24 nov 17, 14:11:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 568 569 [570] 571 572 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1744922 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8535 Dátum: 15 okt 13, 20:30:46 »

Az az érzésem Aes, hogy te előbb össze akarsz vele barátkozni és utána tekinteni rá, mint nőre. Ez az esetek 95%-ában így nem fog működni. Én is azt mondom amit heo. Megunta, hogy nem tart semerre a dolog.

Hát de basszus, kevesebb, mint egy hét alatt merre menjen a dolog? Igazából az a baj, hogy tudom, hogy igazatok van heoval, mert nektek megy a csajozás, nekem meg nem, szóval biztos, hogy nektek van igazatok. Sőt még CrazyCat is ezt mondja, és ő csaj, szóval látja a másik oldalát is. Csak ez az egész nekem így nem megy. Nekem ez nagyon olyan ajtóstul a házba dolognak tűnik, még ha igazából nem is az. De én úgy érezném. Szóval, ja így végiggondolva valóban inkább az volt a fejemben, tudat alatt, hogy barátkozzak össze vele, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle. Közben persze gyűjtöm szépen az információkat, hogy többet lássak abból, hogy ki is ő. (Ez utóbbiban annyira jó lettem mostanra, hogy már félek magamtól komolyan. A KGB büszke lenne rám) Csak hát ez értelemszerűen csigatempóval jár, ez meg mondjuk lehet tényleg nem túl férfias. ikszdé
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8536 Dátum: 15 okt 13, 20:31:53 »

Aztán megjelenik a csaj életében egy gdat valami buliban vagy a buszon és oda a befektetett energia Nevet Nem éri meg nagyon tökölni
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8537 Dátum: 15 okt 13, 20:33:49 »

Engem figyelembe sem veszel Szomorú én pont olyan vagyok mint te,és mégis,néhány nappal azután hogy megszereztem a számát,már randiztunk.Ilyen még soha nem volt velem.Ugorj fejest bele azt vagy lesz valami,vagy nem.
wow Coelho mélységű tanácsadást olvashattunk
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8538 Dátum: 15 okt 13, 20:36:10 »

Ennek a csajnak az életében tuti így is rendszeresen jönnek a Gdatok. ikszdé Nagyon szép lány, az eddigi életemben látott top5ben biztos benne van, de a top3 is gyanús. xD Bár ha csak simán szép lenne, azon még túltenném magam, mert ezzel nincs egyedül a világon azért. ikszdé Csak tényleg nagyon szimpatikus is volt a személyisége.

Capac, majd ha lefőzted a hugodat, és minket is megkínáltál, akkor figyelembe veszünk. ikszdé Amúgy figyelembe vettelek, csak mit írjak arra, hogy láttam, hogy te is elbasztál valamit. Sajnos ez semmin nem változtat.

Amúgy Gdat lehet valójában így csajozik:

« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 20:38:29 írta Aes Sedai » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8539 Dátum: 15 okt 13, 20:42:00 »

Én arra értettem hogy még én is képes vagyok lépni.Ezek szerint.
Jövő héten rendezek egy fórum talit a kertünkben,főzök,és akkor megesszük a hugomat oké?
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8540 Dátum: 15 okt 13, 20:48:38 »

Ennél azért kifinomultabban Aes. Nevet
Nem gyors az. Tekintve, hogy én az első pillanatban, de maximum az első órában jelzem, hogy azért valami itt kéne legyen. Az a szituációtól függ, hogy milyen intenzitással jelzem ezt. És nem azt kell, hogy az első pillanatban benyúlsz a vaginájába, csak érezze, hogy azért lehet ebből valami.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8541 Dátum: 15 okt 13, 20:50:30 »

Aes nem vagy ilyen típus. Te félsz a valóságtól és magadtól. Jobb, ha nem tudod mi lett volna mint az, hogy nemet mond. Én is elkövettem ezt a hibát életem végéig bánni fogom főleg, mert később kiderült minden esélyem meg lett volna.
A másik esetbe is beleléptem megpróbáltam egy baráttal, de nem ment meg is bántam, hogy megpróbáltuk, mert értékes barátot veszítettem el. Bár az inkább a következő bakja miatt voltxD Azért bánom és hiányzik. Szóval egyik se túl jó. Coelhonak igaza van még ha 27 évesen egyedül él akkor is.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 20:51:07 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8542 Dátum: 15 okt 13, 21:35:32 »

Nem gyors az. Tekintve, hogy én az első pillanatban, de maximum az első órában jelzem, hogy azért valami itt kéne legyen.

