Én elmennék a közös csajozásra, de mi maradna a többieknek akkor?

Nektek mi a véleményetek erről?
Megismerkedtem egy online játékban egy 20 éves csajszival! Először leráztam, de mindig jött és próbálkozott. Én nem akartam most kapcsolatot, mert egy időre elegem lett a nőkből. (gondolom mindenki volt már így) De mindig jött dumcsizni és egy idő után nagyon megkedveltem. Határon túli Magyar és emiatt nagy a távolság, de megbeszéltük hogy Nyáron felutazik hozzám Pestre. Tovább beszéltünk szinte minden nap és (bár ez hülyén hangzik, mert nem is láttam még előben) kb kezdtem megszeretni. Meg is szakítottam minden kapcsolatomat minden lánnyal akivel csak amiatt találkoztam. Még kondizni is elkezdtem

Egy kis forma igazítás a találka előtt. Aztán jött a vizsga időszaka. Hanyagolt, meg picit bunkó is volt nekem meg ez ugye szarul esett. kicsit össze is zörrentünk. De utána mondta, hogy vizsgaidőszaka van és ilyenkor meghülyül, én meg mondtam, hogy megértem és én voltam a hülye. Utána minden nap írtam neki reggel, hogy drukkolok, meg remélem jól halad és valami kedves kis üziket mellé. Egy ideig jöttek is pozitív visszajelzések, majd megint hanyagolt. Elkezdtem én is hanyagolni, akkor megint jött oda hozzám. Most találka előtt vagyunk 3 héttel és ő keresett meg. Mondtam, neki, hogy készültem programokkal, és van egy szuper meglepetésem is majd, amitől kb el fog ájulni. Beszéltünk, tök jó volt minden. Én egy idő után mentem a felnőtt témákra és azokra is úgy reagált, hogy hu... hát majdnem én jöttem zavarba. Aztán egyszer csak kibökte, hogy kezd neki megtetszeni neki egy srác. (pár napja mondta, hogy megismerte) És ott aludt nála, de hozzá tette gyorsan, hogy nem történt semmi. Próbáltam úgy tenni, mint akit nem érdekel a dolog, de azért ettől lefagytam. És baromi rosszul esett. És azon gondolkodom, hogy most mi ez. Barátként tekintene rám? kétlem. Olyan dolgokat mondtam, hogy mit csinálnék vele, ha itt lenne , hogy ilyet barátnak nem...

Vagy tényleg tetszik neki ez a srác? És mellette én is? vagy csak azt nézi, hogy reagálok? Komolyan nem értem. Féltékennyé akart tenni, vagy felzaklatni? Hát az sikerült neki. Én nagyon ritkán iszom. Idén talán 2x ittam, de tegnap részegen mentem be a munkahelyemre. Komolyan miért csinál ilyet. Megkedvelteti magát, aztán ez. Mindenesetre a beszélgetést úgy folytattam akkor, hogy szóba hoztam a találkát megint. Azt továbbra is adja. Megint szóba hoztam felnőttesebb témákat, és azokra is jól reagált. Aztán most még tovább mentem, ami tudtam, hogy kényelmetlen lesz már neki picit. Mondott is valamit, de azt sem rosszallóan, erre én egy kis éllel azt válaszoltam, hogy csak bemelegítelek a srácnak. Erre azt mondta nem kell, tudja magától, hogy kell, ilyen kacajjal. Aztán elbúcsuztam és kértem a puszim meg ölelésem és küldte is. Mondom a puszit a nyakamra kérem, és mondta, hogy akkor oda kapom. Pár órával később mindketten fent voltunk a játékba. Láttam, hogy ott van az a srác akiről beszélt és hívott engem is. Nem reagáltam, úgy csináltam, mintha nem lennék gépnél 1 óráig, mert nem tudtam mit tegyek. Átgondoltam, és úgy voltam megyek, legalább megnézem magamnak milyen ez a srác. Írtam, hogy megyek, de akkor meg azt mondta, hogy a másik srácnak rossz lett a nete és nem akar nélküle játszani most. Kérdeztem, hogy beszélünk e? erre nem reagált egy ideig. Meguntam a várakozást lementem, de 10 perc múlva visszamentem. Akkor rám írt, de mondta, hogy most nincs kedve beszélni, majd később. Mondtam ok, de akkor este 9 után mert nem érek rá. Írta, hogy jó, de 9 előtt lelépett és vissza sem jött már aznap.
Szerintetek ez mit jelent? És ti mit tennétek a helyemben?
Komolyan már az is eszembe jutott, hogy fogom magam és elmegyek hozzá. Ha tényleg kezd bejönni neki a srác. De tudom, hogy én is. Csak hát ő van ott. Szóval neki ez baromi nagy előny. Ha lemennék, lehet meg sem fordulna a fejében a másik srác, vagy legalább tisztán látnék. Vagy legalább bevernék a hülye gyereknek egyet
De ha most lemennék hozzá, az tiszta szánalmas lenne gondolom, vagy avval üldözném a másik srác kezébe. De így meg 3 hét van még a találkánkig, amikor velem lesz egy 2-3 hétig, de mi van ha addig összejönnek. Nem tom mi tévő legyek.