24 nov 17, 11:44:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 567 568 [569] 570 571 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1744719 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8520 Dátum: 15 okt 13, 15:25:04 »

Coelho 27 évesen lassan már élettársat kéne keresnixD Nem sokára jönnek a gyerekes elvált anyukák:P. Abban is bővelkedik a Deák?
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 15:25:39 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8521 Dátum: 15 okt 13, 15:26:16 »

Azt persze, jó hogy nem egyből már nagypapának kéne lennem Nevet

Nem is lehet kérdéses, hogy megint ki a legcsúnyább a képen  ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 15:29:52 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8522 Dátum: 15 okt 13, 16:56:40 »

Bassza meg én is jól beszoptam. Ugye múltkor írtam a csajnak, és jól indult a dolog. Aztán egy pár napig még ment a dolog, bár nem volt túl aktív, inkább levelezésszerű volt, nem rendes chatelés. Ami persze nem is baj, talán szerencsésebb is. Csak aztán a hétvégére valahogy elhalt a dolog. Szombaton írt utoljára, arra még válaszoltam, de utána már nem írt vissza, igazából azt se tudom megnyitotta e az üzenetet. (A faszbuk nagyon pontatlan igazából ebben). Pedig semmi hibát nem vétettem, mert semmi olyan enm volt a beszélgetésünkben, amit bajt okozhatott volna. Persze azóta nincs semmi se, csak az ilyenkor szokásos "csengőfrász", mint az 50es években, csak más értelemben: meghallom azt a rohadt pittyegést, amit a facebook chat kiad, és naná hogy azt hiszem, hogy hátha ő írt (pedig tudom, hogy nem valószínű), de persze lónak a faszát, hanem valaki más... Ezt az érzést gondolom ti is ismeritek.

Hiába, tudtam én, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Most eléggé beindult az ayumicsudizás. ikszdé
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8523 Dátum: 15 okt 13, 17:00:54 »

Idézet
meghallom azt a rohadt pittyegést, amit a facebook chat kiad, és naná hogy azt hiszem, hogy hátha ő írt (pedig tudom, hogy nem valószínű)

Kezdjen el mindenki egyszerre ráírni Aesre Facebookon  ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8524 Dátum: 15 okt 13, 17:04:20 »

Csak nyugodtan, tiltás, törlés, ráérek. Nyelvesít
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8525 Dátum: 15 okt 13, 17:06:46 »

Amúgy lehet, én lettem nihilista vén g*ci, de az ilyenek, hogy visszaír-e egy csaj, annyira nem hatnak már meg. Nevet Ha nem ír vissza, majd lesz másik, addig meg nekem is van bőven más dolgom, mint hogy vele csetelgessek
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #8526 Dátum: 15 okt 13, 17:08:40 »

Legalább rájuk írsz... Én már azt se... Minek?
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8527 Dátum: 15 okt 13, 17:14:09 »

Ja, tök rossz dolog lányokkal beszélgetni Nevet

http://offline.hu/kikapcs/2015/10/a-tronok-harcabol-khaleesi-lett-a-vilag-legszexibb-noje

Ez csak azért történhetett meg, mert Barbi nem indult a versenyen  Gondolkozik
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8528 Dátum: 15 okt 13, 17:20:39 »

Barbinak esélye sem lett volna ellene
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8529 Dátum: 15 okt 13, 17:21:37 »

Minden 2. nő így néz ki a Deák tér felé tartó metrón Nevet De még a villamoson is
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #8530 Dátum: 15 okt 13, 18:33:26 »

Bassza meg én is jól beszoptam. Ugye múltkor írtam a csajnak, és jól indult a dolog. Aztán egy pár napig még ment a dolog, bár nem volt túl aktív, inkább levelezésszerű volt, nem rendes chatelés. Ami persze nem is baj, talán szerencsésebb is. Csak aztán a hétvégére valahogy elhalt a dolog. Szombaton írt utoljára, arra még válaszoltam, de utána már nem írt vissza, igazából azt se tudom megnyitotta e az üzenetet. (A faszbuk nagyon pontatlan igazából ebben). Pedig semmi hibát nem vétettem, mert semmi olyan enm volt a beszélgetésünkben, amit bajt okozhatott volna. Persze azóta nincs semmi se, csak az ilyenkor szokásos "csengőfrász", mint az 50es években, csak más értelemben: meghallom azt a rohadt pittyegést, amit a facebook chat kiad, és naná hogy azt hiszem, hogy hátha ő írt (pedig tudom, hogy nem valószínű), de persze lónak a faszát, hanem valaki más... Ezt az érzést gondolom ti is ismeritek.

Hiába, tudtam én, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Most eléggé beindult az ayumicsudizás. ikszdé
Mi lenne, ha elhívnád vacsorázni, vagy valami, gondolom megunta, hogy egy hétig csak irogatsz neki. Cselekedj!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8531 Dátum: 15 okt 13, 18:52:09 »

Amúgy lehet, én lettem nihilista vén g*ci, de az ilyenek, hogy visszaír-e egy csaj, annyira nem hatnak már meg. Nevet Ha nem ír vissza, majd lesz másik, addig meg nekem is van bőven más dolgom, mint hogy vele csetelgessek

Ne mondd. Ennyire biztos nem vagy #yolo #leszarom. Persze egy idő után az ember automatikusan leszarja, és minél rövidebb volt a kapufára ment előkészítő szakasz annál hamarabb szarja le. De azért egy darabig mindenkinek rosszul esik az ilyesmi. De aztán tovább lehet lépni. ikszdé

heo! Hát nem hiszem. Nem beszéltünk azért olyan sokat, szerintem ez még korai lett volna jócskán. Azért itt sok nehezítő tényező is van, amik miatt alapból is úgy számoltam, hogy ez egy hosszabb projekt (persze szigorúan betartva mellé a "több vasat tartani a tűzbe" alapelvet, legalábbis elméletben, de azért igyekszem). Végig benne volt a kalapban, hogy simán elhal az egész, csak sajnálom, hogy ilyen hamar megtörtént. De hát ez van. ikszdé Annyira nem vészes a dolog.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #8532 Dátum: 15 okt 13, 19:09:59 »

Feladni valamit, mielőtt nekikezdenél, tényleg ez a jó megközelítés?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8533 Dátum: 15 okt 13, 19:13:51 »

Az az érzésem Aes, hogy te előbb össze akarsz vele barátkozni és utána tekinteni rá, mint nőre. Ez az esetek 95%-ában így nem fog működni. Én is azt mondom amit heo. Megunta, hogy nem tart semerre a dolog.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8534 Dátum: 15 okt 13, 19:50:41 »

Volt egy csaj akivel így voltam.Barátok voltunk kiskorunk óta,majd belezúgtam.Nem kellettem neki,így az egészet elbasztam...rohadt 95%

szerk

valamit nem értek.Miért a csaj topicban tesznek föl nekem kérdést amikor oda nem válaszolhatok? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 13, 20:23:20 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Oldalak: 1 ... 567 568 [569] 570 571 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins