Lew
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 13 júl 11, 13:02:38 » |
|
Éjfél ne haragudj de rólad még soha nem készült előnytelen kép? Látszik rajta hogy hulla fáradt, náthás és éppen ásít, szuszog. Annyi a különbség hogy amikor rólad készül szar kép, az nem járja be az internetet =) Mila Kunis meg egy k*rv@ jó nő =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 13 júl 11, 23:29:33 » |
|
Nagyon szeretném megkérni a fórumon tartózkodó összes nőt, hogyha majd gyereke lesz, akkor ne váljon modoros anyukává. Őket onnan lehet megismerni, hogy a facebookon képeket tesz ki a "kis pocaklakóról" még amikor meg sem született, természetesen utána is. Csinál neki külön profilt, hogy a barátok likeolni tudják a cukiságnak a képeit, amihez humorosnak szánt írások is tartoznak pl: Ugye milyen szép vagyok? Vagy anyával éppen játszunk. (Mert ő ugye már ezt le tudja írni.) És az ilyen nő mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisgyerek majd megvalósítsa az ő meg nem történt életét.
Nem tudom, hogy ez ebből nőtt-e ki, vagy másik faj, de van egy még rosszabb fajtája is ennek, amikor a kisgyerek csinál valami elhanyagolható dolgot a buszmegállóban/vasútállomáson és az anya hisztizik és toporzékol, hogy viselkedjen a gyerek, mert mindenki őket nézi és mit fognak róluk gondolni. Számtalanszor megéltem ezt a pillanatot, amikor mindenki az idióta nőt nézte és sajnálta, hogy szegény gyereknek milyen hülye anyja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 13 júl 12, 19:26:22 » |
|
Két külön faj. Az első nem is zavaró annyira. Normális ha egy anya imádja a kisgyerekét Viszont Az utóbbi tényleg idegesítő... De az más kategória.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 13 júl 15, 20:23:04 » |
|
Nem nagy szám.Sőt.Maximum egy zombi apokalipszis hatására lenne bevállalható.Bár kétlem sokáig húzná a nagy szépségével
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 13 júl 15, 20:47:56 » |
|
Én erre csak annyit mondanék, hogyha annyira "szép" , akkor miért ken napi 3 kiló festéket az arcára?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 13 júl 16, 11:54:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 13 júl 16, 16:58:05 » |
|
Az agyával vannnak gondok a csajnak.. Tök átlag... Hacsak arrafelé nem olyan qvazimodo bányarémek laknak, hogy tényleg ő a faluszépe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 13 júl 16, 22:13:23 » |
|
Szerintem elég közepes. Az Irongir jobban bejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 13 júl 17, 07:20:43 » |
|
Szerintem Irongirl se nagy szám. To the BatCave!
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 13 júl 17, 18:38:13 » |
|
Gwyneth (remélem, így írják a nevét) szerintem egy évtizeddel ezelőtt volt jó nő, sajnos már eljárt felette az idő.
Egyébként miért divat fiatal srácoknál, hogy köszönésnél puszilkodnak egymással? Mindig küszködök a röhögéssel, amikor utcán meglátom, hogy sokszor nagydarab, mogorva kinézetű srácok komoly arccal puszilgatják egymást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 13 júl 17, 18:40:41 » |
|
Nem csak fiatal srácoknál van ez, családban is van ilyen férfi, és én is nézek nagyokat hogy wtf. Egyébként személy szerint nem szeretem a puszilkodást köszönésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 13 júl 17, 18:42:24 » |
|
Én még nem láttam ilyet Családon belül okés , hogy a rég nem látott rokonok közt előfordul, de így..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 13 júl 17, 18:51:15 » |
|
Nekünk csak családon belül van ilyen,de az is olyan rokonokkal akiket egy évben max 2-3 szor látunk.Ha valaki így akarna nekem köszönni tuti megfejelném Tiszta Borat Remélem ez nem valami hülye divat lesz...
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|