NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2685 Dátum: 10 nov 25, 20:11:48 » |
|
köszönöm nekem ebben tapasztalatom van (kb mint jiraya) bocs csak ez az egy példa jutott az eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2686 Dátum: 10 nov 25, 20:13:21 » |
|
(ma a lányokat torna órán amikor öltöztek meglestem őket ) Hát azzal sokat érsz Totál olyan, mintha strandon megnéznél egy nőt, csak ebben az esetben sikongatnak. De legalább nem unatkozom. Én is totál így vagyok Azért udvarlok; mentem vissza röplabdázni; próbálok mindig néhány ráérő havert elhívni suli után ide-oda, hogy lekössön valami; ne unatkozzak. Itthon egy kalap sz*rt nem tudok csinálni Flesselgetek zenére meg napi szinten edzek 1 órát, oszt ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2687 Dátum: 10 nov 25, 20:14:31 » |
|
Anno mi leskelődő csajokat kaptunk el (ilyenek is vannak) beráncigáltuk őket az öltözőnkbe és bezártuk őketXD a tanár engedte ki őket aki röhögőgörcsöt kapottXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2688 Dátum: 10 nov 25, 20:16:46 » |
|
mi ugyaneszt csinájuk csak elöbb jól megnézük őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2689 Dátum: 10 nov 25, 23:44:24 » |
|
Én mondjuk nem udvarlok csak szórakozom és egy állat vagyok. De pl. igen nagyra értékelte az smsem amiben elküldtem, hogy megcsiklandoznám az ínyvitorláját egy péklapáttal az ánuszán keresztül. Meg első nap megpofozott mikor megismertem. Legendásan szenvedélyes. Rég jöttem ki ilyen jól vkivel. Szeretem ha valaki el tudja viselni a hülyeségeimet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 26, 01:43:20 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2690 Dátum: 10 nov 26, 10:10:48 » |
|
Szeretem ha valaki el tudja viselni a hülyeségeimet. Az a legjobb, amikor még "szinkronban" is vagytok 2 gátlástalan állat (példaképp én és az egyik igaz barátom) akik még azon is szívből nevetnek, ami másoknak csak fárasztó poén. Sajnos nőből még nem találtam ilyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2691 Dátum: 10 nov 26, 11:21:52 » |
|
Én már találtam olyan lányt.. Én lettem lefárasztva... xD De tényleg ritka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2692 Dátum: 10 nov 26, 15:05:32 » |
|
Én még nem találtam olyan lányt aki le tudott volna fárasztani.... Ritka az ilyen humorú lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #2693 Dátum: 10 nov 26, 18:20:32 » |
|
... akik még azon is szívből nevetnek, ami másoknak csak fárasztó poén. Sajnos nőből még nem találtam ilyet Így vagyok én is, a haverommal minden hülyeségen nevetünk, mások néha azt gondolják, hogy kicsit megmentünk, de ezen is csak nevetni tudunk Eddig 1 csaj sem bírta ki mellettem 3 napnál hosszabb ideig, mindegyik azt mondta, hogy nincs semmi komolyság bennem, ez nagyjából igaz is, de mikor nagyon muszáj akkor haláli komo,y vagyok, akkor meg azt nem csípik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #2694 Dátum: 10 nov 27, 00:05:11 » |
|
Ismerős ez a szöveg norby én is ugyan így voltam... egészen egy ideig... aztán találkoztam valakivel akivel már egy hosszú hosszú ideje együtt vagyok tök jól elvagyunk és a hülyeségeimen nevetünk. a komolyság meg hamar elmúlik, mivel élvezzük az életet még lehet. vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2696 Dátum: 10 dec 08, 00:09:21 » |
|
Jesszus! Ez... Ez nem szép... Sőt.. Durva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2697 Dátum: 10 dec 08, 00:12:19 » |
|
Dehogynem. Nálam ez a két véglet dominál. Ha valakinél meg ilyen nagyon rövidet látok. Akkor olyan érzésem van, hogy le kéne vágni és elégetni, hogy ne szennyezze tovább a világot vizuálisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2698 Dátum: 10 dec 08, 14:30:55 » |
|
Most komolyan a lányok körméről beszéltek? Sztem lényegtelen. Az a köröm meghát... Talán ha valakiben folyik egy kis rosewell-i szürke vér (vazze bort is lehetne így nevezni mert jól hangzikXD) akkor talán annak lehet ilyen keze.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #2699 Dátum: 10 dec 08, 14:55:03 » |
|
Ja, ettől még a hideg is kiráz. Nem szeretem a hosszú körmöket, olyan undorítóak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 20:55:54 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|