Plot twist: a csaj volt az ellenőr és lejárt bérlet miatt megvágta Aest 8 ezer Ft-ra
Neem szerencsére.
Van útiköltség térítésem ezért szabályosan járok.
Na. Király. Hogy történt?
Írtam ugye, hogy én "ismerem" ezt a csajt, vagyis hát tudom ki ő. Ez onnan ered, hogy suliban dolgozok és ennek a lánynak van egy kishuga aki ide jár, azt a gyereket ismerem. (Nagyon tündéri gyerek egyébként pont ilyet szeretnék én is, ha valaha apa leszek)
A csaj felszállt a buszra én akkor nem voltam még biztos benne hogy ő az. De amikor leszálltam ő is arra indult mint én, a suli felé. És látta, hogy én is arra megyek, és odafordult és megkérdezte nem tudom mikor csengetnek ki, mert a huga osztályfőnökével akar beszélni, meg, hogy nem tudom ki az ofő, mert ő nem ismeri. Ezeket megmondtam neki, és akkor elkezdtünk beszélgetni, kérdeztem ki a tesója (persze valójában már tudtam xD) és akkor mondtam, hogy igen, hallottam már rólad meg láttalak facebookon stb. Kiderült hogy én is ismerős voltam neki, csak nem tudta ki vagyok, de látott már. (A kishuga meg van az ismerőseim között) Be is mutatkoztunk rendesen. Utána még beszélgettünk az udvaron, aztán elment az osztályfőnökkel intézni a dolgát. De tök jó fej volt, meg nagyon közvetlen, ebben a kis időben is egy csomó mindenről beszéltünk és tök normális volt.
Szóval ennyi a sztori. Persze nem hiszem, hogy ebből lenne valami, sajnos nincs 50es kar meg BMW ilyen jó cssajnak meg ezek tuti kellenek, meg persze a korkülönbség is ott van nagyon. De azért így is jól esett, egyszer basszus velem is történjen már ilyen. Istennek hálával tartozom de tényleg. xD
Azért este szerintem bejelölöm faszbukon.