Syzygy
|
|
« Válasz #5610 Dátum: 14 júl 29, 17:06:30 » |
|
Gondolom nem az utcán jönne rád. de.
mindegy azért 4 fal között levennéd a cipőjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5611 Dátum: 14 júl 29, 17:17:36 » |
|
Ha nem tud elfutni, akkor minek a szoba? Hö-hö!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5612 Dátum: 14 júl 29, 17:34:54 » |
|
Meghívod egy italra kis Gina a piába és kezdődhet a buli !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5613 Dátum: 14 júl 29, 19:05:43 » |
|
Lew, te igazi úriember vagy .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5614 Dátum: 14 júl 29, 19:43:23 » |
|
Van egy idevágó képregényem
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5615 Dátum: 14 júl 29, 20:04:47 » |
|
Végülis http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2014/03/Carano-MMA-Return.jpgGina Carano tegnap előtt belekapaszkodtam a hajamba, meg fogtam a gépet, és levágtam a 6milisre Akkor nem hallucináltam hogy az fb avatárodon rövid a hajzatod. nem, tényleg nem hallucináltál, és nem is régi kép, meg akarom változtatni az életem, és ahhoz most egy lázadó hajzat kell tőlem lázadó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 29, 23:23:43 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5616 Dátum: 14 júl 30, 19:07:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5617 Dátum: 14 júl 31, 12:16:38 » |
|
Na, ez tényleg jó. Mondjuk ő a valóságban is úgy néz ki kb. mint valami anime karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5618 Dátum: 14 aug 01, 20:39:02 » |
|
más nyári téma fagyi nekem személy szerint a fehérnemű formája nem tetszene az ábrázolás már inkább http://www.shoppingblog.com/pics/rollingstone_gossipgirls.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 01, 20:39:42 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5620 Dátum: 14 aug 01, 21:39:21 » |
|
...and full of boobs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5621 Dátum: 14 aug 02, 21:01:32 » |
|
Olyan gyakori téma a Sebhelyesarcú, valaki látta a TV versiont? Beszarás. x'D Csak jeleneteket láttam belőle. This town's like a great big pussy just waiting for get fucked helyett átszinkronizálták arra, hogy This town's like a great big chicken just waiting to be plucked. X'D De ez is jó: Fuck that! I don't need that shit in my life! You die, motherfucker helyett pedig az van, hogy : Not that! I don't need that stuff in my life! You die, butcher!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5622 Dátum: 14 aug 02, 22:08:08 » |
|
Valamelyik verzióban a "hogyan szerezted ezt a sebhelyet, *női nemiszerv szájjal történő stimulálása* közben?"-t is átírták "ananászevés közben?"-re. Lehet, ugyanarról beszélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5623 Dátum: 14 aug 02, 22:13:22 » |
|
Szerintem ez lehet az. Erről tudsz linket küldeni, ahonnan le lehet szedni? Vagy te is csak jeleneteket láttál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|