heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8505 Dátum: 15 okt 11, 14:40:53 » |
|
Erre hát. De jöhet shaggy is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8506 Dátum: 15 okt 11, 16:11:55 » |
|
Ez is van olyan menő --- Syzygy, Stance és Micsudi figyelmébe ajánlom Hasonló bokszzsákos képet sajnos nem találtam, szerkeszteni meg lusta voltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 11, 18:51:12 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8507 Dátum: 15 okt 11, 22:40:34 » |
|
Addig nem vagy igazi férfi amíg túl nem éltél egy évet a Marson totál egyedül.Ez tudott.Mostantól ez lebegjen a szemed előtt.Légy Mark Whitney.Légy az aki túlél mindent.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8508 Dátum: 15 okt 12, 10:34:20 » |
|
Szóval akkor csak Dr. Manhattan lehet igazi férfi. Micsoda elvárásaik vannak mostanában a nőknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8509 Dátum: 15 okt 12, 10:36:47 » |
|
Ez nem a nők elvárása, hanem Capacé. Szóval csak akkor számít, ha össze akarsz melegedni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8510 Dátum: 15 okt 12, 10:53:14 » |
|
Ez jó Basszameg azért én lennék Mark Whitney helyében mert ha hazatérek a Marsról egy csomó elérhetetlen nő az enyém lehetne Tutira összejönne egy kosaras csaj+kézis+Mary Elizabeth Winstead hárem is. Coelho meg csatlakozna a Stance+Syzy+Micsudi depi táborhoz mert nekem ilyen is összejött ja am a kosaras csajjal sikerült haladnom...holnap találkozunk lelelelele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 12, 10:55:29 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8511 Dátum: 15 okt 12, 11:10:14 » |
|
Még mindig nem tudtuk meg, ki az a Mark Whitney és mit csinál a Marson. Coelho meg csatlakozna a Stance+Syzy+Micsudi depi táborhoz mert nekem ilyen is összejött ja am a kosaras csajjal sikerült haladnom...holnap találkozunk lelelelele Mármint egymással találkoztok? Amúgy többé-kevésbé leszoktam már az irigykedésről, úgyhogy sikerült ebben is túlszárnyalnom Stance spirituális szintjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8512 Dátum: 15 okt 12, 11:58:43 » |
|
Nm értem ezt a kosaras meg kézis csaj fétisedet. Azok simán leütnek téged, olyan karjuk van, amit Coelho csak álmában lát. Vagy ennyire vágysz szubmisszív szerepre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8513 Dátum: 15 okt 12, 12:04:31 » |
|
Nincs sem kosaras,sem kézis fétisem.A kosaras csaj az más mert nagyon kawaii és egyáltalán nincs atomra kigyúrva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8514 Dátum: 15 okt 12, 12:06:45 » |
|
Egyszer voltam kosaras csajjal, olyan vádlija volt mint nekem csak nem szőrős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8515 Dátum: 15 okt 12, 12:12:56 » |
|
Nincs sem kosaras,sem kézis fétisem.A kosaras csaj az más mert nagyon kawaii és egyáltalán nincs atomra kigyúrva.
Amúgy a fétisben semmi szégyen sincsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8516 Dátum: 15 okt 12, 12:16:11 » |
|
Nem szégyellném ah lenne,de nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8517 Dátum: 15 okt 12, 14:34:37 » |
|
Dat moment, amikor még Capac is sikeresebben csajozik, mint Syzygy és én : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8518 Dátum: 15 okt 12, 19:55:05 » |
|
Ne búslakodj.Ahogy magamat ismerem úgyis el fogom kúrni pl megy a dudli és a végén "ezzzazzz már 99%!!! bazmeg meg megfagyott!!!!!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8519 Dátum: 15 okt 13, 14:24:04 » |
|
De ha mégse, legalább megtanít mosógépet kezelni (és persze az orrunk alá dörgölheted, hogy jobban csajozol, mint Lew és bandája )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|