Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7875 Dátum: 15 jún 29, 10:12:37 » |
|
Tejóistwb milyen feje van...
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7876 Dátum: 15 jún 29, 10:15:49 » |
|
A mekis képet nem értem. A kis néger gyereket kiküldték, hogy csinálja meg a háziját, addig nem kap hamburgert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7877 Dátum: 15 jún 29, 10:41:39 » |
|
Suicide girls?wtf? xD Coelho te miket böngészel? Mekis képen meg bölcsésznek készülő bevándorló látható? Van egy olyan érzésem, hogy te nem ismered a Suicidegirls weboldalt, ami súlyos hiba, tekintve hogy rendszeresen a férfi topicba írsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7878 Dátum: 15 jún 29, 10:50:38 » |
|
Küldd már el a linket Engem is érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7880 Dátum: 15 jún 29, 11:30:16 » |
|
Telefon és mobilnet kombó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7881 Dátum: 15 jún 29, 14:09:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7882 Dátum: 15 jún 29, 14:19:12 » |
|
Na pont az alacsonyakat szeressem besírnék ha egy csapat törpe is menne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7883 Dátum: 15 jún 29, 14:21:40 » |
|
De az alacsony nem egyenlő törpe. A törpéknek az arányai is rosszak, szóval gnómok. Egy 150-165 közötti csajnál viszont nincsen szexibb. De ők nem törpék, csak picik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7884 Dátum: 15 jún 29, 14:52:51 » |
|
Hinata is alacsony meg a volt barátnőm is én vagyok 178 ő volt olyan 165
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7885 Dátum: 15 jún 29, 16:24:27 » |
|
A magas-hosszú combú csajok legalább annyira szexisek. De a mellkasomig érő csajok is aranyosak. Ezt csak Syzygy fogja érteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7886 Dátum: 15 jún 29, 16:26:51 » |
|
Sansa is magas, szóval a magasak is nagyon jól néznek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7887 Dátum: 15 jún 29, 16:31:30 » |
|
Sansa pont mont Sigurney Weaver.Ő is magas mégsem szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7888 Dátum: 15 jún 29, 16:38:00 » |
|
Sansa igenis szép. Amúgy errefelé lakik egy csaj, akit párszor láttam, basszus magasabb nálam is szerintem, pedig én se vagyok alacsony, 185 centivel. De ő simán lehet 190 is. És baromi jól néz ki, szép hosszú combjai vannak. Meg az arca is szép nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7889 Dátum: 15 jún 29, 16:45:33 » |
|
Látod-látod, ha hallgatnál ránk, már rég 50-es karod lenne és simán felszedhetnéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|