Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 15 aug 16, 17:45:10 » |
|
Madonna 57 éves ?!?! amilyen összeszottyadt én 70-nek néztem.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 15 aug 16, 20:40:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 15 aug 16, 22:06:30 » |
|
Ez a csaj nagyon durva úristen nem kell az ördögnek a lelkem a csajért cserébe ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 15 aug 17, 07:48:12 » |
|
Érdekes ez, például itt kifejezetten átlagosnak tűnik a barna szem szőke haj kombináció. a szőkéknél is ki kell fogni az az igazság. Annyira semmilyen így, hogy még a deák téren is magával ragadóbb csajok mászkálnak lafiestával a kezükben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 15 aug 17, 08:33:38 » |
|
Aes törölte a hszem Aranyos csaj még ahhoz képest is hogy szőke.Ha barna vagy vörös vagy Hinata lenne,itt halnék ki helyben. Syzy de csak a felszínen.Majd ha megyünk kurvázni megmutatom hol.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 15 aug 17, 14:07:14 » |
|
Ez a csaj nagyon durva úristen nem kell az ördögnek a lelkem a csajért cserébe ? Azért nem vállal többet masztinál meg sztriptíznél, mert van párja. Mikor ezt megtudtam, néztem egyet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 15 aug 17, 14:18:06 » |
|
Egy Youtube-os dokumentumfilmben láttam egy olyan 70 éves nőt, akinek az a foglalkozása, hogy egyfajta "pszichológusként" 40 éves szüzekkel szexel (állítása szerint 800 férfival volt már) és közben szereti a férjét is. Van, aki ezt külön tudja választani magában. Ilyen szöszi csajokkal egyébként tele van a Deák tér (csak oda is kéne menni hozzájuk )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 15 aug 17, 14:36:56 » |
|
Ilyenkor azért szívesen lennék LevelCap nekem csak egy M416-om volt de az full amcsi felszereléssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8259 Dátum: 15 aug 18, 15:53:48 » |
|
Csak nem azért viselt meg ennyire, mert neked is van félnivalód?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 15 aug 20, 12:38:52 » |
|
Pont ideillik mivel az airsoft férfiasabb mint a késelés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8264 Dátum: 15 aug 25, 17:37:21 » |
|
Újpesten láttam egy igazi palvinbarbit, nem azt az átlagos deák téri csajt, hanem ő tényleg palvinbarbi típus volt, vékonyabb testalkat, hosszú barna haj, aranyos pofi, mosolygós szemek, és Barbarának! hívták. Lehet tenyésztik őket valahol, mindegy az a lényeg hogy elfogadok készpénzt, devizát és erzsébet utalványt coelhotól meg capactól a további információkért, amikkel szolgálhatok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 25, 17:38:15 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|