25 ápr 19, 04:52:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1912377 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7665 Dátum: 15 jún 19, 11:37:09 »

A férfi topicnak el kellene menni egy közös harcosok klubja vetítésre, majd utána pedig a deák téren kinyomni néhány flaget.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7666 Dátum: 15 jún 19, 11:41:10 »

Azt hittem egy közös harcosok klubjára. Tolni a verekedést. Az menőbb.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #7667 Dátum: 15 jún 19, 12:22:05 »

Tegnap hazafelé átszálltam a deákon...soha többet.Olyan mintha mordorrban lennék csak több az ork.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7668 Dátum: 15 jún 19, 13:34:24 »

Én egyet sem láttam. Inkább közös Deák téri csajozás kéne, csak oda pár embert leszámítva senki nem merne eljönni.  Nyelvesít
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #7669 Dátum: 15 jún 19, 18:45:30 »

Közöld asszonnyal, hogy Deák térre mentem csajozni. Utána te is megfontoltabb emberré válsz.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #7670 Dátum: 15 jún 20, 10:07:10 »

know that feel bro

Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7671 Dátum: 15 jún 20, 14:05:05 »

A pillanat, amikor közli a női munkatársad, hogy Pesten voltak bulizni és a Deák téren is ittak, te meg felröhögsz hangosan és senki nem tudja miért, felbecsülhetetlen.
Naplózva

Zoicit
Gennin
*

« Válasz #7672 Dátum: 15 jún 21, 09:21:56 »

Én elmennék a közös csajozásra, de mi maradna a többieknek akkor? Nevet Nevet

Nektek mi a véleményetek erről?

Megismerkedtem egy online játékban egy 20 éves csajszival! Először leráztam, de mindig jött és próbálkozott. Én nem akartam most kapcsolatot, mert egy időre elegem lett a nőkből. (gondolom mindenki volt már így) De mindig jött dumcsizni és egy idő után nagyon megkedveltem. Határon túli Magyar és emiatt nagy a távolság, de megbeszéltük hogy Nyáron felutazik hozzám Pestre. Tovább beszéltünk szinte minden nap és (bár ez hülyén hangzik, mert nem is láttam még előben) kb kezdtem megszeretni. Meg is szakítottam minden kapcsolatomat minden lánnyal akivel csak amiatt találkoztam. Még kondizni is elkezdtem Nevet Egy kis forma igazítás a találka előtt. Aztán jött a vizsga időszaka. Hanyagolt, meg picit bunkó is volt nekem meg ez ugye szarul esett. kicsit össze is zörrentünk. De utána mondta, hogy vizsgaidőszaka van és ilyenkor meghülyül, én meg mondtam, hogy megértem és én voltam a hülye. Utána minden nap írtam neki reggel, hogy drukkolok, meg remélem jól halad és valami kedves kis üziket mellé. Egy ideig jöttek is pozitív visszajelzések, majd megint hanyagolt. Elkezdtem én is hanyagolni, akkor megint jött oda hozzám. Most találka előtt vagyunk 3 héttel és ő keresett meg. Mondtam, neki, hogy készültem programokkal, és van egy szuper meglepetésem is majd, amitől kb el fog ájulni. Beszéltünk, tök jó volt minden. Én egy idő után mentem a felnőtt témákra és azokra is úgy reagált, hogy hu... hát majdnem én jöttem zavarba. Aztán egyszer csak kibökte, hogy kezd neki megtetszeni neki egy srác. (pár napja mondta, hogy megismerte) És ott aludt nála, de hozzá tette gyorsan, hogy nem történt semmi. Próbáltam úgy tenni, mint akit nem érdekel a dolog, de azért ettől lefagytam. És baromi rosszul esett. És azon gondolkodom, hogy most mi ez. Barátként tekintene rám? kétlem. Olyan dolgokat mondtam, hogy mit csinálnék vele, ha itt lenne , hogy ilyet barátnak nem... Nevet Vagy tényleg tetszik neki ez a srác? És mellette én is? vagy csak azt nézi, hogy reagálok? Komolyan nem értem. Féltékennyé akart tenni, vagy felzaklatni? Hát az sikerült neki. Én nagyon ritkán iszom. Idén talán 2x ittam, de tegnap részegen mentem be a munkahelyemre. Komolyan miért csinál ilyet. Megkedvelteti magát, aztán ez. Mindenesetre a beszélgetést úgy folytattam akkor, hogy szóba hoztam a találkát megint. Azt továbbra is adja. Megint szóba hoztam felnőttesebb témákat, és azokra is jól reagált. Aztán most még tovább mentem, ami tudtam, hogy kényelmetlen lesz már neki picit. Mondott is valamit, de azt sem rosszallóan, erre én egy kis éllel azt válaszoltam, hogy csak bemelegítelek a srácnak. Erre azt mondta nem kell, tudja magától, hogy kell, ilyen kacajjal. Aztán elbúcsuztam és kértem a puszim meg ölelésem és küldte is. Mondom a puszit a nyakamra kérem, és mondta, hogy akkor oda kapom. Pár órával később mindketten fent voltunk a játékba. Láttam, hogy ott van az a srác akiről beszélt és hívott engem is. Nem reagáltam, úgy csináltam, mintha nem lennék gépnél 1 óráig, mert nem tudtam mit tegyek. Átgondoltam, és úgy voltam megyek, legalább megnézem magamnak milyen ez a srác. Írtam, hogy megyek, de akkor meg azt mondta, hogy a másik srácnak rossz lett a nete és nem akar nélküle játszani most. Kérdeztem, hogy beszélünk e? erre nem reagált egy ideig. Meguntam a várakozást lementem, de 10 perc múlva visszamentem. Akkor rám írt, de mondta, hogy most nincs kedve beszélni, majd később. Mondtam ok, de akkor este 9 után mert nem érek rá. Írta, hogy jó, de 9 előtt lelépett és vissza sem jött már aznap.

