Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2580 Dátum: 10 okt 27, 22:00:54 » |
|
A nő témához csak egy költői kérdésem lenne. "Hogy lett ennyi r_banc egyetlen bordából?" Titoktartó nő létezik, de csak akkor ha megvan rá az indoka, az érdeke. Amúgy a nők kiszámíthatóak kivéve ha az ember elvakult pl. szerelmes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2581 Dátum: 10 okt 28, 17:33:35 » |
|
A kérdés jó. A válasz.... Hát lehet a nagyfőnöknél reklamálni... Számoltam kicsit Mo lakossága kb 9-10 milka, abból olyan 1.5-2 millióan élnek budapesten.... ha azt vesszük hogy a 25ön felüliek vannak többségben akkor kb a 14-25 év közötti korosztály olyan 200000re tehető... ennek többsége lány...... és ebben a foglaltak is benne vannak. Szóval elkeserítően kevés a választási lehetőség és hogy ebből a szűk keretből megtaláljuk az igazit.... országos szinten se jobb a helyzet.... (nem vagyok közgazdász se szociológus ezek a számok nagyon megsaccoltak. nem belém kötniXD )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2582 Dátum: 10 okt 28, 18:07:05 » |
|
Lehet, hogy többen vannak de a 200 000 az erős túlzás. Sztem inkább olyan 800 000, de legyen hatszáz. Ennek a fele 300 000 nő. Abból legyen 30 000 aki jól néz ki. Foglalt meg csak az akin fekszenek. Tehát 30 000 jó nő szaladgál és várja, hogy kiválaszd közülük a legalkalmasabbat. Bár utálom ezt a húspiac jelleget. Az igaziból remélem van több is, mert én az egyiket már megtaláltam, de annak csúnya vége lett. Már az elejétől olyan volt mint egy mese, a folytatásáról már nem is beszélek... Egyik pillanatról a másikra ott állt előttem az a lány akit kiskoromban is elképzeltem, hogy ilyen lesz számomra a tökéletes nő. És megjelent ugyanazzal a kinézettel és személyiséggel ami a fejemben élt a nő archetípusáról. Egyszerre ártatlan, egyszerre vadító mosolyával, amint engem néz. Váháá Kíváncsi vagyok lesz-e még ilyen pillanat. Megtanultam, hogy nekem kell irányítani a dolgokat ha valamit el akarok érni az életben. De azért nem sok dolog szebb az ilyen eseményeknél, amit nem kér senki, csak jön és tarol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 28, 18:28:11 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2583 Dátum: 10 okt 28, 18:39:45 » |
|
Micsudi, ez a számolás eléggé elnagyolt. Ha azt veszed, hogy nagyon sokan csak tanulás céljából mennek fel Pestre (egyetem, főiskola, miegymás), akkor a 18-24-es korosztály jóval erősebb. "200000re tehető... ennek többsége lány...." - mitől is? pont 50%, nem? (jó, biztosan nem pontosan, de durván igen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2584 Dátum: 10 okt 28, 18:57:36 » |
|
Egyszer a barátommal nagyon unatkoztunk és kiszámoltuk, hogyha a világ összes nőjét 14-30 éves korig 10es skálán osztályozzuk és csak a 10eseket vesszük. Olyan sokan vannak, hogy akkor sem lehetne lefeküdni mindegyikkel, ha mindegyikben csak 5 másodpercig tartózkodna a férfiak nemes szerve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2585 Dátum: 10 okt 28, 21:35:04 » |
|
Gdat köszönjük a részletes "gazdasági felmérést". Felvázolnád grafikonon is, ha kérhetem? Ám sok érdekes gondolatot olvastam. Gdat te leszel a szőke herceg a fehér lovon? Megint csak Gdatnak hallod te rendész vagy nem közgazdász bakker. Túl sokat számolsz tuti korrupt leszelxDD Mi ez a "gyere ki és rendezzük le" , meg az "itt ugassál" duma a kislányoktól? Nevet Komolyan, az ilyenektől már csak undorodni lehet Nevet Ez meg WTF? Hol van mi van?xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2586 Dátum: 10 okt 29, 11:39:39 » |
|
Én a barna hun vagyok az éjfekete lovamon. Még hogy szőke? Csaba király népe adjon már magára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2587 Dátum: 10 okt 30, 13:49:55 » |
|
Csaba-Csaba.. akkor már inkább Attila népe. És legyen az a ló is barna, a fekete lovaknak valahogy nekem mindig olyan latinos/spanyolos hangulata van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2588 Dátum: 10 okt 30, 16:01:07 » |
|
Ha már a ló színén vagytok kiakadva, legyen inkább almás-deres! xD "világ összes nőjét 14-30 éves korig 10es skálán osztályozzuk és csak a 10eseket vesszük. Olyan sokan vannak, hogy akkor sem lehetne lefeküdni mindegyikkel," Lehet megakasztana a 50 km-es körben nézett 10-es nők száma is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2589 Dátum: 10 okt 30, 16:41:05 » |
|
Próbáld meg Austrália közepén... ott lehetnek gondjaid az 50km-es körzettel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2590 Dátum: 10 okt 30, 17:03:29 » |
|
Jaa.. Mert ott 60 km-re lakik a legközelebbi szomszéd, akinek a felesége is és a lánya is rusnya mint a bűn! Ilyesmire gondoltál? De ne gondolj olyan távoli alacsony népsűrűségű területekre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2591 Dátum: 10 okt 30, 17:31:14 » |
|
Angliában keregélhetsz 50kmes körzetben. Én 5nap alatt láttam 3 normálisat , abból 2t az Odeonban. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2592 Dátum: 10 okt 30, 17:44:36 » |
|
Durva.. Mondjuk a jó nő, az ízlés kérdése... Mindenkinek más-más tulajdonságú nők jönnek be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2593 Dátum: 10 okt 30, 17:51:54 » |
|
Gabesz ott még Steve Wonder se merne nőt keresni. x'D Am. meg sok országban örülnének , ha annyi jó nő lenne mint hazánkban. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 30, 17:52:32 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2594 Dátum: 10 okt 30, 17:55:21 » |
|
Az angliás hasonlat ütött.... Haverom szerint nehéz ott szép lányt találni... Na igen.... nekem nagyon kevés lány jön csak be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|