Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4290 Dátum: 13 okt 11, 11:22:47 » |
|
Pontosan miről szól ez a videó? Valamit bűnözőt bedobnak néhány rossz fiú közé? Nem nagyon értem, hogy miket mondanak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #4291 Dátum: 13 okt 11, 11:26:13 » |
|
Megverik aztán választani kell, hogy mindig megerőszakolják őt vagy a csicskájuk lesz. Amúgy azért tetszik ez a videó még, mert mindig a gyerek helyébe képzelem magam és bár látszik, hogy jó boxoló az agrasszív srác. Sztem megverném. És ahogy elképzelem, mindig tök jó érzés. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 11, 11:27:42 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #4292 Dátum: 13 okt 11, 12:25:06 » |
|
Tanúlságos kis dokumentum filmből van a jelenet, de helyettem beszéljen ez a videó (vagyis inkább csak a jelenet ahova tekertem)! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4293 Dátum: 13 okt 11, 12:29:22 » |
|
Van egy tündérfaj egy szerepjátékban aki azzal szórakozik, hogy erőszakos bűnözőkkel (gyilkosok, erőszaktevők, mások megfélemlítéséből élő férgek) bánik el úgy, ahogy azok elbántak az áldozatukkal. Te pont ilyen vagy Gdat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4294 Dátum: 13 okt 11, 12:38:42 » |
|
Azért nem pont úgy. Én nem erőszakolnám meg őket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4295 Dátum: 13 okt 11, 15:46:06 » |
|
Egyszerű a válasz Nikuccua. Annyira abszurd, hogy már vicces.  Egyáltalán nem abszurd, csak te vagy Superman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4296 Dátum: 13 okt 11, 15:59:02 » |
|
Egyáltalán nem abszurd? Nem irigyellek az életedért, ha neked ez a természetes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4297 Dátum: 13 okt 11, 16:01:15 » |
|
Nem számomra, hanem az elképzelt börtön hierarchia alapján nem abszurd. Majd próbálj meg legközelebb profibban hozzáállni a másik mondandójának kicsavarásához. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4298 Dátum: 13 okt 11, 16:03:16 » |
|
Azt írtad, hogy nem abszurd. Ha valaki azt írja, hogy nem abszurd, az emberek arra gondolnak, hogy nem abszurd. Durva mi? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4299 Dátum: 13 okt 11, 19:28:23 » |
|
Pontosítottam, hogy börtönkörnyezetben(amúgy teljesen nyílvánvaló volt) nem abszurd, ez ott természetes is lehet eme jelenség. Kész, pont, visszaolvasható...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4300 Dátum: 13 okt 11, 20:32:40 » |
|
Az után pontosítottál, hogy beszóltál, hogy ki akarom csavarni a szavaidat. Azelőtt azt írtad, hogy nem abszurd, csak így. Tényleg visszaolvasható, de ez nem a te javadat szolgálja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4301 Dátum: 13 okt 11, 20:39:43 » |
|
börtönkörnyezetben(amúgy teljesen nyílvánvaló volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4302 Dátum: 13 okt 11, 21:34:58 » |
|
Ezt most komolyan be kell másolnom?  Egyszerű a válasz Nikuccua. Annyira abszurd, hogy már vicces.  Egyáltalán nem abszurd, csak te vagy Superman. Egyáltalán nem abszurd? Nem irigyellek az életedért, ha neked ez a természetes.  Nem számomra, hanem az elképzelt börtön hierarchia alapján nem abszurd. Majd próbálj meg legközelebb profibban hozzáállni a másik mondandójának kicsavarásához.  Csak azután kezdted kimagyarázni a mondanivalódat a börtönhierarchiával, miután írtam a "kicsavarós" hsz-emet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #4303 Dátum: 13 okt 11, 21:39:01 » |
|
Szilajt, az pont megfelel.
Abba szép dalok vannak =) Akkor még tudtak rajzfilmet csinálni amikor az készült, bezzeg manapság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4304 Dátum: 13 okt 11, 21:53:01 » |
|
Dreamworks kézzel rajzolt egészestés animációs filmjei tényleg jók voltak. Az Irány Eldorádó például a mai napig leköt és több betétzenét is tárolok a telefonomon belőle, akárcsak a Szilaj magyar, illetve eredeti Bryan Adams-es főcím dalát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|