Szerintetek ez mit jelent? És ti mit tennétek a helyemben?
Komolyan már az is eszembe jutott, hogy fogom magam és elmegyek hozzá. Ha tényleg kezd bejönni neki a srác. De tudom, hogy én is. Csak hát ő van ott. Szóval neki ez baromi nagy előny. Ha lemennék, lehet meg sem fordulna a fejében a másik srác, vagy legalább tisztán látnék. Vagy legalább bevernék a hülye gyereknek egyet Nevet
De ha most lemennék hozzá, az tiszta szánalmas lenne gondolom, vagy avval üldözném a másik srác kezébe. De így meg 3 hét van még a találkánkig, amikor velem lesz egy 2-3 hétig, de mi van ha addig összejönnek. Nem tom mi tévő legyek.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #7673 Dátum: 15 jún 21, 09:39:15 »

Hagyd a picsába és csajozz be deák téren.

Ebből a hosszú szövegből az jön le hogy többet akarsz mint a szex, vagy legalább is többször, az meg távolság miatt nem lesz jó, még most kell kiszállni a szopórollerből.
Naplózva
Zoicit
Gennin
*

« Válasz #7674 Dátum: 15 jún 21, 09:43:39 »

Ezt nem tudom megtenni Nevet Nyilván nem sex miatt érdekel. (nem csak Nevet Nevet ) Arra úgyis találsz ha kell nagyon valakit. Amúgy meg arról is beszéltünk már, ha összejönnénk ő ide költözne Pestre. Még 1 éve van hátra, hát ha olyan a helyzet egy évig én is elköltözök innen.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7675 Dátum: 15 jún 21, 10:11:48 »

Hagyd a picsába. Ennek nincs értelme. Ölelést meg puszit küldött? Chaten nagyon könnyű ilyesmit küldeni. Meg úgy általában a neten keresztül. Hidd el, ennek az egésznek semmi értelme. Egyszerűen neten keresztül túl könnyű hazudni, mellébeszélni, kifogásokat keresni állandóan, és ezzel vissza is élnek az emberek. Egy láda sörben le merném bármikor fogadni, hogy a talitokból lófasz se lesz. Nem akarlak kiábrándítani, és nem gecizésből mondom, és nem azért, hogy szivassalak, mint újoncot. Egyszerűen csak spórolj meg magadnak egy csomó szenvedést és egy hatalmas csalódást, még nem késő kiszállni, később sokkal-sokkal rosszabb lesz.
Naplózva
Zoicit
Gennin
*

« Válasz #7676 Dátum: 15 jún 21, 10:52:44 »

Hát köszi! Nekem is ezt mondja az eszem.
Nem tom! Szerintem átállok passzívba teljesen. Aztán ha jön, akkor reagálok. Ha meg a találkából nem lesz semmi akkor hagyom az egészet és törlöm ismerőseim közül.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7677 Dátum: 15 jún 21, 10:53:16 »

Nem micsudi barátja vagy? Nevet Vele ugyanezt történt. Valószínűleg nem, mert akkor őt is beleírtad volna a sztoriba. De szinte pont ez volt vele szintén egy határon túli csajjal, akit online játéknál ismert meg. Komolyan egyeztess vele, hogy nem-e ugyanaz a csaj, mert semmin nem lepődnék meg. Nevet

Amúgy miért szakítottad meg a kapcsolatot más lányokkal? Ez a hozzáállás vezet ilyen túlzott ragaszkodáshoz. Ha majd ott tartotok, hogy lefeküdtetek, akkor érdemes megszakítani másokkal a kapcsolatot. Előtte, csak ahhoz vezet, hogy ilyen kiéhezett legyél.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7678 Dátum: 15 jún 21, 10:56:12 »

Szerintem átállok passzívba teljesen. Aztán ha jön, akkor reagálok.

Ez is egy tipikus reakció. Ötletnek nem rossz, de ezt se nagyon szokták tudni az emberek betartani. Max. egy rövid ideig. Ezt a talit még várd meg, ha lemondja valami béna kamuval, akkor meg szevasz. xD
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7679 Dátum: 15 jún 21, 11:28:26 »

Sepsiszentgyörgyi a csaj Nevet ?  Bakker ez kísérteties Nevet Csak azt tudom tanácsolni hogy soha ne higgy el senkinek semmit, és ne éld magad bele semmibe se. Ha egyszer átvert akkor ő volt okos, ne engedd meg neki többször mert az a te hülyeséged.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins