Syzygy
|
|
« Válasz #5985 Dátum: 14 aug 30, 14:10:16 » |
|
Szarvai vannak és villás farka. Tényleg. De jól megy a szőke hajával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5986 Dátum: 14 aug 30, 19:09:37 » |
|
Jennifer Lawrence még mindig túlértékelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5987 Dátum: 14 aug 30, 19:19:01 » |
|
Elég esetlen és suta csípőmozgása van, a Deák téren ennél sokkal kecsesebben riszálják magukat a csajok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 30, 19:24:29 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5988 Dátum: 14 aug 30, 20:00:10 » |
|
Ez egyértelmű. Ha nevetnél a vicceimen, még akár barátok is lehetnénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5989 Dátum: 14 aug 30, 20:01:53 » |
|
Nem csak ott de én ettől függetlenül szeretem Jennifert Ritka, h valaki magát rakja ki avának. Utoljára Noémi és Saphi volt ha jól emlékszem. Saphira én is emlékszem. Sokszor nézegettem a profilját akkor, mert szép lánynak tartom. Vajon most hogy nézhet ki? Ha jól emlékszem, nem rég rakott képet magáról, valami erdős helyen volt, meg azt hiszem egy magyar vizsla is volt a képen, de nem igazán emlékszem a képre :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5990 Dátum: 14 aug 30, 20:09:20 » |
|
Ez egyértelmű. Ha nevetnél a vicceimen, még akár barátok is lehetnénk. Ha vicceseket írnál, akkor nevetnék rajtuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5991 Dátum: 14 aug 30, 20:34:10 » |
|
Ha 134 éves lenne se érdekelne tudod, amíg ki élem magam mindegy, hogy a játék erejéig 17, vagy akár 50 éves is lehet a partner, amikor majd komolyan gondolom, akkor meg majd választok egy korban ideálisat Imádom ezt a ki kell élnem magam dumát, kb azzal a kijelentéssel egyenlő hogy valaki nem képes komoly kapcsolatot találni csak a futó kalandokat. Nem akarlak az életemmel untatni, ezért csak annyit mondok, hogy a hosszútávú kapcsolatokat nem nekem találták ki, nem csak a nőkkel, minden mást is túl hamar abba hagyok, biztosan én vagyok a balfasz, hogy más fél év után már nem bírok meg maradni egy lány mellett ( ha csak nem tesz papuccsá), de amíg ilyen vagyok, addig fölösleges is hosszútávban gondolkodnom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5993 Dátum: 14 aug 30, 22:09:18 » |
|
Ettől aztán tényleg jobb nők vannak a Deákon...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5994 Dátum: 14 aug 31, 10:39:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5995 Dátum: 14 aug 31, 11:29:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5996 Dátum: 14 aug 31, 13:12:55 » |
|
Erre a csajra emlékszem, néhány évvel ezelőtt ő volt az egyik elindítója az attention whore-oknak. Az akkori youtube rendszerrel degeszre kereste magát, minden híres youtubos videóján featuredként jelent meg és akkoriban többnyire csak a nézettségért fizettek pénzt a szerződéseseknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5997 Dátum: 14 aug 31, 13:53:35 » |
|
biztosan én vagyok a balfasz, hogy más fél év után már nem bírok meg maradni egy lány mellett ( ha csak nem tesz papuccsá), de amíg ilyen vagyok, addig fölösleges is hosszútávban gondolkodnom Mesélsz nekem, de azért ez hülyeség volt. Volt egy ismerősöm aki mondta a 27 éves fejével, hogy minden nő ott hagyja 1,5 év után és nem érti miért. Igen, de nem értem 24 évesen hova komolykodjak méég se házam/lakásom, se normális munkám, tehát így, úgy vélem csak magamat tudnám bele adni a kapcsolatba, de egy idő utána azért annál több kell tehát ja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 31, 20:53:30 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5998 Dátum: 14 aug 31, 20:36:22 » |
|
Igen, de nem értem 24 évesen hova komolykodjak méég Nevet se házam/lakásom, se normális munkám, Nem lehet hogy bölcsész vagy? Mondjuk nem is kereshet minden ember havi 400k-t mmo questek írásával. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5999 Dátum: 14 aug 31, 20:40:31 » |