Aes Sedai
|
|
« Válasz #6795 Dátum: 14 nov 27, 16:03:13 » |
|
Nincs ilyen fétisem. Amúgy csak nevessetek bolondok, nekem mindegy, hogy mitől nő a hsz számom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #6796 Dátum: 14 nov 27, 17:50:09 » |
|
Persze hogy nem ütöd meg. A kínzás sokkal szimpatikusabb opció.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6797 Dátum: 14 nov 27, 17:51:49 » |
|
Milyen érdekes a deák téren lesz mondjuk ilyen hidegben megtartani? mondhatni üvegkarcoló hidegben Erre el kell menni emberek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6799 Dátum: 14 nov 27, 20:48:06 » |
|
Nincs ilyen fétisem. Nekem van fétisem, talán több dologra is, de addig nincs gond míg egyik partneremre se akarom ráerőszakolni, ha már igen akkor orvoshoz kéne forduljak, de szerencsére nem érzek késztetést ilyesmikre, bár ha valaki azzal lep meg, az ő dolga rá hagyom, de marhára tetszene, és itt most nem feltétlen a latex ruhára gondoltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 22:18:33 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6801 Dátum: 14 nov 27, 22:04:03 » |
|
Ez egy átlagos csaj, semmivel sem jobb. Még a WestEndben is jobbak rohangálnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6802 Dátum: 14 nov 27, 22:09:46 » |
|
Én komolyan nem értem azt a hozzáállást amúgy, hogy hogy tud vki beletörődni, hogy vmi neki nem jár, másnak meg igen. Legalább egy olyan társaságban ne ezt látnám, akik shounen animéket néztek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6803 Dátum: 14 nov 27, 22:13:44 » |
|
Pedig ezzel a hozzáállással nagyon sok idegösszeomlást lehet megspórolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6804 Dátum: 14 nov 27, 22:19:48 » |
|
Körülbelül ja... Mondjuk a szöszi 4 poszttal feljebb elég csinos...
De ez is olyan hogy kinek a papné, kinek a szomszéd Marcsi... Valakinek ez jön be, valakinek az.. Nekem az esetem pl a fenti szöszi, más szerint átlagos, megint más szerint elöl deszka-hátul léc... Vagy mittudomén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6805 Dátum: 14 nov 27, 22:27:48 » |
|
Azzal, hogy ha elérhetetlennek tartasz egy nőt, akkor nem mérgelődsz azon, hogy nem kaptad meg ? Jól értelmeztem ? Amúgy, ha tök átlagos csajoknál/nőnknél is azt mondjuk hogy elérhetetlen, akkor tényleg az is lesz, inkább álljunk hozzá úgy, hogy bárkit megtudunk szerezni, és akkor több lehetőség van a válogatásra, esetleg akinek arra van szüksége. Szerintem se rossz a szöszi! Mondjátok hogy Gábor (ugye így hívnak Gdat88? hanem bocsi) mekkora muffmágus meg ilyenek, holott "csak" jól áll a dolgokhoz: "Nem az a célom, hogy hozzam a minimumot, amit elvárnak. Hanem, hogy én legyek a legjobb."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 27, 22:35:18 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6806 Dátum: 14 nov 27, 22:34:19 » |
|
Vagy elég elhinni magadról, hogy te vagy a legjobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6807 Dátum: 14 nov 27, 22:35:45 » |
|
Igen, az se rossz megoldás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6808 Dátum: 14 nov 27, 23:19:27 » |
|
Elég lenne ha olyan részeivel pótolja ki az egyenruhéának ami nem takar sokat. Két legyet egy csapásra. Tényleg van valami ebben a csajban. Nem tudom mi,de ahogy néz előre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6809 Dátum: 14 nov 28, 04:26:57 » |
|
Mondjátok hogy Gábor (ugye így hívnak Gdat88? hanem bocsi) mekkora muffmágus meg ilyenek
Hát, b*zmeg ezen még mindig nevetek. Gdat, szerintem még nem késő szólni Cartnak, hogy írja át a rangodat a fórumon. xDDDD Ez a szöszi meg nagyon jó szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|