne zárni ezt a topicot, vagy átírni, mert már mindenki tudja 100%-osan hogy Tobi Madara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 10 okt 03, 13:47:20 » |
|
nem olyan biztos az még 100%-osan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 10 okt 03, 14:34:42 » |
|
Szerintem se 100%, mert nem látom a logikát abban, hogy mindenkinek mondja, hogy ő Madara, de a fején ott a maszk. Meg ha már láttuk kb majdnem az egész arcát csak a bal felének az alját nem akkor azzal is lesz még vmi...bár nem tom mi. Mindegy engem igazából már nem is érdekel, hogy ki van a maszk alatt, jobban érdekelnek olyanom, mint Itachi ajándéka, az a bizonyos koporsó stb.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 10 okt 04, 13:54:34 » |
|
Ezt már rég kitárgyaltuk ..... xD És még nem 100% hogy Madara. Akkor mi a logikus magyarázat a hajra, és arra, hogy nincs mangekyou?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 10 okt 04, 14:14:58 » |
|
mien hajra?(sztem haj alapján ne következtessünk,h ki kicsoda,mer sztem idővel változhat és kinek nincs mangekyouja?Tobi még semmit nem mutatott meg szinte,ha rá gondolsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 10 okt 04, 14:41:53 » |
|
Tobi még semmit nem mutatott meg szinte,ha rá gondolsz
Most nem azért,de Tsunade nem ugyanezt mondta?xD A hajat meg úgy értette hogy sokszor változott neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|