Nálam az a legfontosabb, hogy mikor ránézek legyen benne akárcsak egyetlen olyan tulajdonság ami a többi nőben nincs vagy csak nem tűnik fel.
Ez lehet a mosolya a szemei vagy szimplán ahogyan beszél a gesztusai amik tükrözik a személyiségét.
Amit én elvárok tőle, hogy ő is találjon bennem valamit ami szerinte különleges vagy késztessen rá, hogy legyen ilyen bennem.
Ami még fontos, hogy, ha már kapcsolat is kialakul, akkor higgyen bennem, mert hiába vagyok nagyra tör,ő merész célokkal, ha kiröhög, akkor ez nem fog működni.
Bár manapság szinte az alapvető igényességhez tartozik, de mivel én nem dohányzom ezt tőle is elvárom, bár, ha kulturáltan oldja meg, akkor ez sem zavar.
Fizikai adottságokban szem és hajszín mindegy.
Mell és fenék akárki akármit mond ez szerintem fontos főleg az adott leányzó önbizalmának a szempontjából nekem az az ideális ami kézre áll, szóval a lufilányok nekem sem a kedvenceim.
magasságban olyan 160 és 180 centi közötti.
Belső vagy inkább személyiség alapján mindenképpen egy erős magabiztos és határozott nő legyen aki velem is ellenkezik, ha kell.
Fontos, hogy legyen saját független véleménye ami mellett ki is áll, de legyen belátó.
Imádom, ha egy kicsit perverz (bár titkon minden nő az legalább egy kicsit) szeretem ha szeretnek szóval a kényeztetés nálam is jöhet, de csak mértékkel.
Ami az egyik legfontosabb, hogy akkor is különlegesnek érezzem őt is és magamat is amiért van nekem amikor reggel smink nélkül ébred mellettem.
Szerintem ez mindenképpen fontos, jó érzéssel tölt el mikor a barátnőm mosolygós arca az első amit ébredés után meglátok, valahogy melegséggel tölti el a pici szívem. (Ja, ha kicsit csöpögős lett, akkor na bumm néha ilyen is kell.
)
Stance!
Ugyan már hiszen az is egy tulajdonság, hogy nem a tulajdonságok a fontosak.
Igazi bárkiből lehet, akkor is, ha vannak az általad említett egyébként szerethető hibái, de nyilván könnyebb úgy megtalálni, ha van róla elképzelésem nem gondolod?
Persze az általad felsorolt dolgok egyike sem létfeltétel, de mégis csak attól ő az igazi, hogy mindez benne van.