24 nov 17, 00:17:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 556 557 [558] 559 560 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1743947 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8355 Dátum: 15 szep 12, 17:27:56 »

Nem, mert még nem jelölt vissza. xD De szerintem nem is volt bent, mert elég sok mindent lehet látni nyilvánosan is a profiljából, és erre a következtetésre jutottam. Gondolhatod, hogy igazi KGB-s alapossággal jártam utána a kérdésnek. Nevet

De ha mégse jelöl vissza valamiért, az se baj, szerintem ez egy elég sportszerű eljárás lenne a részéről.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8356 Dátum: 15 szep 12, 17:34:44 »

Ismeri Syzyt és csak akkor fog visszajelölni fészen ha már bebasztatok együtt.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 12, 17:35:18 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8357 Dátum: 15 szep 12, 18:52:57 »

És linkeltetek egymásnak nosztalgiából 90-es évekbeli zenéket.

LOL
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8358 Dátum: 15 szep 12, 19:09:14 »

Amikor MrSayian 1000 éves viccet posztol.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8359 Dátum: 15 szep 12, 19:16:35 »

Update: előkerült és vissza is jelölt. Most már csak el kell döntenem, hogy mi legyen a következő lépés, össze kell szednem rá a bátorságot és megtenni. Addigra biztos megjön az első nyugdíjam is. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 13, 18:16:09 írta Aes Sedai » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8360 Dátum: 15 szep 13, 18:47:11 »

Én mindig mérlegelem a lehetőségeket és általában addig várok amíg egy haverom meg nem szerzi a csajt.Na te ne tégy így Nevet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8361 Dátum: 15 szep 13, 20:36:02 »

Hát, az nem a legjobb stratégia  Nevet

Tanács a nemlétező Mestertől:

Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8362 Dátum: 15 szep 13, 20:56:48 »

Hát ja ikszdé én alapból ideges,feszengő ember vagyok pláne társaságban,pláne ha nő is van ott ikszdé így inkább befogom és hagyom érvényesülni valamelyik kanos dugni vágyó haverom ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8363 Dátum: 15 szep 13, 20:58:51 »

Nem éri meg, ha csak nem akarja valaki így végezni  ikszdé

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EI1Rs3R-htg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EI1Rs3R-htg</a>
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8364 Dátum: 15 szep 13, 21:01:04 »

Na azért túlzásokba ne essünk Nevet nem kedvelem az embereket de még nekem is sikerült már összehoznom egy nőt ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8365 Dátum: 15 szep 13, 21:04:51 »

Nem rád céloztam, csak általánosságban írtam, de örülünk neki  Nevet
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8366 Dátum: 15 szep 13, 21:06:26 »

Én nem  Neeem csúnya szakítás lett belőle és egy darabig olyan voltam mintha Micsudi+Ayumi utálat gyereke lennék.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8367 Dátum: 15 szep 13, 21:07:24 »

Az a baj, hogy nálam tényleg a kezdőlépés az amivel a gond van mindig. Megszólítani, vagy net esetében írni neki. Ha már beindult a beszélgetés általában nem szokott gond lenni, főleg élőben, akkor már tudok dumálni, ahogy kell ilyen helyzetben. De az első lépés megtétele nekem szinte lehetetlen kihívás.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8368 Dátum: 15 szep 13, 21:10:50 »

Jaja, ez ismerős. Ilyenkor jó hozzáállás, hogy nem a "végeredmény" érdekel, hanem csak élvezed a folyamatot elvárások nélkül és akkor sosincs kudarc. Persze elméletben ez sokkal egyszerűbb, mint a gyakorlatban megvalósítani.  Nyelvesít
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8369 Dátum: 15 szep 13, 21:20:01 »

Közhely, de elméletben mindig minden sokkal egyszerűbb. Pedig amúgy tényleg igazad van. Meg a görcsösség csak árt az egésznek. Alapvetően inkább úgy kéne hozzáállni, hogy csak beszélgetünk nekünk valamiért szimpatikus ellenkező nemű egyedekkel. És nem úgy, hogy "hú akkor most ismerkedek" xD Ez egyébként nálam tud is működni, most is nagyjából azért ez volt, de csak akkor, ha a kommunikáció többé-kevésbé véletlenül jön létre, Ha már kezdeményezni kell, jön a bénultság.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 556 557 [558] 559 560 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins