Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6105 Dátum: 14 szep 07, 19:33:23 » |
|
Aes ha nem mondod basszus fel se ismerem o_O 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6106 Dátum: 14 szep 07, 19:38:19 » |
|
A Deák téren a 15 évesek így néznek ki? xD
Mire gondolsz? Lapos, kamasz kislány arca van, de azért gyantáztat? Ja, nem hogy a Deákon átlag, de még a reggeli buszon is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #6107 Dátum: 14 szep 07, 19:49:25 » |
|
Jah, szegény Newt, tök aranyos volt, tiszta szemétség, hogy ilyen bénán meghalt a harmadik elején. Amúgy Cameron állítólag k*rva ideges lett, hogy így leölték a karaktereit a következő rész elején. Mondjuk megértem.  Hicks nem halt meg, mármint közben felébresztették őt és más került a tartályba ami lezuhant, de mindegy is mert egy sz*r játék meséli ezt el. Newt pedig sajnáltam, nem is volt jó már a harmadik rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6108 Dátum: 14 szep 07, 19:52:44 » |
|
A második után alapból nehéz volt jó filmet csinálni. Az a rész a legjobb egyértelműen, és nem csak amiatt, hogy sok volt benne az akció.  Ja, ezt a Hicks dolgot nem tudtam, ez kánonnak számít egyáltalán? heo! Szerintem nem átlagos. Bár lehet, de valami más létsíkon élsz, ahol az, akkor nyiss nekem egy dimenzió kaput légyszi.  (Amúgy 20 éves a csaj.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6109 Dátum: 14 szep 07, 19:55:01 » |
|
Az Alien 3. és 4. részét úgy kell értelmezni, hogy azok csak Ripley rémálmai.  Viszont van egy-két Aliens-regény, ami megérdemelne egy megfilmesítést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #6110 Dátum: 14 szep 07, 19:57:21 » |
|
Kánonnak számít de eléggé friss. Bár nem tudom, hogy könyvben benne volt-e de a játék 2013-as, ráadásul rettenetesen rossz, emlékeszem régen még avp2-ztünk is multiban.  Szerintem azóta nem is jelent meg jobb game a szériában. Most hétvégén néztem meg újra az 1-2-t és még mindig kibaszott jó filmek, de nálam itt a vége, nem nincs semmilyen arctámadó elrejtőzve a Sulaco-n. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6111 Dátum: 14 szep 07, 20:02:16 » |
|
Az a baj, hogy a 3. résztől nem tudok azért teljesen eltekinteni, mert a vége az tényleg jó volt.
De azért az baromi illúziórombolás volt valóban, hogy a harmadik rész ezzel kezdődött. Igazán hazamehettek volna előtte, aztán Ripley majd bekeveredik az alienek közé másként. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #6112 Dátum: 14 szep 07, 20:07:08 » |
|
Mondjuk tuti Bishop volt aki, amíg Ripley megmentette Newt, addig szerzett a cégnek egy tojást. Illetve kettőt pontosan.
Sosem tudjuk meg, most már a Prometheust kéne megnéznem. :S De nem vagyok nagyon oda érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6113 Dátum: 14 szep 07, 20:10:30 » |
|
Az elég felejtős film is lett. A történet nem túl eredeti, a szereplők se, a látvány az még elmegy, de ennyi az egész. Amúgy máig nem igazán tudom, hogyan akarták a cégnél fegyvernek használni a dögöket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6115 Dátum: 14 szep 07, 20:19:46 » |
|
Ejj-ejj Aes. Hát eltelik pár hónap és máris más szőkék után áhítozol amikor itt van ő: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6116 Dátum: 14 szep 07, 20:21:07 » |
|
Őt sose felejtjük el.  És már csak pár hét az új évadig. Az Alien regények nekem kimaradtak. Lehet pótolni kéne majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6117 Dátum: 14 szep 07, 22:19:02 » |
|
Nekem a 3 is tetszett, Fincher kegyetlenül lerombolta Cameron happy endjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6118 Dátum: 14 szep 08, 07:38:28 » |
|
A Deák téren a 15 évesek így néznek ki? xD
Mire gondolsz? Lapos, kamasz kislány arca van, de azért gyantáztat? Ja, nem hogy a Deákon átlag, de még a reggeli buszon is. Éjszaka részegen haza, A parkban, a ház előtt egy fiatal lány. Édes kis tizenhat éves, Beindul tőle a fantáziám.  Azt hiszem, megtaláltam a legjobb Youtube-csatornát https://www.youtube.com/user/ForeverAloneFeels/videos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 08:46:41 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |