Aes Sedai
|
|
« Válasz #4980 Dátum: 14 ápr 10, 12:22:49 » |
|
Nem értem ezeket az aggodalmakat a szomszéd topicban. xD A lányok alacsonyan jók. (Kivéve néha, pl Sophie Turner) De alapvetően a férfiak nem kosárlabdázókat szeretnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4981 Dátum: 14 ápr 10, 13:45:19 » |
|
Mit árul el rólad az arcszőrzeted? Szerencsém van, hogy én majdnem mindennap borotválkozom. http://9gag.com/gag/a09xKOqAz alacsony lányok meg cukik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4982 Dátum: 14 ápr 10, 13:49:23 » |
|
Szerencse hogy majdnem mindennap? WAT há buzzii vagy fiam? big beard no mustache
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4983 Dátum: 14 ápr 10, 14:07:51 » |
|
Jó, de majd ha elveszel egy 150 centis csajt Kami papa és nem tudja kihordani a lóbaszó 2 méteres gyerekedet, akkor nem mondod ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4984 Dátum: 14 ápr 10, 14:15:19 » |
|
Szerencse hogy majdnem mindennap? WAT há buzzii vagy fiam? big beard no mustache Inkább lusta, bár a Coelho-imidzshez nem ártana valami bozont az arcomra. Piccolo papa, feleségül még nem akarom venni őket. Kíváncsi vagyok, ők hogyan oldják meg a dolgot:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4985 Dátum: 14 ápr 10, 14:18:26 » |
|
Jó, de majd ha elveszel egy 150 centis csajt Kami papa és nem tudja kihordani a lóbaszó 2 méteres gyerekedet, akkor nem mondod ezt. Miért ne tudná kihordani? Nem hiszem, hogy egy alacsony csaj kevésbé tudna megszülni egy gyereket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4986 Dátum: 14 ápr 11, 09:52:20 » |
|
Kár hogy saphira nem írhat ide be vicces lenne amit erre reagálna Az alacsony lányok nagyon cukik tudnak lenni Én is szeretem őket
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4987 Dátum: 14 ápr 13, 14:12:05 » |
|
Szerintem az alacsony, az 150 és 155 közötti lány, aki már az 160-at üti, az teljesen átlagos. S hogy én is bókkal nyugtassak, a jó dolgok kis adagban jönnek, szóval éljenek a nem langaléta lányok!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4989 Dátum: 14 ápr 15, 10:13:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4990 Dátum: 14 ápr 15, 11:10:06 » |
|
Napi Beth.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4992 Dátum: 14 ápr 15, 18:54:19 » |
|
Már írni akartam valami pedofil dumát amikor rájöttem hogy 17 éves? Nem néz ki annyinak még hosszú hajjal sem. Annyira akkor nem fiatal hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4993 Dátum: 14 ápr 15, 18:56:48 » |
|
Maisie csajként kicsit underrated, igaz nem oylan klasszikus szépség, mint Emilia Clarke vagy Sophie Turner, de szerintem csinos, aranyos lány. Színészként meg jobb is az előzőeknél talán. Mindenképpen kiemelkedik a Trónok Harca amúgy is nagyon erős mezőnyéből. (Második évados Tywin vs Arya dialógusok megvannak még? Színészi teljesítmény számpontjából a legjobbak közé tartoznak azok a jelenetek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4994 Dátum: 14 ápr 15, 19:02:48 » |
|
Nekem a Jaqen-Arya párbeszédek tetszettek, ami megint sorozatban jobb volt mint a könyvben, mondjuk ez a színészek miatt megint. A kiscsaj szerintem azért népszerű mert mindig rohadt jó "sidekick"-eket kap (tywin, jaqen, megfordul beric-éknél is, hound), úgy nem nehéz jól játszani. (de nehéz csak mennyivel könnyebb mint szólóban lehozni a szerepet) Hogy legyen valami férfias is a kommentben, hmm nem lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 15, 19:03:35 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|