|
Syzygy
|
|
« Válasz #5881 Dátum: 14 aug 20, 22:15:57 » |
|
Bölcsészlogikával erre azt írná Coelho hogy a random péntek este a deák téren ennél jobb lányok/picsák/ribancok mászkálnak la fiestával a kezükben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5882 Dátum: 14 aug 20, 22:17:47 » |
|
Jól tudsz időzíteni, mert 4 napja volt először a Deákon Coelho. Ha ezt egy hete írod, már téves megállapítás lett volna, mert nem írhatott volna ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5883 Dátum: 14 aug 20, 22:24:17 » |
|
Ligetben voltak jobb csajok, de nem tetszik az a hely. A Mori2 viszont kellemesnek tűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5884 Dátum: 14 aug 21, 09:46:25 » |
|
Kezdem gáznak érezni hogy pesten lakom és nem tudom hogy hol van a mori2 :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5885 Dátum: 14 aug 21, 10:02:17 » |
|
a Jászain, életemben 2x voltam nem az én világom, nagyon nem. Irigylem azt aki el tudja magát engedni egy ilyen helyen annyira pózer és anyagias, talán egy fokkal rosszabb mint egy pláza
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5886 Dátum: 14 aug 21, 10:04:31 » |
|
A Mori anyagias? Nekem olyan helynek tűnt, ahol diákok és fiatalabb felnőttek fordulnak meg főleg, nem BMW-s milliomosok és a szilikonos celeb nőik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5887 Dátum: 14 aug 21, 10:13:14 » |
|
Ha már a jászain vagyok akkor inkább kocsmába megyek mer hogy 2 jót is tudok ott
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5888 Dátum: 14 aug 21, 10:33:18 » |
|
Én koncertes vagyok élő zene, elektromos gitár Jobban csípem a sötét hajú vagy vörös, fehérbőrű rockrecsajszikat mint a szolis discos szőkéket Meg nem bírom a pávákat se, ha meglátok egy V nyakú pólót ne adj isten Rózsaszín pólót kedvem támad az ilyet addig ütni egy vascsövel amíg mozog Az egyik az UW gondolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5889 Dátum: 14 aug 21, 10:36:45 » |
|
A fene se tudja a nevét a mekitől az első utcában van xd Olcsó a fröccs A másik pedig a kőkorsó. Az a szeráj utáni utcában van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5890 Dátum: 14 aug 21, 10:46:54 » |
|
Akkor mondtam neked egy hamadikat Underwolrd, olcsó romos de hangulatos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5891 Dátum: 14 aug 21, 10:58:35 » |
|
Jobban csípem a sötét hajú vagy vörös, fehérbőrű rockrecsajszikat mint a szolis discos szőkéket Egy csomó szőke hajú rocker csaj meg rock énekesnő van. Szóval azért a szőke = szolis discos akármi csaj, azért az eléggé hamis kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5892 Dátum: 14 aug 21, 11:00:13 » |
|
nagyon nagyvonalakban beszéltem... és nálam a szőke csak ritkán játszik szóval meg sem említem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5893 Dátum: 14 aug 21, 11:01:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|