Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7440 Dátum: 15 ápr 10, 18:45:31 » |
|
Én három hete nem lábaztam, mert olyan kétnapos izomlázzal jár, amit nem engedhetek meg parkosításoknál. Ma újra fogok egész pontosan 25 perc múlva és utána két napig fájni fog ülni és járni<3 Imádom. A lábazás után érzem a legjobban a munkám gyümölcsét:D Edzés tervemen meg módosítanom kell, mert munka mellett nem igazán van időn regenerálódni. Nem a legjobb a heti egy szünnap. Minden második nap fogok inkább edzeni és két napi adagot csinálok meg egy nap. Azt pihi. Nem akarok sérülést és tönkre tenni magam. Zászló... bár már ott tartanék:D. Mondjuk lassan, de biztosan haladok. Bár lelki válságba kerültem, mikor elértem az egy végtaggal végzendő gyakorlatokat. Fél, de lehet egy év is kell mire befejezek belőlük egy szintet. Ráadásul arcul csapás kéntért, hogy nem tudok 4-5 ismétlésnél többet kezdésre. Azt 2x4x20-at kéne csapatni:D No mindegy már beletörődtem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7441 Dátum: 15 ápr 10, 18:53:30 » |
|
Azért nem teszel fel képet, mert tuti szedsz valamit és lebuknál.
Max. Palvinbarbinak virágot. Amúgy már kis túlzással így nézek ki http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=89373Május elején lehet, megyek Morrisons 2-be, kéne csinálni közös férfi topicos csajozást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 10, 19:03:25 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7442 Dátum: 15 ápr 10, 19:17:48 » |
|
Nem edzem eleget ahhoz, hogy túléljem azt a találkozót. Asszony meggyilkolna, lassan és kegyetlenül. Így kénytelen vagyok elutasítani ezt az ajánlatot. Amúgy ez így nem helyes. Nekünk is kéne ilyen anime-mangás fogadalom, hogy addig nem találkozunk, amíg nem tudunk zászlózni vagy ilyesmi. Azt utána badass mód küzdhetünk az álmainkért és egymásértXDD So buzis<3
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7443 Dátum: 15 ápr 10, 19:48:57 » |
|
Ennél már csak az lett volna buzisabb, ha odaírod, hogy fuzionáljunk, mint a Dragon Ballban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7444 Dátum: 15 ápr 10, 19:51:43 » |
|
Csak mi a fütyinket érintjük össze. Egyre inkább érzem, hogy mi lelkitársak lehetünk Coelho pont erre gondoltam én is. Nincs is jobb mikor a macska olyat kulázik az alomtálcába, hogy miatta kell kényszer szünetet tartanom az edzéssel. Iszonyatosan büdösxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7445 Dátum: 15 ápr 10, 19:56:35 » |
|
Csak mi a fütyinket érintjük össze. Egyre inkább érzem, hogy mi lelkitársak lehetünk Coelho pont erre gondoltam én is.
Ő, azt hiszem, nekem hirtelen sürgős dolgom támadt és pár hónapig nem fogok tudni feljönni a fórumra. A nyúl szerencsére nem olyan büdös, mint általában a macskák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7446 Dátum: 15 ápr 10, 21:14:23 » |
|
Ezeken az izomcsoportokon dolgozzatok. Azt akkor királyság lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7448 Dátum: 15 ápr 12, 22:14:13 » |
|
Az inaktivitás miatt pasis képpel büntetek Bár azért motiváló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mafu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Unknown
|
|
« Válasz #7449 Dátum: 15 ápr 12, 23:00:31 » |
|
Jó isten! Néha benéz az az ember, számítva a nőkre meg csöcsökre az eddig rendbe is van, de "dokkolás" meg félpucér csávók? Aki nem tudja, úgy hívják világnyelven, amikor "fúzionáltok" egy másik csávóval. A linkről jut eszembe, kezdődik az 5. évad a Trónok Harcából! Még 1-2 nap és lehed szedni is sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7450 Dátum: 15 ápr 12, 23:20:27 » |
|
Már megnéztük mind a négy részt, de köszi az emlékeztetőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7451 Dátum: 15 ápr 13, 06:15:44 » |
|
Motiváló, hogy egy ilyen aranyos kisgyerekből zsidó lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7452 Dátum: 15 ápr 13, 08:37:00 » |
|
Lehet, csak foglalkozik mágiával. De azt egyébként nem is figyeltem, és amúgyis már alapból az volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7453 Dátum: 15 ápr 13, 08:44:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7454 Dátum: 15 ápr 13, 08:57:33 » |
|
Igen és van vagy 12 éves, ha fejletlen tinilány lennék, én félnék tőled, Aes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|