NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 10 dec 10, 21:03:36 » |
|
Barney Stinson az én példaképem (ő leszek ha nagy leszek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 10 dec 10, 21:41:40 » |
|
Sorry , Ritka és Micsudi hsz-e összeolvadt x'D
'thefuck? Nov. 23. óta nem írtam :S 182 cm, 72 kg. Jó lenne felmenni 80-ra. -------- az ilyen nő még a szexet sem érdemli meg
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 10 dec 10, 21:45:58 » |
|
Én csak azt nem értem, ha nem szeret, akkor mi a francnak hívogat, hogy járjatok újra?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 10 dec 10, 22:06:03 » |
|
a női cselekedetekben ne keressetek logikát. ők se a mi cselekedeteinkben. sok az a másiknakXD Szeretni kell őket nem megérteni. De az ilyen azt se érdemli meg hogy szeressék... Lányoknál olvasom sms-ben szakítás Engem anno legalább felhívtakXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 22:15:59 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 10 dec 10, 23:03:21 » |
|
az ilyen nő még a szexet sem érdemli meg A sexet valóban nem érdemli meg, viszont azt, hogy kihasználják mindenképpen megérdemli. Ez egyfajta büntetés, illetve az ellen, aki ellen a csaj vétett jutalomba részesül.. Tehát "... 2 legyet egy csapásra..."
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 10 dec 10, 23:43:18 » |
|
Lehet, hogy faszának érzed magad, mert 'kihasználod' , valójában egy olyan nővel bújsz ágyba, aki átvert. Ha te el tudod viselni ezt a gondolatot, ám legyen, nekem nem menne. Azt az energiát, amit abba fektetsz, hogy eljuss a régi nővel az ágyig, fektetheted egy másik nő meghódításába.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2736 Dátum: 10 dec 10, 23:45:39 » |
|
én amúgy már abba fektetem a másik meg lapát , nem ölöm meg az az idegeimet egy ilyen "szutyokal" épp elég volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 10 dec 11, 01:26:56 » |
|
Megmondja a film címe is: Ne szórakozz Zohannal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 10 dec 11, 15:35:10 » |
|
Én az ilyen nőket azért nem szeretem, mert mások túl könnyen navigálhatják a csajt... Én inkább maradok az ártatlan kislányoknál, mint , hogy ilyen nyomorékokra bukkanjak, már elnézést a kifejezésért
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 10 dec 11, 18:43:48 » |
|
Megmondja a film címe is: Ne szórakozz Zohannal. Hát igen nem is tudom mit képzelt Nembaj most az egész város tudja azért is akar kibékülni hát elégé ég a pofája meg pár barátnőm ma elégé be is szólt neki , hogy egy ilyen fiút nem becsült meg De ennyi volt ma elsírta előttem magát én meg löketem neki egy szép monológot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 10 dec 11, 19:02:36 » |
|
Itt egy rejtvény: Hogyan mondjam meg egy olyan lánynak hogy irtóra tetszik nekem akivel kb 1 év barátok vagyunk anélkül hogyha ő neki nem jövök be akkor a barátságnak ne legyen vége ne legyen a szokásos elhidegüléses cucc.....
Én még nem jöttem rá a megoldásra..... (azért mondom meg mert már nem bírom magamban tartani)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 10 dec 11, 19:55:20 » |
|
Az ilyeneknek nem szokott jó vége lenni. Ez nem vallomás kéne legyen, hanem kialakulnia a dolgoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 10 dec 11, 19:57:15 » |
|
Nem Véletlenül használtam a rejtély szótXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 10 dec 11, 20:05:53 » |
|
Nem biztos, hogy jó a kérdés. Mindig van jobb csaj. És ebből amit írtál, itt nem érződik az a feszültség, ami kell, hogy legyen. Szal valamit csinálj, de sztem lesz jobb is. Mostanában pont az zavart, hogy nem találok olyan lányt aki illene hozzám belső tulajdonságokban is. Megyek haza a tegnap suliból, beülök a metróba, leül velem szemben egy lány. Elkezdtem nézni és közben azon gondolkodtam, hogy mennyire pont olyan mint az ideálom, külsőre legalábbis. Elkezdett ő is nézni és mosolyogni. Én is elkezdtem mosolyogni. Ez így ment tovább, végül meg már sírtunk a röhögéstől kb. Odaadtam a mobilom, hogy írja be a számát, de ekkor még nem is beszéltem vele. A nevét sem írta be csak egy szám volt. Azon a helyszinen nem is beszéltünk egymással semmit. Csak szemezés meg testbeszéd. Ma hívtam és legendásan jót beszélgettünk, meg hihetetlen sok közös dolgunk van. Úgy érzem magam, mintha valami filmben lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2744 Dátum: 10 dec 11, 20:22:31 » |
|
Micsudi! Ha tényleg annyira bejön neked és már egy éve barátok vagytok, akkor ő ezt pontosan tudja és, ha mindezek ellenére mégsem távolodott el, akkor mindenképpen megér egy próbát. Lehet, hogy egyedül maradok ezzel a véleménnyel, de ha már most sem tudsz vele őszinte lenni, akkor ez amúgy sem lenne egy életképes kapcsolat. Hogy szemétkedjek is nem használtad a rejtély szót.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|