Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 11 jan 21, 16:47:38 » |
|
Vicces ezt a beszélgetést nézni. Főleg, ha az én kapcsolatomra gondolok:D. Viszont jó lenne, ha befejeznétek mert még tényleg elhiszem, hogy angyal a nőmxDDD Azt a végén még baj leszxD. Nekem hála istennek ilyen problémáim nincsenek. Nem vagyok gazdag és ha az lennék se a nőmre költenémxD. Azt hiszem sokkal jobban esik neki, ha valamit az önerejéből megszerez és nem a p*csája alá teszik. A siker élmény miatt nem mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 11 jan 21, 16:53:02 » |
|
Micsudi: az emot nem szószerint értettem, csak átvitt értelemben. xD gman: hát nemtoom, sztem nincs igazad. ha mégis, akkor meg remélem, hogy valami jó nagy meteor hamarosan beleb*sz ebbe a bolygóba, és apró darabokra szakítja. Ebben az esetben még ez a legjobb lehetőség. BTW, megjegyezném, hogy hacsak nem a Marsról jöttél, akkor az "ember is csak egy állat" dolog rád is vonatkozik. Én mindenesetre kikérem magamnak. Jah, egy kis zene azoknak, akiket már sok csalódás ért:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 11 jan 21, 16:58:39 » |
|
A zene nagyon zsír Ám a csalódás is egy lecke ha sikerül felülkerekedni rajta 3 lépést hátrálni kívülről megnézni a dolgokat majd levonni a tanulságot akkor győztél, és legközelebb kisebb az esély a csalódásra. Sajnos ez elég nehéz mert akik játszanak néha nem vesznek észre olyasmit amit egy megfigyelő azonnal kiszúr...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 11 jan 21, 17:00:12 » |
|
Én azt mondom: Nekem is ennyire van szűkségem;). Eddigi életem se bántam meg a továbbit se fogomXD Élni jóxD aki meg öngyilkos akar leni keressen megXD Jól pofán veremxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 17:00:48 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 11 jan 21, 17:04:58 » |
|
Az ember nem állat, mert nem az ösztöneink vezetnek, hanem az elménk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 11 jan 21, 17:10:06 » |
|
Tudatalattiról, másnéven ösztönénről még nem hallottál? Az ember az az állat, ami megpróbálja elfojtani az ösztöneit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 11 jan 21, 17:18:03 » |
|
Értettem mester. Megpróbálom elfojtani a röhögésemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 11 jan 21, 17:27:22 » |
|
Hiei: jó zene gman: ha lehetne, ezt továbbra is csak a magad nevében. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 11 jan 22, 12:43:30 » |
|
Ez egy kicsit off itt. xD De biztos jó game lesz. Ütős harcokat lehet majd játszani. 0:44nél azért a fanservice befigyel. xD Asszem mindenképpen érdekes lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 11 jan 22, 12:46:41 » |
|
Igazad lehet, jó lesz a március. De amiket eltakartak a videón, azok a játékban is el lesznek takarva? Mert jó lenne ha nem... Am szerintem nem volt off, a férfiak játéka xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 11 jan 22, 12:55:07 » |
|
Hát nem egy csajos játék lesz az biztos. xD Am sztem lesz cenzúrázott meg nem cenzúrázott kiadás is. Értelemszerűen az utóbbit kell letölteni/megvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 11 jan 22, 13:35:01 » |
|
Ha melléhugyozol, akkor meghalsz, vigy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 11 jan 22, 14:53:54 » |
|
Jahm, gondolom leharapja egy szörny a brokidat vagy mitoomén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2909 Dátum: 11 jan 22, 15:02:33 » |
|
Én nem vagyok ennyire optimista , már évek óta az megy , hogy kiadják , elvetik , kiadják elvetik... Mindenesetre a videó meggyőző és awesome. ^^ Az ember nem állat, mert nem az ösztöneink vezetnek, hanem az elménk.
Ezt a "diszkótragédia" erősen cáfolja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|