Syzygy
|
|
« Válasz #8550 Dátum: 15 okt 16, 07:03:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8551 Dátum: 15 okt 16, 11:53:38 » |
|
Minden estém a faluba vagy valami lepukkant csöves helyen. Az a komment. Arnold Schwarzestoner. Sírok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8553 Dátum: 15 okt 16, 22:16:53 » |
|
Azt übereljétek hogy mi elhitettük az egyik alkesszzal hogy az unokaöccsei vagyun.Haverom és én.Ha ez megvan,akkor elmondhatjátok hogy elértetek valamit az életben mint férfiak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 16, 22:42:44 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8554 Dátum: 15 okt 17, 11:16:13 » |
|
Még múlt évbe volt, hogy egy barátommal kocsmáztunk elég nagy hévvel és belénk kötött két cigány gyerek. Mondták, hogy menjünk ki azt beszéljük meg a dolgot. Így is tettünk. Elhitettük velük, hogy most jöttem haza Mexikóból ökölvívó világbajnokságról első hellyel és most ünnepeljük meg. Még jó, hogy ömlik belőlünk a faszság részegen (mondjuk józanul is wow) mert tuti szarrá vertek volna minket, nagyon be voltunk baszva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8555 Dátum: 15 okt 17, 11:37:33 » |
|
Gdattal velünk is akartak már bokszolni cigányok a Deákon Lehet, ugyanazok voltak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8556 Dátum: 15 okt 17, 18:55:13 » |
|
Egyszer a Nyilas Misi nevű haverom beszólt egy cigánynak úgy hogy az utca másik oldalán volt mondjuk a haver kifejezés az erős túlzás...egy ostoba fasz volt akit azért hívtunk Nyilas Misinek mert ő volt a piar legnagyobb magyarja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 17, 19:03:05 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8558 Dátum: 15 okt 19, 21:52:37 » |
|
Kérdezni lehet, de azt nem írták oda, hogy az Internet Explorert alapértelmezettnek is választja-e valaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8559 Dátum: 15 okt 19, 22:02:04 » |
|
Micsudi Coelhót hallhattuk-e posztban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8560 Dátum: 15 okt 19, 22:04:04 » |
|
Csak most találtam új állást hivatásos motivátorként. Ugye, jól csinálom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8561 Dátum: 15 okt 19, 22:07:22 » |
|
Igazán motiváló az hogy 27 évesen egyedül élsz : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8562 Dátum: 15 okt 19, 22:09:10 » |
|
Ugye, hogy jól csinálom. Amúgy meg van egy nyulam is, így máris menőbb vagyok, mint Barney Stinson, aki egyedül élt, de nyula sem volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 19, 22:12:11 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8563 Dátum: 15 okt 19, 22:13:32 » |
|
Akkor biztos te vagy a panel őrült nyulas bácsija Mondjuk én sem vagyok jobb azzal hogy nem tudom,mit csináljak. Viszont az is eredmény hogy jobban álsz a nők terén mint egy ratyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 19, 22:15:04 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|