Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7620 Dátum: 15 jún 01, 22:04:43 » |
|
Coelho, Hiei ebből mennyit tudtok megcsinálni?
Ha tudnék ilyet csinálni, akkor arról már tudnál. Egyébként így néz ki egy igazi férfi teste. Ő a tökéletes példa milyen akarok lenni. Amit csinál pedig magas iskola. Ha őszinte akarok lenni magamhoz nyugodtan mondhatom az életbe nem fogom tudni utána csinálni ezeket. Még szerencse, hogy megrögzött hazudozó vagyok így maradt remény:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7622 Dátum: 15 jún 05, 11:39:14 » |
|
Orosz bear grylls, ha már medve. A Specnaz szelleme is ott lengedez valahol. http://youtu.be/c6XoFw3hCuw
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7624 Dátum: 15 jún 05, 12:27:41 » |
|
Az a komoly Csóka jól nyomja. Miért kellett különben ilyen drasztikusan ellátnia magát? Csúnya véraláfutás volt tény. De kicsit drasztikusnak tűnik a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7625 Dátum: 15 jún 05, 12:44:13 » |
|
Egy akkora hematómával viszonylag nehéz lejutni egy jégveremből. Arról nem beszélve, hogy ha rendesen megalvad, akkor elkezd nyomni egy p@ár fontos dolgot a lábadban, ami nem csak kis mértékben korlátozza a mozgásodat, de bénuláshoz is vezethet. Elvileg ezért. De ha Saphi erre jár és van kedve erről írni, akkor úgyis kifejti.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7626 Dátum: 15 jún 05, 12:52:26 » |
|
Én is erre gondoltam, illetve hogy ha szar a vérellátás elkezdhet üszkösödni. Elvégre ott hideg van. Evés közben néztem meg, engem az ilyesmi nem tud kiborítani. Az utolsó videó ami felkavart és bánom hogy megnéztem amikor meglincseltek és felgyújtottak egy csaj élve. Az kegyetlen volt.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7628 Dátum: 15 jún 05, 21:46:16 » |
|
Ma majdnem elmentem a Deákra csajozni, de már Szentléleken becsajoztam. 1st world problem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7629 Dátum: 15 jún 05, 22:03:52 » |
|
Na az csöcs. Hogy történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7630 Dátum: 15 jún 05, 23:59:48 » |
|
Reméljük nem úgy, mint Siófokon szoktak. "Szex, szex, szaxi, szex??"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7631 Dátum: 15 jún 06, 07:08:51 » |
|
Munka után gondoltuk megiszunk egy sört munkatársammal, ebből lett 4 plusz egy üveg Bitter. Szentléleken összefutottunk két fiatal lánnyal, akiket megfogott a pénz és sárm és elfogadtak tőlünk minden nemű alkoholt, amit a szemük előtt vettünk meg. Bár nem volt személyi vizit, de remélem elmúltak 18. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7632 Dátum: 15 jún 06, 07:54:51 » |
|
Miért? Nem Amerikában élünk. 14 felett szabad a móka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7633 Dátum: 15 jún 06, 09:38:27 » |
|
Ja persze, aztán küld magáról egy meztelen képet, másnap meg az FBI kopogtat az ajtómon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7634 Dátum: 15 jún 06, 10:37:20 » |