MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7185 Dátum: 15 jan 30, 18:32:15 » |
|
A kettlebellt inkább ne kezdjétek el képzett instruktor nélkül, könnyen szét tudja magát cseszni vele az ember. Amúgy akik innen edzenek, azok mind edzőteremben csinálják, vagy van aki sportol valami mást is?
Én teremben, tavaly decemberig otthon edzettem, utána váltottam. A küzdősport nekem nagyon hiányzik, de idő-pénz-energia szempontjából kicsit sok lenne és most inkább a tömegnövelés az elsődleges számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7186 Dátum: 15 jan 30, 18:35:53 » |
|
A könyv tökéletes instruktor, főleg mivel a megalkotója írta. Egyébként van benne egy oldal, amiben leírja mi az, amit ne csinálj mert megsérülsz a többi pedig kitaláció, hogy megéljenek az edzőtermek okos emberei. Nyugodtan csinálhatod egyedül magadban semmi bajod nem lesz. Edzésterv és minden benne van, amire szüksége van férfinek és nőnek egyaránt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7187 Dátum: 15 jan 30, 19:55:06 » |
|
Ural 4320... 100 liter benzint, és 1 liter vodkát eszik százon... A vodka azért kell, mert ott is elmegy, ahol a söfőrnél már tele lenne a gatya!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7188 Dátum: 15 jan 31, 12:19:49 » |
|
és tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7189 Dátum: 15 jan 31, 13:05:17 » |
|
Annyira azért nem szerintem, de van benne valami.
Amúgy ez a második pálya. (Bár nagyon kocka azért, hogy egy ilyen képről is felismerem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7190 Dátum: 15 jan 31, 14:01:27 » |
|
Látszik, hogy egyik sem guggol rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7191 Dátum: 15 jan 31, 14:19:03 » |
|
Nekik nem is kell, én szeretem az ilyen nagyon vékony lábakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7193 Dátum: 15 jan 31, 14:25:09 » |
|
De ilyen pózból úgyse nagyon látod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7195 Dátum: 15 feb 01, 11:44:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7196 Dátum: 15 feb 01, 11:48:54 » |
|
Más kérdés, hogy egy vézna sráccal miért kell ilyen gyakorlatot csináltatni. Előbb normálisan húzódzkodni tanuljon meg, szedjen fel némi erőt és izmot, utána ráér ilyesmivel bohóckodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7197 Dátum: 15 feb 01, 12:34:21 » |
|
Az ilyen videók láttán mindig ez a kép jut eszembe, főleg a tizedik másodpercnél, mikor átugrott: Amúgy ügyes és ez egy nagyon jó példa a könnyebb nézni mint csinálni gyakorlatokra. Ha ott állnál dehunter előtte, szerintem nem gondolnád úgy, hogy így már nem is tűnik annyira nehéznek. Ügyes a srác, gyorsan ráérzett a teknikára, már csak egy kis erő és önbizalom kéne neki. 2-3 lépcső után már sokkal rizikósabb, mert fárad az izom a nagy megterhelés miatt és így szerencsétlenebb pózba is eshet le az ember magasabbról, ha nem sikerül beakasztania rendesen a rudat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7198 Dátum: 15 feb 01, 13:42:43 » |
|
Lehet, de a tag aki mutatja, azt mondja a kis srácnak, hogy csak az időzítést kell gyakorolnia. Szóval ha neki megy, biztos vagyok benne, hogy nekem is menne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7199 Dátum: 15 feb 01, 13:48:51 » |
|
Szerintem csak jófej akart lenni, mégse mondhatja azt egy ilyen videóban, hogy "hát, ehhez még rengeteget kéne edzened és erősödnöd, öcsém".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|