Erre a részre most már én is igyekszem tudatosan ügyelni, persze nem a te profi szinteden, de valahogy legalább olyan jelzést sugározni, hogy rájöjjön, hogy nekem tetszik, és lenne bennem érdeklődés komolyabb folytatásra. Ez persze felemásan megy, mert valahogy sose tudtam ezt igazából átadni, de most már eljutottam oda, hogy a csajok legalább észreveszik azt, ha bejönnek nekem, és én is észlelem azt, hogy miként reagálnak rá. Mondjuk nem túl pontosan csak nagyjából abban a keretben, hogy élből elutasító, vagy pozitívan áll hozzá. (Persze ez utóbbi még semmit nem jelent, olyantól is észleltem már ezeket a jeleket, akinek amúgy van párkapcsolata és az jól is működik neki.) Mindenképpen előrelépés azért, hogy építem ezt a képességet, de még sokat kell gyakorolni.

Hiei egyébként igazából nagyon pontosan látja a dolgot: ez az egyik fő hibám. Ha nem derül ki, akkor hihetem azt, hogy talán lett volna esélyem, és ez valahogy jobb, mint szembesülni a buktával. Pedig valójában nem jobb, mert a negatív hatása erősebb az ilyen "lehetett volna" fikciónak, mint egy pofonnak. Na, fasza elméletben már kurva jó vagyok. Nevet
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #8543 Dátum: 15 okt 13, 21:56:54 »

Ha a top csaj nem küldött el a bánatba, akkor egyértelműen van nála esélyed. Itt nincs mire várnod. Másik dolog. A top csajokhoz baromi kevesen mernek odamenni, mert úgyis nemet mond. Baromság ne dönts más helyett.

Amúgy mit veszíthetsz, max. tényleg nem ír többet, na bumm.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8544 Dátum: 15 okt 13, 22:02:45 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=djpMef3hdCA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=djpMef3hdCA</a>

Erről egyből ez (és persze perverz dolgok) jutottak az eszembe Nevet
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8545 Dátum: 15 okt 15, 13:43:10 »

Na kövi randi lezsírozva jövő péntekre Nevet
Egy kérdés: nem túl korai még? úgy értem hogy most találkoztunk először,fészen beszélgettünk.Én nem érzem korainak,csak egy kicsit fura ikszdé mint ha ideges lennék
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 15, 13:46:50 írta Capac » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #8546 Dátum: 15 okt 15, 14:24:40 »

A csaj javasolta az időpontot, mi? Egyébként nem, miért lenne korai?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8547 Dátum: 15 okt 15, 14:34:11 »

Igen ő mondta a pénteket.Mondtam neki hogy nekem a kedd,péntek,vasárnap jó mert akkor nem dolgozom.
Amúgy én sem tudom miért kérdeztem,csak olyan parázós lettem ikszdé elkezdett pörögni az agyam a lehetséges végkimeneteleken most hogy már a 2. date lesz és ettől egy kicsit beparáztam  smirksweat
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8548 Dátum: 15 okt 15, 15:53:56 »

Magyarul tettél egy helyzetjelentést, hogy minden rendben. Nevet
Mi is örülünk neki. Nevet
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8549 Dátum: 15 okt 15, 16:03:31 »

Egyik kolleganőm szomszédom lesz, ide költöznek a faluba szembe kb 10 méterre. Talán még is szeret engem az Isten.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 568 569 [570] 571 572 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins