Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 12 jún 06, 20:24:34 » |
|
Dan Millmant vagy a Békés harcos útját ismeri valaki?Nagyon bejövős filós film,közbe meg testedzés ezerrel
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 12 jún 06, 20:27:13 » |
|
Persze. olyan alap film, hogy anélkül ki se lehetne menni az utcára, hogy vki lássa. Könyvben megjelent Szókratész (nem a görög filozófus, ha vki nem látta. ) élete gyerekkorától addig amíg találkozott Dannel. Az is legalább olyan jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 12 jún 06, 20:31:10 » |
|
Remek,végre vannak akik ismerik...Az én körömben max 5 ember ha ismeri....És az Erre Születtél könyvét olvastad?Valami hihetetlen...Azt a könyvet isteníteni kéne szerintem xD
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 12 jún 06, 20:43:40 » |
|
Azt nem. Majd ha egyszer eljutok oda is. Szókratész amúgy annyival szimpatikusabb nekem mint Dan. Már gyerekként is sokkal jobb arc volt. A róla szóló könyv végén amúgy kiderül majd egy nagyon durva dolog, ami után teljesen más szemmel nézi az ember a békés harcos útját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 12 jún 07, 06:06:26 » |
|
Szeretem ezt a filmet, de a könyv ezerszer részletesebb és többet is lehet tanulni belőle. A könyv elolvasása után a film nekem már eléggé félbehagyottnak tűnt. "Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 12 jún 07, 08:53:56 » |
|
Szégyenkezés nélkül kimehetek az utcára. Este úgy volt, hogy csak a traierbe nézek bele, de aztán tecsőn ott lám fent van teljesen. Szóval bőségesen megérte az a 2 óra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 12 jún 11, 21:25:10 » |
|
A szomszéd topicból: Érdekes, papám halak, és az alkalmazkodó-képessége nulla. Gondol egy hegyeset, és akkor az úgy legyen, különben megsértődik. És ez tuti nem a korral jár, ő ilyen amióta az eszemet tudom. Érdekes, hogy van ember, aki még hisz ebben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 12 jún 11, 21:28:16 » |
|
Arcom, amikor megláttam mi megy a csaj topicban... Már vagy 5 oldal tele picsogással, facebook-bölcsességekkel, chattel meg emotikon túladagolással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 12 jún 11, 21:35:40 » |
|
Hm... szerintem a fészbúkot nem is szabadna behozni ide, mint témát Amúgy meg még csodálkozok, hisz csajok
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 12 jún 12, 08:35:17 » |
|
... Aes, itt nyilvánítom ki a véleményemet, hogy milyen király az a kis gif. Imádom az Avatárt. (L) PÜ-ben megírod, hogy hol találok ilyeneket? Kerestem guglin, de nem adott ki semmi értelmeset. Avatar? Abban nem ilyen kék fejű ufók voltak? Igazából nem tudom, hogy miből készült a gif, egyszerűen csak kellett egy reakciókép és hirtelen ezt tudtam felmutatni. A legtöbbször így vagyok vele. A forrásaim pedig szigorúan titkosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 12 jún 12, 09:46:47 » |
|
Ezt a mesét is avatárnak hívják, de nincs köze a kék pocahontas másolatokhoz. Bár az utóbbi nekem jobban tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 12 jún 12, 19:32:07 » |
|
Hm... szerintem a fészbúkot nem is szabadna behozni ide, mint témát Mi az a Facebook?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 12 jún 12, 20:04:32 » |
|
Valami, amit divat fikázni, de szinte senki sem tud meglenni nélküle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 12 jún 12, 20:08:24 » |
|
Kecsu: igaz MrSaiyan: ilyen volt régen a Győzike show, de inkább hagyjuk azt a hányadék show
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3464 Dátum: 12 jún 12, 20:25:33 » |
|
Megy már itt minden divatból...Kedvencem amikor a kis gizda magát keménynek gondoló gyerek elmegy kétszer a kondiba,hú de kemény vagyok,járok gyúrni,rá két napra meg már tolja a szurikat meg a sok tablettát hogy ő kemény lesz....
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|