24 nov 17, 16:26:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 570 571 [572] 573 574 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1745814 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #8565 Dátum: 15 okt 19, 22:16:56 »

Akarom,és talán még merném is.Csak ijesztő hogy nem értem az érzelmeimet.
#lel
#very Micsudi
#Stanceism lv 1000
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8566 Dátum: 15 okt 19, 23:54:48 »

Én akkor szívtam meg igazán mikor elmondtam az érzelmeimet Nevet nem vagyok nyúl Mosolyog minidig kifejezem őket kacsint
A kutya elásva valóban az IE hasonlatban van ikszdé hogy eddig a nemre nyomtak mindig ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8567 Dátum: 15 okt 20, 17:07:45 »

Én megtanultam magamban tartani mindent,Kivéve ha olyan animét nézek amin bőgök mint egy gyerek.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8568 Dátum: 15 okt 20, 19:02:57 »

Én a magamról alkotott képet a 'valóságban' sosem vetítem, így nem generálok olyan helyzeteket, ahol bármit vissza kéne fognom. A megelőzésen van a hangsúly. Rengeteg energiát megspórolok így.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8569 Dátum: 15 okt 21, 14:36:20 »

Szar dolog mikrofonat telepíteni miközben 17-18 éves kawaii kézis csajok játszanak körülöttem.
Imádom a munkám Nevet csak a fizu kevés ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 21, 14:49:44 írta Capac » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8570 Dátum: 15 okt 21, 16:57:37 »

Szerintem jó a fizud és a pina nem minden.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8571 Dátum: 15 okt 21, 20:07:50 »

Végülis...engem most egy valaki érdekel és pénteken találkozunk Nevet westendnél ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8572 Dátum: 15 okt 22, 17:24:56 »

Két nap alatt dolgoztam 24 órát, és már a melóval álmodtam Nevet Rossz volt dolgozni, hazamenni, álmomban dolgozni, felkelni és megint dolgozni menni  Nyelvesít

Ja, ezt a dumába akartam írni, na mindegy...
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 22, 17:26:56 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8573 Dátum: 15 okt 22, 23:12:29 »

Üdv urak!Naruto köt ide a fórumra, az anime hozott vissza.Gondoltam beköszönök!Akarok, egy Kuramás tetkót a jobb karomra, aztán elkezdtem újra, jönnek is vissza régi élmények, régi 2006 os jetix korszak..
Sok mindent megéltem életem során, voltam fent, voltam már nagyon lent, 22 éves vagyok, szakmát csinálok, dolgozom,hajszolom a nőket és a bulikat, mellette bokszolok! Csajozásban egész ügyes vagyok, ha kell valami szóljatok nyugodtan!Szabad időmben még edzek itthon, olvasok, személyiség fejlesztek, nyelveket tanulok, jah és ami még fontos, hogy mindig mennie kell valami zenének!
Bemutatkozásom alkalmával, most kaptok tőlem egy szép muzsikát, aztán gondolkodjatok el ám rajta!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=a2aMzm5BXzI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=a2aMzm5BXzI</a>
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8574 Dátum: 15 okt 22, 23:18:07 »

Akkor te vagy a második klónom. Nevet
Naplózva
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8575 Dátum: 15 okt 22, 23:22:46 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

Miért is?
Amúgy van bemutatkozós csopi is?Régen volt.Tudod, hogy a csajok is tudjanak üdvözölni!.Nem titkolt szándékom, hogy innen is felszedjek pár nőt! :"D
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:26:07 írta Aes Sedai » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8576 Dátum: 15 okt 22, 23:29:56 »

Én is bokszolok, meg hát a fórum megválasztott egyfajta csajozós archetípusnak. Pedig szerintem csak normálisan tolom. Nevet
Coelho meg már az első klónom.

Bár én sosem kiabáltam be a fórumra, hogy fel foglak titeket szedni muhaha. Ennél azért összetettebb kérdés ez szerintem, minthogy így működjön. Nevet
Naplózva
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8577 Dátum: 15 okt 22, 23:32:57 »

Pedig jó az elején tisztázni a céljainkat like Naruto or Luffy! :"D Kurva sokat adtak nekem az életbe ők, ,melléjük most csatlakozik Goku, igaz őt ismerem a legrégebb óta, csak kisgyerek voltam amikor ment és nem emlékszem sokra belőle! Mosolyog

Amúgy attól még nem vagyok a klónod, mert én is boxolok! Én független, szuverén lény vagyok uram!  Nyelvesít
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8578 Dátum: 15 okt 22, 23:38:21 »

Ha klón lennék pont ezt mondanám. Nevet

Amúgy oké, hogy szép dolog letisztázni a célokat. Csak hát honnan tudod, hogy fel akarsz szedni valakit amíg nem is ismered az illetőt? Vannak jó csajok a fórumon, de érdemes azért előbb megismerni őket és utána gondolkodni erről. Nevet

Luffyt és Gokut én is szeretem, Naruto egy ritka idegesítő ripacs. Nevet

Hová jársz boxolni?
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 22, 23:39:54 írta Gdat88 » Naplózva
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8579 Dátum: 15 okt 22, 23:47:22 »

Nem valakit, minél többet megdugni!win.win szitu mindenkinek :"D.
Poénkodok ám, de van benne igazság tartalom is!Egyébként főleg a társaság miatt jöttem ide, szeretek lógni nyík gamma animés srácokkal meg csajokkal.
Amúgy meg lehet véleményed, de nem igazán tud befolyásolni, egyformán szeretem őket, ők a mestereim, gyerekeim egyben! Mosolyog
Egerbe btw..nemrég kezdtem még csak.Szeretnék versenyekre járni, érzem magamba azt a bónusz ami megvan ebben a három karakterben, addig menni előre amíg nem leszek a legjobb.Sokszor mondom magamnak, ha fos a szitu:Te jobb vagy ennél, Te jobb vagy ennél! Segít!
Am, meg offolom a facebookot, de azzal se leszek előrébb, ha elkezdek fórumozgatni, rajtatok kívül másik két fórumon vagyok aktív és még olvasok egy pár másikat hébe hóba! :"D Úgy látszik ezt is szabályoznom kell, wut!De facsétől még mindig jobb!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 570 571 [572] 573 574 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins