De ez az, az ilyen cuccok melletti összemenés nem olyan, mint amikor egy Arnold Schvarzi abbahagyja a gyúrást, és képletesen szólva, 'leereszt'. Nevet Tök nyeszlett utána a bőrük, élettelen, az izmaikat meg mintha kifacsarták volna, nem természetes és nem egészséges, ahogy kinéz szerintem.. Láttam már ilyen izmokat, és nagyon undii, hidd el. Nevet Sokkal másabb egy olyan srác teste, aki rendesen gyúrt, mellé nem szedett ilyen bigyókat, csak evett rendesen, mint előtte, csak na jó, talán többet és jobban odafigyelve arra, hogy mit, és 1-2 nagyon aktív év után abbahagyta az edzést, és köszöni, még mindig nagyon szép izmai vannak, csak már nincs ötmilliárdos karja, mert nem árt, ha meg tudja azért valaki vakarni a hátát gond vagy segítség nélkül. ikszdé Bátyám csúcsizmai egy időben voltak akkorák, mintha tényleg két dinnyét hordott volna a karjai alatt, és nem tudott egyedül hátat mosni, juj, de tudtam sajnálni. Nevet
Schwarzenegger 70 évesen jobban néz ki, mint a vele egykorú férfiak nagy része.
Szeretnék ennyi idősen ilyen nyeszlett lenni:

Aki szteroid ("bogyók") nélkül edz és rendesen lenyújtja az izmait, azt nem fenyegeti olyan veszély, hogy nem tudja megvakarni a hátát.
Tehát, elmész a barinőddel teszem azt randizni...
Sajnos innentől már életszerűtlen számomra a példa