|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8942 Dátum: 16 jan 30, 18:06:30 » |
|
Pontosan ezt szoktam érezni én is : (((
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8943 Dátum: 16 jan 30, 18:27:45 » |
|
Azt hiszem ennyire korrekten még sose hajtottak el a picsába, amikor valakit randira hívtam, mint most az előbb. Legalább tényleg nem volt bunkó. Ez is egy eredmény azt hiszem.
Így jártam. De a vörösgárdista nem adja fel, tovább harcol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8944 Dátum: 16 jan 30, 18:46:04 » |
|
Na végre. Ez már kb. 10000-szer jobb, mintha semmi nem történt volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8945 Dátum: 16 jan 30, 18:52:22 » |
|
Jah. Amúgy tényleg sajnálom, mert a full normális meg rendes volt, végig, amíg ez az 'ügy' zajlott, de hát úgy tűnik ennyire futotta az egészből. Mondjuk ennyire durván 10/10 pontos szépségű csajnál igazából bepróbálkozni se sok értelme volt. Csak tényleg jó tapasztalataim voltak vele végig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8947 Dátum: 16 jan 31, 17:41:59 » |
|
Ez a szöveg Yoda mestertől jön, csak ő jobban összefoglalta. Most azért elbizonytalanodtam, mint az egyszeri párttitkár '89-ben, hogy hogyan tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8948 Dátum: 16 jan 31, 17:52:11 » |
|
Hát, nekem mindig akkor ment a legjobban a csajozás, amikor tudtam, mit akarok, de mégsem paráztam rá a dologra, csak jól éreztem magam a bőrömben és őszintén azt tettem, amihez éppen kedvem volt (és nem azért, hogy bárkit lenyűgözzek vagy hogy jobb színben tüntessem fel magam előtte). De majd mindjárt jön gdat mester és...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8949 Dátum: 16 jan 31, 19:02:19 » |
|
Mik lesznek majd itt hogy ha csatlakozom hozzátok azután,hogy hazajöttem szlovéniából
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8951 Dátum: 16 jan 31, 20:21:01 » |
|
Gdat és én megdumáltuk,hogy majd beszállok a deák-téri csajozásaitokba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8952 Dátum: 16 jan 31, 20:24:44 » |
|
Az érdekes lesz, mert gdat nem csajozik most, én pedig kb. háromhavonta 1x járok a Deák környékén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8953 Dátum: 16 jan 31, 20:35:46 » |
|
Pedig megígérte hogy megtanít csajozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8954 Dátum: 16 feb 01, 09:41:54 » |
|
|
|
|
Naplózva