samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3570 Dátum: 12 okt 24, 06:13:34 » |
|
A Desert Eagle is népszerű fegyver, nem véletlenül. Egyébként ez is sok filmben előkerül.
Ja, csak kábé semmire nem jó, mert nehezebb mint egy átlag pisztoly és a hatótávolsága is jóval kisebb ééééés elég pontatlan, akkor már inkább egy glock kéne ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3571 Dátum: 12 okt 24, 07:52:57 » |
|
Jó-jó, egy bumszli szar. Nagy, nehéz, olyan, mint egy lórúgás, messzire nem jó, ... Ugyanakkor... A pisztolyokat nem a távolsági harchoz találták ki. A nagyobb kapacitás miatt jobb,mint a 45-ös magnum. Az is biztos, hogy, ha 20 méteren belül bárkit, bárhol eltalálsz vele, az nagy valószínűség szerint nem kell fel egy másodikért. Persze én is a nagyobb tűzgyorsaságú, könnyebb Glock-ot választanám. Ezt az izraeli csodát meg meghagyom a mókusra vadászó texasi embertársaimnak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3572 Dátum: 12 nov 18, 17:17:08 » |
|
Már megint igent mondtam... Ennyire papucs lennék? Hétvégénként gyerekgyártás lesz, te atya ég, már megint mibe keveredtem! Azért ide írom, mert a nőkből elegem van mára. Valami értelmeset akartam írni, de most azt hiszem csak ennyre tellik, bocs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3573 Dátum: 12 nov 18, 17:51:49 » |
|
Ezek szerint ezért utáltad ennyire ezt a témát? Már becserkészés alatt álltál, avagy ez csak egy véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3574 Dátum: 12 nov 18, 17:55:43 » |
|
Pénteken kezte, mindenki melléállt és pechemre itt is előjött a téma...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 18, 18:02:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3575 Dátum: 12 nov 18, 18:31:45 » |
|
Bla-bla, csak játszod a fejed, erre senkit nem lehet csak így rákényszeríteni. Tuti benne vagy, és akartad is valamelyest. De rossz ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3576 Dátum: 12 nov 18, 18:41:59 » |
|
Hány feleséged volt eddig? Azok a lények ráveszik az embert bármire! Amúgy tényleg nem vagyok nagyon ellene, de ha belegondolok, úgy érzem magam, mint akit tarkóncsaptak egy lédús citromszelette, amit egy vastag aranytömbhöz erősítettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3577 Dátum: 12 nov 18, 18:44:47 » |
|
Bla-bla, ... erre senkit nem lehet csak így rákényszeríteni.
A kényszerítés a ti eszközötök, a nőké jóval kifinomultabb holmi kényszerítésnél. A fogamzásgátló beszedésének "elfelejtése" az pl egy kifejezetten kifinomult módszer. Btw gman, nem akarok indiszkrét lenni, de ezeket a dolgokat, mint pl. hogy az első gyerek mikor legyen nem az esküvő előtt szokás/kéne megbeszélni? Csak az ilyen problémák elkerülése végett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3578 Dátum: 12 nov 18, 18:48:46 » |
|
Dehát megbeszéltük! Adott egy nő, aki sokat gondolkodik. Gondolkodás közben jó ötletei támadnak. Ilyenkor nem lehet vele mit kezdeni. Pici lányka kora óta ilyen. "Van egy ötletem"-ez az amit nem szeretek hallani a szájából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 18, 18:57:25 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3580 Dátum: 12 dec 12, 17:43:27 » |
|
1., 2., 3., 6., 11., 15., 20., 23., 32., 38., 39. Ennyi elég lesz karácsonyra, nem akarok túl mohó lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3581 Dátum: 12 dec 12, 18:04:47 » |
|
A 22-es ugyanaz a csajszi(aki amúgy Jessica Nigri), mint az 1., azért ez elég érdekes sorrend.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3582 Dátum: 12 dec 12, 18:47:02 » |
|
Továbbnéztem önjutalomként, amiért tanultam egy kicsit. Ha kibővítem a listát, a Jézuska azokat is meghozza?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3583 Dátum: 12 dec 12, 21:34:28 » |
|
A 12, és a 25 durván hasonlít az anime karakterre... Jól sikerült cosplay!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3584 Dátum: 12 dec 25, 17:51:57 » |
|
A szörnyen rossz cosplayes felhozatal után, boldog karácsonyt srácok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|