MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7365 Dátum: 15 márc 18, 12:40:58 » |
|
Kíváncsi lennék, milyen nőket kérdeztek meg ebben a kutatásban, illetve mennyi volt a megkérdezettek száma (közben megnéztem, brit nők, szóval ez árnyalja kicsit a képet... ). Oké, hogy a nő nagy része nem 50-es karú Terminátorokat akar, de azt sem tudom elhinni, hogy tényleg a cikkben lévő kép lenne a férfiideál. Ronaldónak ilyen vékony lábai vannak? Ez meglehetősen szexista
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 18, 18:37:28 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7366 Dátum: 15 márc 18, 22:38:09 » |
|
Aes, megtaláltam neked a tökéletes nőt. Orosz, általában szőke és mellesleg semmi oka panaszra, de a neve a legjobb. Anna Semenovich és ez az igazi neve.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7367 Dátum: 15 márc 18, 22:50:49 » |
|
Hát azért elég mű, de tényleg nem rossz. A név meg lol, főleg ha ez az igazi neve. Művésznő? xD Ja, ha már a nevek, az egyik ukrán nácivezér (amúgy buzi) elnevezte magát úgy, hogy Semen Semenchenko. xD És ez felvett név. Elég beszédes azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7368 Dátum: 15 márc 18, 23:11:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 18, 23:14:51 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7369 Dátum: 15 márc 18, 23:18:27 » |
|
Csak úgy sugárzik a szemükből az értelem...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7370 Dátum: 15 márc 19, 01:08:17 » |
|
Aesnek pont jó lesz Myrcella, még csak 15 éves a színészcsaj. Ha a könyvet követik, akkor nagyon szexin fog majd kinézni fül nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7372 Dátum: 15 márc 21, 01:43:28 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy mikor vallja be hogy meleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7373 Dátum: 15 márc 21, 14:07:59 » |
|
Aesnek pont jó lesz Myrcella, még csak 15 éves a színészcsaj. Ha a könyvet követik, akkor nagyon szexin fog majd kinézni fül nélkül. Tényleg nem is rossz ez az új Myrcella. De Tyrionnak se vágták le az orrát meg a fél arcát, mint a könyvben, szóval lehet akkor a csaj is megússza az ilyen műtéteket. Szerintem amúgy simán költségcsökkentés céljából hagyják ki ezeket. Sokkal macerásabb lenne úgy forgatni, hogy mindig le kell photoshopolni Tyrion arcát (vagy Rick karját a TWD-ben.) Jaime-nél meg megoldották azzal, hogy mindig viseli az aranykezet, ami gondolom valójában egy kesztyű. (A könyvben meg kb. alig van rajta, sőt nem is nagyon tetszik neki.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7374 Dátum: 15 márc 21, 16:25:07 » |
|
Akkor Theonnak se vágták le a...? A könyvben mondjuk nem teljesen egyértelmű, mert vannak utalások mellette és ellene is. Dat moment, amikor bicepszezés közben rakják be a teremben a Disturbed "Indestructible" című számát. Holnap nem fogom tudni felemelni a karomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7375 Dátum: 15 márc 21, 21:47:00 » |
|
rég volt már szép vörös hajú lány linkelve, ezt pótolni kell gyorsan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7376 Dátum: 15 márc 21, 22:11:56 » |