Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6390 Dátum: 14 okt 07, 22:17:31 » |
|
A legalsó Kevin Spacey, Minagi egyik kedvenc színésze, Syzygy is és én is nagyon kedvelem, de Syzygy jobban kedveli. Az pedig, hogy látod és felismered De Niroban a Menőséget visszahozta az emberiségbe vetett hitemet, amit Syzygy próbál lerombolni. Mondjuk a következő posztjával, amiben jól lefikázza majd De Nirot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6391 Dátum: 14 okt 07, 22:19:14 » |
|
Al Pacino sátán > De Niro sátán.
De Niro csak egyetlen 1 filmben volt jobb Al-nál, és az a keresztapa 2.
nem szoktam luidzsy kommentet olvasni de most megnéztem és hát nem tudja ki az a kevin spacey, oké levettem a kezemet a gyerekről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 07, 22:22:05 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6392 Dátum: 14 okt 07, 22:22:00 » |
|
Ez mondjuk azért nem fáj, mert Pacino a legjobb, amivel egyet is értek. Butthurt az lenne, ha Hugh Jackmant tartanád jobbnak De Nironál. Na az fájna nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6393 Dátum: 14 okt 07, 22:24:17 » |
|
Kinéznéd belőlem? After all this time?
Mondjuk de niro amikor eladta magát annak a sz*r ben stilleres filmnek akkor nagyon nagyot zuhant nálam.
Igen minden ben stiller, adam sandler, rob schneider film sz*r és kultúra ellen elkövetett bűn-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6394 Dátum: 14 okt 07, 22:26:42 » |
|
Ezzel most beszóltál a Pusztítónak és a Dredd Bírónak is. Akkor valószínűleg Jack Nicholsonnak sem fogod megbocsátani soha a Ki nevel a végént?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6395 Dátum: 14 okt 07, 22:28:40 » |
|
Holnap meg a chinatown-t akarom megnézni Nicholsonnal jó régi film.
nah de contemplating van még mert nagyon berántott a prisoners, van hangulata, de legalább oylan férfiak vannak benne akik itt sosem lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6396 Dátum: 14 okt 07, 22:30:48 » |
|
Köcsögök? Vagy mire gondolsz az alatt, hogy olyanok itt nem lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6397 Dátum: 14 okt 07, 22:34:55 » |
|
Pedig a pusztító jó film, nem a kedvencem, de jó, és Snipes miatt!! Kevin-t meg, jó hogy nem ismerem, egyetlen filmjét se láttam, ha esetleg mondasz valami jót, listára teszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6398 Dátum: 14 okt 07, 22:38:11 » |
|
American Beauty K-pax !!!444!! L.A. Confidental The Usual Suspects Glengarry Glen Ross (ebben keveset szerepel, de úgysem értenéd a filmet) Seven The Shipping News House of cards
Egyelőre elég ennyi, bár sok reményt nem fűzök hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6399 Dátum: 14 okt 07, 22:42:48 » |
|
Nincs Alkut hozzá teszem , mert tudom, hogy az tetszene Luidzsynak. Mivel ugyebár gondolatolvasó vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6400 Dátum: 14 okt 07, 22:47:00 » |
|
Feliratosan mindegyiket ugye ? Csak mert annyira nem tudok angolul, hogy anélkül, értsem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6401 Dátum: 14 okt 07, 22:50:51 » |
|
Hetedik esetében megengedett a szinkron Selmeczi Roland és Helyey László miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6402 Dátum: 14 okt 07, 22:54:38 » |
|
Kinéznéd belőlem? After all this time?
Mondjuk de niro amikor eladta magát annak a sz*r ben stilleres filmnek akkor nagyon nagyot zuhant nálam.
Igen minden ben stiller, adam sandler, rob schneider film sz*r és kultúra ellen elkövetett bűn-
Ha fáradt vagy és határozott, éles véleményt akarsz mondani egy társaságban. Csak elő kell venni egy klasszikus Puzsér konzerv rutint, kinyitni és megvan a téma és az okosság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6403 Dátum: 14 okt 08, 01:15:06 » |
|
K-pax !!!444!!
Pipa megnéztem nagyon tetszett, és az is, hogy nem kötötték a Földhöz, Prot-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6404 Dátum: 14 okt 08, 07:02:08 » |
|
Ha fáradt vagy és határozott, éles véleményt akarsz mondani egy társaságban. Csak elő kell venni egy klasszikus Puzsér konzerv rutint, kinyitni és megvan a téma és az okosság. Az egy dolog hogy Puzsérral sok mindenben egyezik a véleményünk filmek terén kivéve a nagy lebowskit de már ő is kezdi megszeretni, viszont ez a mondatodat azért nem tudom elfogadni mert már akkor is utáltam ezeket a filmeket before puzsér was cool.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|