drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7995 Dátum: 15 júl 06, 23:41:39 » |
|
tv-t nézek, mert épp nem vagyok otthon, és a gyilkos elmékben volt egy sráv aki 15 évesen lesérült . Nem tudom, hogy innen jött vagy csak véletlen, de én kacagtam egyet, amikor kiejtették, de még szépen hangsúlyozva, hogy lesérült 15 évesen xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7996 Dátum: 15 júl 07, 07:47:54 » |
|
Azért a mi lesérülésünk nem járt tolókocsival szerencsére, aberrációval meg pláne nem. X'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7997 Dátum: 15 júl 07, 08:07:20 » |
|
Kivéve egyeseknél Micsoda mémet teremtettem, büszke vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7998 Dátum: 15 júl 07, 20:42:43 » |
|
Valaki gyorsan posztoljon pár elérhetetlen csajt, mert át kell menekülnünk ide a Duma topicból. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7999 Dátum: 15 júl 07, 21:02:21 » |
|
Megmentettem az estét
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8000 Dátum: 15 júl 08, 10:24:14 » |
|
Érdekes. Most 6cm a szakállam hossza, akkor ki kell kérnem egy szabadnapot végre és meglátjuk, hogy a Deákon is menő-e a szakáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8002 Dátum: 15 júl 08, 18:04:10 » |
|
Férfi topic átfordulásának kezdete amikor szakállas dagadt fószereket kell nézegetnünk az elérhetetlen nők helyett.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8004 Dátum: 15 júl 08, 18:14:20 » |
|
Szépek a szemei.Meg a szemei is.Hinata kéne harmadiknak,én negyediknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8005 Dátum: 15 júl 09, 11:27:06 » |
|
Ti hányszor edzetek egy héten? Mennyi lehet az ideális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8006 Dátum: 15 júl 09, 11:46:25 » |
|
Hétvégente 1-2 óra BF4 vagy GTA5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8007 Dátum: 15 júl 09, 11:50:58 » |
|
Ti hányszor edzetek egy héten? Mennyi lehet az ideális?
Heti 3 x 1-1,5 óra De ez csak a súlyzós edzés, ha végzel mellé aerob edzést (pl. tempós séta, kocogás), az még pluszban rájön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8008 Dátum: 15 júl 09, 13:25:23 » |
|
Heti 4 kemény kocsmázás. Nyáron edzés nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|