dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6315 Dátum: 14 szep 29, 18:55:51 » |
|
Ott nincsenek olyan jó csajok mint itt, így az ottani Deák tér nagyon rossz lehet : (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6316 Dátum: 14 szep 29, 18:56:44 » |
|
Donyeckben létezhet vajon Deák tér? Létezik, csak ott Lenin térnek hívják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6317 Dátum: 14 szep 29, 19:46:42 » |
|
A 3000. hozzászólásom, most már fele olyan férfias vagyok, mint gdat, akinek 6000 van. Szeretném megköszönni a Deák térnek, az elérhetetlen csajoknak, az 50-es bicepszeknek, a 15 éves lesérülésnek, a megélhetési rettegő bölcsészeknek, dehunter 400 ezres fizetésének (+ a vicceinek, amelyeken sosem nevetünk, mert nem a haverunk), a papucsférjeknek, a DW-nek, amiből azóta sem láttam egyetlen részt sem, a kommunistáknak, a fórum szép és visszafogottan szép lányainak , az UFÓ-knak, a 90-es éveknek, a túlértékelt színésznőknek (Jennifer Lawrence, Emilia Clarke és a szőke csaj a WD-ből), a Tamási Simon Cukrászdának, a Dragon Ballnak, a Dust in the Wind szerzőinek, csak azért, mert még arra sem vagyok képes, hogy megdögöljek már végre. Ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6318 Dátum: 14 szep 29, 19:57:23 » |
|
Gratulálok Mester, most mondanám, hogy dehunter befizet téged egy éjszakára Kate Upton-nál jutalmul, de mivel a Deák téren jobb csajok vannak, ezért ez elmarad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6319 Dátum: 14 szep 29, 19:59:54 » |
|
Ha meglesz az 50es karja, akkor a BMW-mel viszem ki a Deák térre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6320 Dátum: 14 szep 29, 20:07:05 » |
|
Synthollal is ér vajon? Szeretnék ilyen férfias lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6321 Dátum: 14 szep 29, 21:36:19 » |
|
Köszönöm a videót, és tudom sok munka van az emberi zászlóban, nem lenézésből, de én inkább Boyka leszek Mivel nem járok eleget a Deák tér környékén, főleg nem amikor picsaszoknyák vannak, így kérdem, ilyen dögök is vannak ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 21:42:04 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6322 Dátum: 14 szep 29, 21:44:09 » |
|
Nem tudom milyen videóról beszélsz, de ha Hiei küldte, akkor nézzük le őt, ő sose fogja tudni, milyen érzés mikor befeszíted az 50es karodat, és a lányok azonnal benedvesednek. Ő meg csak azzal fog rajkodni, hogy tud planchet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6323 Dátum: 14 szep 29, 21:49:08 » |
|
Ha 50-es karod lesz, így fognak rád nézni a deák téri csajok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6325 Dátum: 14 szep 29, 21:51:52 » |
|
És utána mindet elküldöd a picsába..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6326 Dátum: 14 szep 29, 21:53:43 » |
|
Igen, az ő videójáról beszéltem, és hát ötvenes karom nem hiszem, hogy lesz, de a tegnapi betonozás odab..szott, egyébként vállak szálkásítására menyezett csiszolás kurva jó tesztelve A lóf---szt mindegyiknek elkéred a számát, és legalább egy randit le tudsz velük, ott kezdődik a férfivá válás folyamata
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 21:55:59 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6328 Dátum: 14 szep 30, 08:05:33 » |
|
Elég régi már ez az mgtow, és habár strict policy van arról hogy nem adom ki harmadik személyek számára a beszélgetések szövegeit, de ezt muszáj megosztanom nyomós közérdekből, főleg a női olvasók tisztánlátása végett.
Minaginak sikerült kimondania a legnaivabb mondatot ami csak nő mondhatott volna, remélem most már nem gondolja komolyan.
Idézem:
"Ez jogos de szex nélkül is lehet az ember kedves. Úgy hogy nem vár cserébe semmit"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6329 Dátum: 14 szep 30, 09:44:52 » |
|
Pedig igaza van, mert az esetek többségében a nők le se szarják, hogy ki kedves velük, szexelni azzal fognak, aki bejön nekik. Vagyis a kedvesség-szex tranzakcióban a kedvesség a végtelenségig inflálódott. És figyelembe véve, hogy a kedvesség energiaigényes, veszteséges üzlet átutalni a nő számlájára szexért cserébe. Ezzel szemben ismerőssel kedvesnek lenni, megéri, mert a kedvesség megtérül kedvesség formájában és az egyenlegünk változatlan marad, de megtartjuk az ügyfelet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 09:49:11 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|