MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4635 Dátum: 14 feb 04, 11:58:30 » |
|
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/312/1/c/sayian_armor_by_rabbitmeatvendor-d47i0zr.jpgNekem egy ilyen/hasonló páncélhoz kell majd szereznem egy jó nagy adag polifómot,ragasztópisztolyt meg festéket... Előre látom, hogy nyári gyakorlat mellett mi lesz a programom, mert ezt se 10 perc megcsinálni. Most meg akarok varrni plüssöket, a takaróanyag már megvan a fejemben, már csak a kitöméshez kéne valami szivacsos/vattás cuccot szerezni,arra viszont tényleg nincs ötletem hol lehet. Váááá, ez tökjó, ez tökjó, ez tökjó.... Ha tényleg tudsz ilyet csinálni, akkor marry me... now!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 04, 12:08:20 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4636 Dátum: 14 feb 04, 17:47:09 » |
|
Nem tetszenek a tetoválások. Inkább taszítólag hat és ez a képsorozat sem kivétel, bármennyire is szépek a lányok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #4637 Dátum: 14 feb 04, 18:41:50 » |
|
Nekem bejönnek, bár a páromat nem agyontetováltnak képzeltem el én sem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4638 Dátum: 14 feb 04, 18:59:48 » |
|
norby-nak kerestem ki, annyira nekem sem az álmaim ne továbbja. Nincs vele bajom, a pierceingek is tudnak izgatóak lenni. Feleségnek viszont én sem a rommá vart csajokat képzelem el. De az a bugyi mindenképpen érdekes darab, igazán szép emlékeket lehet velük szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4639 Dátum: 14 feb 04, 19:03:11 » |
|
Összefirkált muffok helyett inkább itt egy Sansa. Sőt mindjárt több is: Legjobb. Egyébként vicces, hogy van egy másik Sophie Turner is, ami valami "fullos ribanc" lehet, mert ha beírom a nevet gugli képkeresőbe, akkor arról a csajról is ad ki képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4640 Dátum: 14 feb 04, 19:36:45 » |
|
De az a bugyi mindenképpen érdekes darab, igazán szép emlékeket lehet velük szerezni. Hozzátenném a bugyihoz, a térdig érő fekete zoknit is, eléggé megnyerő ez az összeállítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #4641 Dátum: 14 feb 04, 19:40:11 » |
|
Nagyon szép a szeme A tetoválás bizonyos mértékig izgató szerintem . A bugyi az meg igazán szexis darab
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4642 Dátum: 14 feb 04, 19:49:30 » |
|
Nem tudom, hogy ki az a Sansa, de elég érdekes arca van.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4643 Dátum: 14 feb 05, 12:27:29 » |
|
Ez a nő hát huhh... Nagyon különleges szép arca van
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4644 Dátum: 14 feb 05, 16:46:02 » |
|
Na én ezt nevezem prostituáltnak. Aki épp átmenet a férfi és a nő között. Ha nagyobb melle lenne akkor már nő lenne. Ebbe belezúgnixDD Tiszta vicc. Ha ezen múlna, hogy megvédjen téged, akkor inkább tarts magadnál egy stukkert. Amúgy tökéletesen eltaláltad azt a fajta "férfi" embert akit én Brazil prostituáltnak hívokxDD Istenem mi visz rá embert arra, hogy ilyen legyenxD Ez tuti férfi? Nem vagy ferde?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #4645 Dátum: 14 feb 05, 17:36:32 » |
|
Inkább egy ízlésficamos hülyegyerek Ha már rocker, akkor ne legyen gizda...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4646 Dátum: 14 feb 05, 17:40:19 » |
|
B*zi rocker, tömören. (Nem általánosítva mondom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4647 Dátum: 14 feb 05, 19:03:57 » |